2009 Kasm Anneleri

gelince bilgisayar basindan kalkmayacaksa ne yapmaya gelicek o zaman. aman birak gelmesin. ben oyle daha sinir olurum, hicbirsey yapmam daha iyi.

Rabbim gonlune gore versin canim, bebisin istedigin gunde saglicakla gelsin insallah.opuyorumnanaktan

tabi canım oldu annen gelip onlaramı iş yapcak
olurda bu kezde gelirlerse sen annenle kendi işinize bakarsınız

ayyy nazlıcım büyük gün yarın di mi ?? opuyorumnanaktan
ben kendi derdime düştüm bu ara unuttum canım kusura bakma... martın da yarındı di mi??

allah yardımcınız olsun bitanem... sağlıkla alırsın inş yağmurumuzu kucağına....:Saruboceq:

Darısı Başınıza kızlar Allah hepinizden razı olsun opuyorumnanaktanMartında yarındı bir değişiklik söz konusu olmadıysa birlikte kızları alacağız kucağımıza:Saruboceq:
Wannammmmmm 29 Ekimde gelecek nazımız..Dünde Edayla uğraşmıştım rüyamda birde gümüşle aradığımda sancısı vardı dedim geliyor Ege nitekim geldi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 İnşallah herşey ama herşey gönlünüzce olur kızlar..
Ben sizler için dua edeceğim şimdiden sizleri çok öperim görüşmek üzere...a.s.a.s.a.s.a.s.

gidip biraz ütü falan yapayım da kafam dağılsın...
hepinizi çok seviyorum.... allaha emanet olun ... haber vermeden doğurmayın :)

:roflol: :roflol:
en korktugum sey, Rabbim basimiza vermesin. birde burda her istedigim zaman gidemiyorum doktora, Rabbim saglicakla kurtulmayi nasip etsin insallah.:sinifsinif:
ben de çok korkuyom kordondan yaaa
ayy uniiii valla kız sernin dr. da seni iice strese sokmaya uğraşıyo heraldee
ben burdaki kimseden duymadım kız böle bişeeey
sarı gömleek :roflol: :roflol: :roflol:

anaaam gene mi gezmeye çağıriiler seniii ayyhh bayılazaaam akannehir

sen 28 Ekim aksami da benle ugras tatlim.kaydirigubbakcemile3

opuyorum seni, hayirli haberlerle don insallah canim.opuyorumnanaktan

selam kızlar.
az önce koçiş beni temizlik yaparken bastı.
öğle yemeğine gelmem demişti. bende 3 aydır elimi hiçbirşeye sürmüyorum bugünde kendimi iyi hissediyom, yarında annem gelecek antalyadan ona iş kalmasın diye bi yapayım dedim. balkonu yıkarken bi baktım benimki aşağıdan bana bakıyo. ben suçlu çocuklar gibi kafam önde açtım kapıyı çemkirip gitti herif.

nazlıcım inşallah sağ salim alırsın yağmuru kucağına.
kartanesi kordon dolanmasından bende tırsıyordum. ultrasonda belli oluyo o. ama bebişler şimdi nefes alıp vermedikleri için boğulma gibi bir riskleri olmuyormuş ama kordon dolanmışken normal doğum yapılırsa o zaman iş sakata biniyormuş

anam adam hala oraların kendisinin olduğunu sanii işte salak
bizim apartmanında arsa sahibi çiçekliklere bişler ekmiş çocuklara kızıyoo ellemeyin deyüü
mannak adam senin mi hala oralar bütün apartmana ait artık delikafadulden

lenn hacii öle şey olurmu heeç gıı 1 kilo fark var nerdeyse
ama ben gittiğim 2 drun 200gr farklı ölçtüğünü gördüm
gülegüle git iyi haberlerle gel canımmm

ayy canım inş. sende sağ salim atlatırsın
işleri sen yapmıyon demii canımm kendini çok yorma
canım benim iyi kapli meleğimizsin sende bizim seninde hepimizde yerin çokk ayrıdır eminimki
sende kendine çook iyi bak iyi haberlerini bekliyoz canımm

hee işte gelince sinir olmaktansa gelmesinde 2 parça şey ütülemesinde heeç gereği yok
işte kocişte mahçup oliii işte aklınca iyilik yapmış oluyoo

simdi eda benim satdasim di ya, boyle aniden dogurunca tirstim valla. hastane cantam hazir sayilir. emzirme sutyenlerim eksik sadece, acil almam lazim.

birde pijamalarimi utuleyip kaldirmam lazim. geldigimden beri kizkardesim utuyu acmiyo bana. utu masasi, utu vs. biraz agirda ben yapamiyorum. yani utu icin kardesimden destur bekliyorum.:roflol: ondan sonra tamamen kapatabilirim cantayi.

cerin sen şimdi terazi burcu mu oluyosun kız.... ayyy benim tanıdığım teraziler hep dengesizler bacım ama çok kafa kişilerdir heeeee:içelim:

he gıııııı ben terazi burcıyımmmmmmm sositosositosositososito
dengesiz deelim bi keremmmmmmmmmmm ama çok kafa oldum doğru bacımmmmmmmm :içelim:

yedin mi fircayi?kaydirigubbakcemile3

hee işte gelince sinir olmaktansa gelmesinde 2 parça şey ütülemesinde heeç gereği yok
işte kocişte mahçup oliii işte aklınca iyilik yapmış oluyoo

aynen iste, bosver takma kafana, rahat ol canim ya.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…