heee bizim hatunlar zati ya tv ya kk başında doğurcak pek seviyler dizi izlemeyiiii :roflol: :roflol:afiyet olsuun sunway
yaw bu millete noldu beele akşamları ben girmezken herkes burda oliidi şimdi dizi mi izliyolar hainlerr
hee oluyo cnm o kasılmaymışş nbenm dr beş dk da bir kasılınca gel de doğuruver didiiiiherkeşşş doguruyo
kızlar sız tecrubelısınız
oyle bıse sorcam
karbınız sızınde arada srtlesıp bı toplanıyormukaydirigubbakcemile2
hee bende de sancı yok cnm ama dün nst de azcık sancım çıktı anlamadım ama ben kız sen de ben de anlamdan pırt die doğurcaz heraldeeeeeeeeeeeeeeee :roflol: :roflol:hee o işte kasılma dedikleri şeymiş bebek orada toplanıyo gibi akannehir bazen sancılı oluyomuş da ben de olmuyo sancı falan
baba bayramda oldu
bıde 1 hafta once sımdı ıyıyım sukur
pöfff korkuyom nan bazı bazıııııı:1ninca::1ninca:
ne korkçan kız
ne kaa güzel bebelerimiz olcak işteee
tadını çıkar hamişliğin on tene doğurmucaz yaaaa
bende kk basında dogurcam bundan kelli o gorukuyo..
bizde nehiriverin sancısı kk başında tuttu...
sonra gitti geldi yokmuş bişeyim didi o akşam benle konuşurkene (bizim karılar gene dizi izliydi) az yatam didi suyu gelmiş sonra da doğuruverdiiiii
he gelirsin dün benm dr.a gittiğimde benden önceki 2 aylık bi hastanın usg görüntüsü kalmıştı bak nerden nereye sen 9. aya geldin bile didim ben inanamıyorum didim o da güldü kucağına alınca inanırsın didiii :) sen d ekucağına alınca inanırsın cnmmmhoşşşbulduk sekercım haırlı dogurun hepınız ınsallaaahhhhh
bende bı gelsem o gunlere
ben anlamıyom bile kasıldığımıo kasılmalar oldugunda nst ye baglandım
ama sancı yoktu
erken gelmez inş ama bebeler accık aceleci artıkın nasiphe haklısında
erken gelır dıye tırstım o zamanCADIARZU
he gelirsin dün benm dr.a gittiğimde benden önceki 2 aylık bi hastanın usg görüntüsü kalmıştı bak nerden nereye sen 9. aya geldin bile didim ben inanamıyorum didim o da güldü kucağına alınca inanırsın didiii :) sen d ekucağına alınca inanırsın cnmmm
gelirsin çok çabuk geçiyo zaman
geçen sene bu zamanlar bebem olmuyo die zırlıyodum şimdi de oldu da bitti maşallha modundayım... zaman...
ben anlamıyom bile kasıldığımı
dr tarif etti de ondan didim sana kasılıyon deyüüü
erken gelmez inş ama bebeler accık aceleci artıkın nasip
ayy koy kızzz merak ediyodum bendeeeeeslm kızlarrr nasılsınız bakalım
bugun pek ugrayamadım
odamız geldi düzenleme yapmadım daha ama fotolarını ekliyorum simdi
hee ama kaç haftalıktı bilemicem bak kasım analarında mete asrının fotoları da var bak bi oraya istersennnnnnaaaa nehrıwer dogurdu heeee
anaa hec haberım yok ohh kac haftalık dogurdu
ah kıyamam yaw sana
masllah kuzucum
senın dr ıyıymıs benımkı ole karnım serlesıyo deyınce panık atak olup gelme bana dedı
gonderdı
dogum dedıgın ole olmaz çişin gelınce anlıysan dogumuda anlarsın ayde gıt yat ewınde dedı gecen gun
erken gelmesınler yawww
acelecı sıpalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?