amaaaaaaaan tvuk haşlayamda pilav yapam dedim
ammaaaaaaaa tüp bitti iyimi
neyse bende fırına attım
akşama çorba olmayacak emme ne edem
tüpçüyü arasam acaba takıyolarmıki tüpü
neyse kociş gelsinde arasın offf uğraşamam valla
yaaa benm zaten pek güzel sayılmazdı memişler
takıcam canım ama ne kaa işe yarar bilmiyorum offf sütyene para yatırmaktan helak oldum yaaa bide kısa süre sonra belki gene kullanamıcam o sütyenleri
yok lenn ne ettinbeni ben daha küçüğüm en sondayımmm
daha 1 aydan fazla var 30 kasım benim tahmini d. t.
kızlar size bi bomba daha ben bugün çok kötüyüm belim felaket ağrıyoo
sancım mı var bilemiyom bi gariplik var emme
bende korktum ütü yapem dedim oturduğum yerden yapacam dinlenerek
neyse kociş ölen yemeğe geldiii yemek yedik benim tlf çaldı kaynanam kociş baktı
beni istiimiş aldım benim kaynanam ne der sizce
gün varmış gel istersen diyoo bende ben kötüyüm belim ağrıyoo gelmem dedim
yanii sıkılma diye aradım diyoo gelirsen geç gelde çay içimeye gelirsin diyoo
gelemem dedim kapattım kocişe de döndüm 'kimse bişeye ihtiyacın varmı yardıma gelelim mi demiyoo
gezmeye gel demek için aranıyom sadece' dedim kociş hiiç bişe diyemedi
çıkarkende diyoo bi yiğeni var liseye giden çağıramda gelsin yardım etsin
yok istemem ben kimseyi çağırmam gelmek isteyen kendi gelir dedi dedim
gittikten sonra aramışta sen yorma kendii akşam ben yaparım diyooo
ohhh işte anlasın benim eşşek gibi hizmet ettiğiim ailesinden 1 kişi bile arayıp sormuyooo
bundan sonrada benim anam ablam abim diyemez bana
ay gece gece ne güzel bi haber aldım edoş egemize kavuşmussssss ben hep diodum benden sonra sen varsın die dinlememiştiiiiii
kızlar size bi bomba daha ben bugün çok kötüyüm belim felaket ağrıyoo
sancım mı var bilemiyom bi gariplik var emme
bende korktum ütü yapem dedim oturduğum yerden yapacam dinlenerek
neyse kociş ölen yemeğe geldiii yemek yedik benim tlf çaldı kaynanam kociş baktı
beni istiimiş aldım benim kaynanam ne der sizce
gün varmış gel istersen diyoo bende ben kötüyüm belim ağrıyoo gelmem dedim
yanii sıkılma diye aradım diyoo gelirsen geç gelde çay içimeye gelirsin diyoo
gelemem dedim kapattım kocişe de döndüm 'kimse bişeye ihtiyacın varmı yardıma gelelim mi demiyoo
gezmeye gel demek için aranıyom sadece' dedim kociş hiiç bişe diyemedi
çıkarkende diyoo bi yiğeni var liseye giden çağıramda gelsin yardım etsin
yok istemem ben kimseyi çağırmam gelmek isteyen kendi gelir dedi dedim
gittikten sonra aramışta sen yorma kendii akşam ben yaparım diyooo
ohhh işte anlasın benim eşşek gibi hizmet ettiğiim ailesinden 1 kişi bile arayıp sormuyooo
bundan sonrada benim anam ablam abim diyemez bana
ay gece gece ne güzel bi haber aldım edoş egemize kavuşmussssss ben hep diodum benden sonra sen varsın die dinlememiştiiiiii
gıı sen hergün çorbamıı yapiin soğudumu gayrii oralaramaaaaaaaan tvuk haşlayamda pilav yapam dedim
ammaaaaaaaa tüp bitti iyimi
neyse bende fırına attım
akşama çorba olmayacak emme ne edem
tüpçüyü arasam acaba takıyolarmıki tüpü
neyse kociş gelsinde arasın offf uğraşamam valla
heeee yaa aynı cerenimooo gibi çok kafalardır demüüüüücerin sen şimdi terazi burcu mu oluyosun kız.... ayyy benim tanıdığım teraziler hep dengesizler bacım ama çok kafa kişilerdir heeeee:içelim:
:roflol::roflol::roflol:delikafadulden delikafadulden sarı gömlek mi :lepi: tam olur hacı hee aynı gün doğdugunuz 10 mt ılerde nbellı olur lülülülülülü
canım allah analı babalı buyutsun yenı duydum dogum ettgıını
nerdesye buyudu askere gıdecek ben yenı hayırlı olsun ıdyom
erkencı bebelerden korkuyom artık fallaaa
amaaaaan boşversene kimseden kimseye hayır yok
ama tabi anlasın kocanda ailesini
hoşgeldin bacım
he ya geçti hepimizin önüne
hihoyyyt
kocişim vardı yanımdaanaa gıı eyüü doğurmamışın asansörde ben korkarım haa kim vardı yanında
gıı anam o adam delümü acep şikayet edin yönetici felan yok muu
geçen gün bi komşuda bunlar çıkmii nasılsa deyüü koymuş arabayı
bi çıktık anaa neyse kadın balkondaydı seslendik attı anahtarı kociş çekti
1 saat sonra çıkacam deyüü koymuş kadın arabayıı emmilk defa oldu böle
ama çarşamba günleri bizim burda pazar varya apartmanın çıkış kapısının önüne arabayı koyup pazara gidiler bazı salaklar inş. çarşamba doğurmam akannehir
hadee be anam yanlış saymış olmasınlar imakansız bişey buu
abuuu fatooo dr 2800 demiş 3600 müdoğmuşş yuuuuhh o ka fark mı olur gıışaka nan allah korusun daha 37 ci haftamdayım 38 de doldurim o zaman doğururum hacı
bende çok merak edim yav az önce konuştum edaylan çok iyi geldi sesi yavv kıkır kıkır güli karu sankim ben doğurdum bende bi heyecan bi heyecan morli çok iyi çok güzel geçti diii ameliyat çok memnun bende genel anestezi istiyomda bana epidural çok iyi dedi bence epidural yaptır deyo çok memnun
egede çok iyi uyuyo doktor 2800 demiş emme egecik 3,60 gr doğmuş yakışıklım gelsede görsek yavvvvv
kız benim göbemde 104 olmuş hacı hade bakalım aynı gidik :roflol::roflol:a.sa.s
herkese selam....napıyosunuz..? benim gözlerim yanıyo artık kaç gecedir uyuyamıyorum((
dün gittik çapaya... çarşamba günleri tüm prof.lar toplanıp konsey oluşturuyomuş...ona soktular bizi de...orda da muayene ettiler... diğer hocalar da bizimkinin dediğini doğruladıkanalcıklardan bi tanesi 1 mm daha geniş dediler...ileri tetkkiğe gerek yok bişey çıkacağınızannetmiyoruz dediler... %95 hiç bi sorun olmaz... pediatrik nörologla da bi görüşsnler dediler... o gün de nörolog gelmemişti yarın tekrar gidicez... hala sorunun ne olduğunu anlayamadık... bebek nöroloğu anlatıcakmış... bu sabah da kendi dr.um aradı yine endişelenme çok fazla yarın görüştürücem seni falan dedi... bi türlü anlayamıyorum sorun yoksa neden ün.ye çağırıp diğer dr.lara da gösterdi ve neden o adamla görüştürüyo... sorun varsa bu sorun ne...allahım bunları düşünmekten kaç gecedir deli olucam artık...mafoldumbenmafoldumben
eşim de kaç gündür sinirlenip duruyo...keşke normal bi dr.a gitseydik güle oynaya geçiricektik bu günleri diyo...her ay detaylı ultrasona girip bu kadar allahın işine karışırsan olacağı bu diyo.... mafoldumbenmafoldumben
yarına kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum...bi de söylenen şey %95 sorun olmıycak eğer %5 in içine girer de o şey her neyse başımıza gelirse napmamız gerektiğini anlatıcakmış yarın gideceğimiz adam... yani belirsizlik yarın da kalkmıycak ortadan... bu gidişle ben doğuma kadar tımarhanelik olucam ....
abuuu fatooo dr 2800 demiş 3600 müdoğmuşş yuuuuhh o ka fark mı olur gıı
bi de edoşun ultrason ayrıntılı falandı gıı
bizim dandirik ultrason ne kaa yanılii acep??
neyse sağlıkları ii çok şükür çok slm söle gıı benden dee bende teli yok almamışımm :kedi:
şok oldum zatii ben bekleyem gııanaaaa, ben o cevabi dilmuha yazdim sandimdi.delikafadulden
sen bekle tabiki canim, daha var senin.opuyorumnanaktan
canım eşimde ablasını felan söylüyoduu ama geçen kaynanam mantı dökelim dedibak sende dikkat et kendine.
benide kimse arayip sormadi canim. herkes kendi derdinde. aman oyle liseli kuzen falan da sakin sokma, daha beter canini sikar. kendin yavas yavas yap, yada hic yapma daha iyi. benim esimde hemen kizkardeslerini soyler, gelip yardim etsinler diye ama hic istemem. sonra agizdan cikani yanlis anlarlar daha kotu oluyor. bir kadin tutar yaptirisin.zemuszemus
evet kimseden hayır yok annem haftaya bi geleyim diyooamaaaaan boşversene kimseden kimseye hayır yok
ama tabi anlasın kocanda ailesini
Oyy oyyyyyyyyyyy oyyy Edamla konuştum az önce ikiside harikalarr bebeğimiz mışıl mışıl uyuyor:)
Bizde deseniz biryandan temizlik oluyor biryandan yemekler yapılıyor heyecan daha az dün sancılarımdan dolayı fazlaydı bugün bende daha sakinim birde Edayla Egemi duydum varyaaa muhteşem bir duygu Rabbim sırayla hepimize nasip etsin inşallahhhh..
Ben size bakayım diye girmiştim nete Hepinizin bende ayrı yeri var az çok biliyorsunuz..9 ayın mucizelerini kucaklarımıza alacağız inşallah..İşi hiççç duygusala bağlamaya niyetim yok:)
Hepiniz benim için çok özelsiniz ve çok seviyorum sizi ben Allaha emanetsiniz iyi haberlerle yarın sizlerleyiz inşallah..Dualarınız bizimle olsun:Saruboceq:
bence de hepsiburada daha ii gittigidiyorda bissürü satıcı varya bazıları ii olmayabiliyocanım 2 güne gelir ama bende gittigidiyordan almıştım,yanında başka şeylerde..emzik aldım oğluma maviyi seçtim,pempe geldi:roflolkadar mail attım sinir oldum ya,hiçbişey yapmadılar..bidaha da asla almam o siteden..hepsi buradadan yapıyorum orası çok güvenilir..
ben hamile kalmadan önce ebru şallıyla pilatese başlamıştım 2-3 ay düzenli yaptım hergün acayip memnundum çok sıkılaştırıyo ve fit şekle sokuyo vücudu...inşallah doğumdan sonra iyleşeyim başlayacam tavsiye ederim..
he anacım benimkide küçüktü 90 a çıktı bizim adam havalardadelikafaduldeneskiden küçük severim diyodu dimek palavaramış,şimdi havalarda uçuo:roflol:bende diyomki sütlerde bitince çok küçülecek pörsüyebilir bile dedim..şok oldu aynen:roflol::roflol:
hımm benimde pek içime sinmedi bu gittigidiyor ama o siteden başka şeylerde aldım ucuz gibi geldi bana
du baklalım yarına gelir heralde görcez
he bacım sabaha karşı doğurmuş
sancısı vardı zaten dün
gecede olmuş
sonra doktora gitmişler kordon dolanması varmış sezeryana almışlar
ama bugün konuşan olmadı
gece cerin konuşmuş doğumdan sonra
hiii kordon dolanması mı...:1shok: iyi bari sancısı olmuş da farketmişler...ayy canımmm benim....inş iyidir ikisi de....:Saruboceq:
gıı sen hergün çorbamıı yapiin soğudumu gayrii oralar
bizim burası daha sıcak olduğundan düşünemiyomm çorbayıı
kız takar adama söleyince ama teksin nolur nolmaz alma tüpçüyü içerii
bekle kocişin gelince alsın
heeee yaa aynı cerenimooo gibi çok kafalardır demüüüüü
:roflol::roflol::roflol:
aman millet akıllı olun bugün başaka kimse dğurmasın
yoksa sarı gömlek gelecek
sorma bacım yaaahoşbuldum canım ben biliodum böle olcanı sen uyusuk cıktın bi kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ya slm yazdım çıkmamış nasılsınız kızlar iyisiniz inşallah yarına randevu aldım kızlar nasipse gidiyorum inşallah bebişimin önce sağlığını kilosunu boyunu soram doğumla ilgili soram bakalım hayırlı haber alayımda inşallah yeter bana inşallah tahmin ettiğim giibi inmiştir inşallah kızlar karnım baya boşlukta çünkü kaynanam bile dedi karnın aşağıya iniyo dedi ayy inşalllah yaa:sm_cool:
Oyy oyyyyyyyyyyy oyyy Edamla konuştum az önce ikiside harikalarr bebeğimiz mışıl mışıl uyuyor:)
Bizde deseniz biryandan temizlik oluyor biryandan yemekler yapılıyor heyecan daha az dün sancılarımdan dolayı fazlaydı bugün bende daha sakinim birde Edayla Egemi duydum varyaaa muhteşem bir duygu Rabbim sırayla hepimize nasip etsin inşallahhhh..
Ben size bakayım diye girmiştim nete Hepinizin bende ayrı yeri var az çok biliyorsunuz..9 ayın mucizelerini kucaklarımıza alacağız inşallah..İşi hiççç duygusala bağlamaya niyetim yok:)
Hepiniz benim için çok özelsiniz ve çok seviyorum sizi ben Allaha emanetsiniz iyi haberlerle yarın sizlerleyiz inşallah..Dualarınız bizimle olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?