heee ama geldi şükür...
he benm dr çok iyi saolsun dün sordum ama anlamıyom yav ben kasıldığımı:) dr da doğum ağrısını anlarsın didiiii
ama her sertleşmede de taşınma zati dr a benmki belindne kasıklarına doğru olan ve 5 dk da bir ağrıda nişan su gelirse veya sancın kasılman sıklaşırsa ara ve gel didiiii
erkenci oluyolarmış emme bilemicemmmm
snn ne zamn doğum tahminen
ayy çok güzel kızzzz
he bebek bakıy ama hemen her gün giriyo topiğimizeşimdi baktım sekerım 37 de dogurmus bacım
dıyom hele bu nerde
kenyaa ekledinmi odayııı link ver gıı
hee öle annıcamışız mı doğururken ii baariii
ben de nasıl olek bu iş diidim kaydirigubbakcemile3
yosam şekercik ben de kasılma falan annamiidim burda dediler
yaa kızlarrr kenyaa sen bilirsin belkiii
şimdi bizim karıların doğuranlarını liste yapam didim wordde yaptım nazlınınkinden aldım emme
bi sorun var ben bu listeyi nası alcam topiğe
ya da yeni bbaşlık açınca nası eklicem tabloyu bu mesaj yazdığımız kısma ben yapamıyorum denedim olmuyorrr
haklısın bak..
benım normal olursa guya 11 aralık
ama bebegım ters su an 38. haftada sezeryan ıcın gun werdı 26 kasım canımcımmm
bilmiim vallaa daha doğurmuyomkartanesıııı
sen ne wakıt dogurcan ya aha gunun gelmışşzemuszemus
yaa bu arada neden bugun cok azız herkesler nerdeler:uhm:
herkes dizi izliiii
sorma cnm ayyysekercik donmus bebiş hee yaa bizim topicte kimse normal dogurmıcakmı yaa valla gozum korkmaya basladı benim 3 kişi dogum yaptı 3 de sezeryan 3 kişi daha yapıcak onlarda sezeryan ayy inş. normal doguran birileri cıkar yaaa psikolojım bozulacak
herks dökülen yapraklara bakıyyyyaa bu arada neden bugun cok azız herkesler nerdeler:uhm:
walla bebiş donsede sezeryan olcammmm ben yaaa
normalden tırsıyom
slm hoşgeldin bacımmmslmlarr ben de geldim
he cnm ben bizim doğuran kasım analarını nazlının listesinden kopyalayıp bi word dosyası hazırladım buraya deil de başka bi başlık açıp kasım analrına ekliyim diyom sonra doğurdukça benm haberim olur eklerim ben doğurunca da biri devralır ama bi türlü tablo şeklinde ekleyemiyorum nerden yapılıyo tablolar burda nası oluşuyoooobilmiim vallaa daha doğurmuyom
herkes dizi izliiii
şekercik ben annamadım sen napmaa çalışıyon gıı
bu topice mi koyacan listeyi
tablo haline getirdinmi
ne tırsıyon kız ben de sezercikten tırsıyom gerçiiiiwalla bebiş donsede sezeryan olcammmm ben yaaa
normalden tırsıyom
herkes farklı işte ben kendimi hiç düşünemiyorum sezeryanda cok korkuyorum
Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?