ayy bende mi gitsem uyusam ziraa gözlerim kapanmaya başladıı mirmirmirmir
p.tesi gidicimmm zemuszemus bakalım bizim kız kilo almış mıı
bu ara çok hıçkırdı senin demene göree büyüyomuşş kaydirigubbakcemile3 hele bi büyümemiş olsunn sorarım sana ama heeeklava:
ama sanki büyüdüğünü hissediyom bi haftadır dötüü tam göğsümün altında duruoo eskiden daha aşağılardaydıı demek kii büyümüşş dötünü bi yere sığdıramıyooo :sm_cool:
kocişin oyunmu oyniii hacı ben erken uyuyamim yaaa pc den kalkınca örgüye başlim örgü örerkende uykum geli öle 2 yi buluyo yatmama.s
yok hacıı ne oyunuu sen benimkinii cerininkiylen karıştırdın herhal kaydirigubbakcemile3
benimki uyuduu hacııı
heeee bende pazartesi gidecem nasipse
kız büyür büyür merak etme sen anası gibi dötünü sığdırami bi yere işte kaydirigubbakcemile3
anası gibi koca dötlü olcek mi demek istiyisinn sen :mymeka:
hadi git örgü mü örecen ne yapcaksan yapp soorada git yatt :hulya:
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Herkeş yatmış neyse sabah hepiniz ilk bu haberi görün istedimmmmmmmmmmm
Topicimizin 4.Bebeği MUREDA'nın oğlu EGE saat 01:05 te dünyaya geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
Edayla konuştum sesi çok iyi geliyoduuuuu dün sancı çıkmıştı zaten nst de gece yine olmuş hastaneye gitmiş kordon dolanması olduğu için acil sezeryane almışlarrr zaten sezeryan olucaktı o ama tarih biraz erken olduuu
22 Ekim benim doğum günüm veee yakışıklı erkekim Egem de teyzesinin doğum gününde dünyaya geldi buna da ayrıca bi mutlu oldummmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
enee doğurdu demek. bende dün daha doğurmazsın merak etme demiştim:roflol::roflol::roflol:KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Herkeş yatmış neyse sabah hepiniz ilk bu haberi görün istedimmmmmmmmmmm
Topicimizin 4.Bebeği MUREDA'nın oğlu EGE saat 01:05 te dünyaya geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
Edayla konuştum sesi çok iyi geliyoduuuuu dün sancı çıkmıştı zaten nst de gece yine olmuş hastaneye gitmiş kordon dolanması olduğu için acil sezeryane almışlarrr zaten sezeryan olucaktı o ama tarih biraz erken olduuu
22 Ekim benim doğum günüm veee yakışıklı erkekim Egem de teyzesinin doğum gününde dünyaya geldi buna da ayrıca bi mutlu oldummmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın dilmuh.günaydın kızlar
anaaaaaaaam edada doğurmuş ha maşallah egeme
allah analı babalı büyütsün
enee doğurdu demek. bende dün daha doğurmazsın merak etme demiştim:roflol::roflol::roflol:
günaydın dilmuh.
bi biz kaldık kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?