canım eşimde ablasını felan söylüyoduu ama geçen kaynanam mantı dökelim dedi
hemen görümcem kim yapacakta hazır alınsın felan deyince kocişte sinirlendi
nasılsınız siz böyle herşey hazırmı olacak siz yapsanız nolur dediydi
şimdide görümcemin kızından için gelsin diyoo vallahi öküz gibi oturuyoo
çekemem ben onu hem bilg. başından da kalkmaz gelirse
beni arayıp sormuyolar ama benim kociş çok düşkün sürekli ailesiyle olmak ister
ailesinin herşeyine koşmak her işini yapmak ister sölüyom kii anlasınnn
yapmasınlar zaten yarın en ufak bişeyde de bana kesinlikle karışma haklarıda olmaz işte
he
sorma bacım yaaa
gerçi dün doktora gittim dopplere gircem diyodum ya
doktor bu hafta bekliyoz eli kulağında dedi
bende beklemedeyim yaniiiiihihoyyyt
şok oldum zatii ben bekleyem gıı
benim oğluşum da 21 kasımda gelsin benim doğum günümde ne gözel olur
canım eşimde ablasını felan söylüyoduu ama geçen kaynanam mantı dökelim dedi
hemen görümcem kim yapacakta hazır alınsın felan deyince kocişte sinirlendi
nasılsınız siz böyle herşey hazırmı olacak siz yapsanız nolur dediydi
şimdide görümcemin kızından için gelsin diyoo vallahi öküz gibi oturuyoo
çekemem ben onu hem bilg. başından da kalkmaz gelirse
beni arayıp sormuyolar ama benim kociş çok düşkün sürekli ailesiyle olmak ister
ailesinin herşeyine koşmak her işini yapmak ister sölüyom kii anlasınnn
yapmasınlar zaten yarın en ufak bişeyde de bana kesinlikle karışma haklarıda olmaz işte
evet kimseden hayır yok annem haftaya bi geleyim diyoo
şimdi annem de gelince hepsi damlar buraya hizmet ettirmeye ama yardıma değil
hazır biz yapacaklarımızıda yapamayız ayy evlendiğimden berii annemler yeter ki gelsin
eşimin abileri ablası kaynanamlar hepsi doluşup gelir
ben ailemle 5 dk oturamam sinir olurum
ama bu sefer gelseler bile kimseye bişe yapmıyacam işimizi yapalım anne diyecem
ben kimseyi çekemem doyuramam artık
ayyy hadi hayirlisi, sirada sen mi varsin acep?opuyorumnanaktan
inşallah bacım yaaa
valla çok zor geçiyo artık bu haftalar
hayırlısı artık beklemedeyim işte
bende hep ayni seyi soyluyorum. son ay gecmek bilmiyo ya.:sinifsinif:
canim sen hala temizlikle mi ugrasiyorsun. bugun kizcenle karninda son gunun, yat uzan, oksasin ana- kiz, yarin sabahda hayirlisiyla kucaginda insallah.opuyorumnanaktan kucagina alir almaz bizim icinde koklamayi sakin unutma. ondan sonra da hayirlisiyla sira bizlerde insallah.
tekrar denk geliriz gelmeyiz gun icinde bilemem ama simdiden Rabbim yar ve yardimcin olsun canim. Bir avazda al kizini kucagina insallah.opuyorumnanaktan
he ya bekliycem kocişi gelsin o uğraşsın hiç uğraşamam valla
sorma bacım yaaa
gerçi dün doktora gittim dopplere gircem diyodum ya
doktor bu hafta bekliyoz eli kulağında dedi
bende beklemedeyim yaniiiiihihoyyyt
hoşgeldin canım
hadi hayırlı haberlerle gel canım
hoşgeldin canm
ayy seninde yarın büyük gün
ohhh rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bacım
ayyy nazlıcım büyük gün yarın di mi ?? opuyorumnanaktan
ben kendi derdime düştüm bu ara unuttum canım kusura bakma... martın da yarındı di mi??
allah yardımcınız olsun bitanem... sağlıkla alırsın inş yağmurumuzu kucağına....:Saruboceq:
:roflol: :roflol:eski hallerine iyi kotu donuyorlar canim merak etme ama tabi biraz deforme olmus bir sekilde donuyorlar.kaydirigubbakcemile3
daha once de demistim, eskiden kalem durmazdi altlarinda, oglumdan sonra tarak durur oldu, kizimdan sonra da makyaj cantami durdurabilirim herhalde.:roflol:
ben de çok korkuyom kordondan yaaaen korktugum sey, Rabbim basimiza vermesin. birde burda her istedigim zaman gidemiyorum doktora, Rabbim saglicakla kurtulmayi nasip etsin insallah.:sinifsinif:
ayy uniiii valla kız sernin dr. da seni iice strese sokmaya uğraşıyo heraldeecanım ün. ye gitmesem nolucak kendi dr.um zaten ün.de hoca...herşey onun başının altından çıkıyo....baştan hiç gitmemek lazımmış ilki düşünce panik olduk işte ille prof.a gidelim dedik... böyle olacağını bilsem hiç gitmezdimşurda 15 günüm kaldı onda da neler duydum...
bi de şimdi bizim bebiş ters ya onun için de dediki normalde kalça çıkığı riski 500 de 1 oluyomuş...ters bebeklerde 250 de 1 oluyomuş...doğar doğmaz kalça ultrasonu aldırıcam dedi...
bebeği ters duran kimler vardı çok merak ediyorum onalra böyle bişey söylendi mi ???
haklısın canım...
evt ayşem dua etmekten başka yapabileceğim bişey yok zaten...
kızlar desteğiiniz için gerçekten çok saolun....
sarı gömleek :roflol: :roflol: :roflol:leyyyyynnnnnnnnnn çaturtuuuuuuuuuuuuuuuu sen beni beğenmiin mi loooooooooooo ne dimekkkkkkkkk edoş yandı haaaaaaaaaaaa :mymeka::mymeka::mymeka:
egede ben gibi ecük hayat dolu olicik ni var yaneeeeeeeeeeee delikafadulden
ayy oğa da bi sarı gömlek aldımıydım taamdır nan hacııııııııı :roflol:
kızlar size bi bomba daha ben bugün çok kötüyüm belim felaket ağrıyoo
sancım mı var bilemiyom bi gariplik var emme
bende korktum ütü yapem dedim oturduğum yerden yapacam dinlenerek
neyse kociş ölen yemeğe geldiii yemek yedik benim tlf çaldı kaynanam kociş baktı
beni istiimiş aldım benim kaynanam ne der sizce
gün varmış gel istersen diyoo bende ben kötüyüm belim ağrıyoo gelmem dedim
yanii sıkılma diye aradım diyoo gelirsen geç gelde çay içimeye gelirsin diyoo
gelemem dedim kapattım kocişe de döndüm 'kimse bişeye ihtiyacın varmı yardıma gelelim mi demiyoo
gezmeye gel demek için aranıyom sadece' dedim kociş hiiç bişe diyemedi
çıkarkende diyoo bi yiğeni var liseye giden çağıramda gelsin yardım etsin
yok istemem ben kimseyi çağırmam gelmek isteyen kendi gelir dedi dedim
gittikten sonra aramışta sen yorma kendii akşam ben yaparım diyooo
ohhh işte anlasın benim eşşek gibi hizmet ettiğiim ailesinden 1 kişi bile arayıp sormuyooo
bundan sonrada benim anam ablam abim diyemez bana
Darısı Başınıza kızlar Allah hepinizden razı olsun opuyorumnanaktanMartında yarındı bir değişiklik söz konusu olmadıysa birlikte kızları alacağız kucağımıza:Saruboceq:
Wannammmmmm 29 Ekimde gelecek nazımız..Dünde Edayla uğraşmıştım rüyamda birde gümüşle aradığımda sancısı vardı dedim geliyor Ege nitekim geldi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 İnşallah herşey ama herşey gönlünüzce olur kızlar..
Ben sizler için dua edeceğim şimdiden sizleri çok öperim görüşmek üzere...a.s.a.s.a.s.a.s.
:roflol: :roflol:
ben de çok korkuyom kordondan yaaa
anam adam hala oraların kendisinin olduğunu sanii işte salakkocişim vardı yanımda
ay bizimbu apartmandan önce bura gecekonduymuş bacım o adam da arsa sahibi
yani hala buralar kendinin sanii
ay hepsi aynı gıı kime şikayetedecez sonundapois çağırcam o olcak haaa
lmaz:
abuuu fatooo dr 2800 demiş 3600 müdoğmuşş yuuuuhh o ka fark mı olur gıı
bi de edoşun ultrason ayrıntılı falandı gıı
bizim dandirik ultrason ne kaa yanılii acep??
neyse sağlıkları ii çok şükür çok slm söle gıı benden dee bende teli yok almamışımm :kedi:
gülegüle git iyi haberlerle gel canımmmya slm yazdım çıkmamış nasılsınız kızlar iyisiniz inşallah yarına randevu aldım kızlar nasipse gidiyorum inşallah bebişimin önce sağlığını kilosunu boyunu soram doğumla ilgili soram bakalım hayırlı haber alayımda inşallah yeter bana inşallah tahmin ettiğim giibi inmiştir inşallah kızlar karnım baya boşlukta çünkü kaynanam bile dedi karnın aşağıya iniyo dedi ayy inşalllah yaa:sm_cool:
ayy canım inş. sende sağ salim atlatırsınOyy oyyyyyyyyyyy oyyy Edamla konuştum az önce ikiside harikalarr bebeğimiz mışıl mışıl uyuyor:)
Bizde deseniz biryandan temizlik oluyor biryandan yemekler yapılıyor heyecan daha az dün sancılarımdan dolayı fazlaydı bugün bende daha sakinim birde Edayla Egemi duydum varyaaa muhteşem bir duygu Rabbim sırayla hepimize nasip etsin inşallahhhh..
Ben size bakayım diye girmiştim nete Hepinizin bende ayrı yeri var az çok biliyorsunuz..9 ayın mucizelerini kucaklarımıza alacağız inşallah..İşi hiççç duygusala bağlamaya niyetim yok:)
Hepiniz benim için çok özelsiniz ve çok seviyorum sizi ben Allaha emanetsiniz iyi haberlerle yarın sizlerleyiz inşallah..Dualarınız bizimle olsun:Saruboceq:
hee işte gelince sinir olmaktansa gelmesinde 2 parça şey ütülemesinde heeç gereği yokgelince bilgisayar basindan kalkmayacaksa ne yapmaya gelicek o zaman. aman birak gelmesin. ben oyle daha sinir olurum, hicbirsey yapmam daha iyi.
Rabbim gonlune gore versin canim, bebisin istedigin gunde saglicakla gelsin insallah.opuyorumnanaktan
ceriiiiiiiiiinnn....
doğumgünün kutlu olsun canım.... eşin ve yavrunla sağlıklı, huzurlu ve uzun yıllar diliyorum senin için canıma.s.
cerin sen şimdi terazi burcu mu oluyosun kız.... ayyy benim tanıdığım teraziler hep dengesizler bacım ama çok kafa kişilerdir heeeee:içelim:
selam kızlar.
az önce koçiş beni temizlik yaparken bastı.
öğle yemeğine gelmem demişti. bende 3 aydır elimi hiçbirşeye sürmüyorum bugünde kendimi iyi hissediyom, yarında annem gelecek antalyadan ona iş kalmasın diye bi yapayım dedim. balkonu yıkarken bi baktım benimki aşağıdan bana bakıyo. ben suçlu çocuklar gibi kafam önde açtım kapıyı çemkirip gitti herif.
hee işte gelince sinir olmaktansa gelmesinde 2 parça şey ütülemesinde heeç gereği yok
işte kocişte mahçup oliii işte aklınca iyilik yapmış oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?