2009 Kasm Anneleri

haklısın bak..

benım normal olursa guya 11 aralık
ama bebegım ters su an 38. haftada sezeryan ıcın gun werdı 26 kasım canımcımmm

kartanesıııı

sen ne wakıt dogurcan ya aha gunun gelmışşzemuszemus

ayy çok güzel kızzzz
prenses odası gibim olmuşşş
şimdi baktım sekerım 37 de dogurmus bacım

dıyom hele bu nerde
he bebek bakıy ama hemen her gün giriyo topiğimize
kenyaa ekledinmi odayııı link ver gıı

hee öle annıcamışız mı doğururken ii baariii
ben de nasıl olek bu iş diidim kaydirigubbakcemile3
yosam şekercik ben de kasılma falan annamiidim burda dediler

anlıcağmışız da ben yetişirim inş bi saat yol bugün de yol sisliymiş kociş de geç geldi merak ettim onu

yaa kızlarrr kenyaa sen bilirsin belkiii
şimdi bizim karıların doğuranlarını liste yapam didim wordde yaptım nazlınınkinden aldım emme
bi sorun var ben bu listeyi nası alcam topiğe
ya da yeni bbaşlık açınca nası eklicem tabloyu bu mesaj yazdığımız kısma ben yapamıyorum denedim olmuyorrr

sağolun kızlar daha düzenleme yapmadık annemde kalıcam ya Allahın izniyle yerlestirmiyorum o yuzden hiçbişeyimizi
daha guzelleri sizlerin olsun inş.

ayy bilmiyorum ki canım hiç denemedim ama kartanesi yapmıstı daha once tefriciye için

haklısın bak..

benım normal olursa guya 11 aralık
ama bebegım ters su an 38. haftada sezeryan ıcın gun werdı 26 kasım canımcımmm

heee benm bebek dönmüş zaten dünden beri anlıyodum bi acayip kaç gündür bi kıpırtılar vardı oğluşumda

kartanesi 42.haftayı beklemeye karar verdiydiiiii :roflol:

kııı kartanesi tarif ediver bacım nası koycam tabloyu ayollll delikafadulden

sekercik donmus bebiş hee yaa bizim topicte kimse normal dogurmıcakmı yaa valla gozum korkmaya basladı benim 3 kişi dogum yaptı 3 de sezeryan 3 kişi daha yapıcak onlarda sezeryan ayy inş. normal doguran birileri cıkar yaaa psikolojım bozulacak

sorma cnm ayyy
herkesler sezercik yapıyyy
hee ben de excelde mi yapam listeyi diyodummm
onla uğraşıyom bi yandan
valla ben de korkuyorum cnmm yaaa benm bbeişte her şey yolunda imiş kız pek sevndm bakalım 5 kasımda çatıya bakçakmış sonra da doğum şeklini netleştircekmiş dr, ama şimdi normal görünüyo didi zati kilosu da orta karar şekerim 2730 gr 41 cm kaa bi şiiii
evet bende bozuldu bile kız psikoloji kalmadı zatiiii
yaa bu arada neden bugun cok azız herkesler nerdeler:uhm:
herks dökülen yapraklara bakıyyy
benm kociş sızdı kaldı tv başında maç izliydi bende deiştirmedim kanalı
hiç sevmiyom yaprak dökümünü
takıntılı bi dizi öyle şeyler izletmem çocuğumaa

bu arada kenyaa sen sana bahar hakkında yazdıklarıma baktın mı?? özelden yazamadım msj eksik felan dio izin vermedi forumdan yazdım ben de

sekerciğim masallah canım oglusuna senin dogum kasım sonuna dogru herhalde dimi hadi hayırlısı olsun inş.
bende sevmiyom o diziyi yaaa sıkıldım artık

shadow
bakıyım canım simdi sağolasın

slmlarr ben de geldim
slm hoşgeldin bacımmm
bilmiim vallaa daha doğurmuyom

herkes dizi izliiii

şekercik ben annamadım sen napmaa çalışıyon gıı
bu topice mi koyacan listeyi
tablo haline getirdinmi
he cnm ben bizim doğuran kasım analarını nazlının listesinden kopyalayıp bi word dosyası hazırladım buraya deil de başka bi başlık açıp kasım analrına ekliyim diyom sonra doğurdukça benm haberim olur eklerim ben doğurunca da biri devralır ama bi türlü tablo şeklinde ekleyemiyorum nerden yapılıyo tablolar burda nası oluşuyoooo
he tablo haline geldi ama wordde ekcelde mi yapmak lazım heç anlamam ama denedim onu da

walla bebiş donsede sezeryan olcammmm ben yaaa
normalden tırsıyom
ne tırsıyon kız ben de sezercikten tırsıyom gerçiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…