ayy ben de ben deeeeeherkes farklı işte ben kendimi hiç düşünemiyorum sezeryanda cok korkuyorum
Allah yardımcımız olsun
kız delüüü 17 kasım dı emme sat a göre şimdi de dr diyki 5 kasımdan sonra her an bekleeeesekerciğim masallah canım oglusuna senin dogum kasım sonuna dogru herhalde dimi hadi hayırlısı olsun inş.
bende sevmiyom o diziyi yaaa sıkıldım artık
shadow bakıyım canım simdi sağolasın
bıde masallah bı ay once 2 kıloydu normal olacagını da sanmıyoz gayrı ırıce bı sey masallah
yeni arkadaşlarrr varrr aramızda sanırımmmm
ekim analarından mı acep???
hoşgeldinizzz diyeyim eğer öyleyse...
beni diosan cnm ben pek takılamıorum siteye ara ara takip ediorum yazılanları ama pek iştirak edemiorum. ama bi aksilik olmazsa kasım annesiyim
oluşabülüüüüüü :1shok:iyi akşamlar kızlar , millet dizilere takılmış bakıyorum :) ya kızlar kafama takıldı bu haftadan sonra karında çatlak oluşur mu ?? doğuma 1 hafta var o zaman içinde çatlarmıyım acaba ya ??
:mymeka: dalga geçme aplaylaa :mymeka:dubaaa haftan kaa konuş kızııımm
oglum karnımda cok degısık seyler yapıyo parende mı atıyo ne
hee atar annesiiii bizimki de yan gelip yatıyodu emme düne kaaa bugün coştu bakalımmmoglum karnımda cok degısık seyler yapıyo parende mı atıyo ne
hee maşallah kızzz benim normal gidiy her bişeysiiibıde masallah bı ay once 2 kıloydu normal olacagını da sanmıyoz gayrı ırıce bı sey masallah
tırsma kız ne tırsıcannnn tek sen mi doğuruyon bacımmtııııııırsıyom sekercıkkkk
tmm deniyorum cnm du bakalım inş yapabilirimmmmşekercik nazlının hazırladığı tablo varya
onu aynen kopyala format olarak onu kullan
orada "| |" işaretinin arasına bilgileri yazınca bir sütun oluyo o şekilde yap işte
excele mexcele gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?