bende izlemiyom o varmısın yokmusunu fenalık geldi buda denk gelirse can sıkıntısından izliyom işte
esim ne zaman izlesem kızıyo ne kadar basit bi program izleme sunu diye :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
he o anlıyo galiba
kız ev sahibide ben gurmeyim dedikçe bana geliyolar haaaaaa
canım benim dünden beri bayaa merak ettik seniiherkese selam....napıyosunuz..? benim gözlerim yanıyo artık kaç gecedir uyuyamıyorum((
dün gittik çapaya... çarşamba günleri tüm prof.lar toplanıp konsey oluşturuyomuş...ona soktular bizi de...orda da muayene ettiler... diğer hocalar da bizimkinin dediğini doğruladıkanalcıklardan bi tanesi 1 mm daha geniş dediler...ileri tetkkiğe gerek yok bişey çıkacağınızannetmiyoruz dediler... %95 hiç bi sorun olmaz... pediatrik nörologla da bi görüşsnler dediler... o gün de nörolog gelmemişti yarın tekrar gidicez... hala sorunun ne olduğunu anlayamadık... bebek nöroloğu anlatıcakmış... bu sabah da kendi dr.um aradı yine endişelenme çok fazla yarın görüştürücem seni falan dedi... bi türlü anlayamıyorum sorun yoksa neden ün.ye çağırıp diğer dr.lara da gösterdi ve neden o adamla görüştürüyo... sorun varsa bu sorun ne...allahım bunları düşünmekten kaç gecedir deli olucam artık...mafoldumbenmafoldumben
eşim de kaç gündür sinirlenip duruyo...keşke normal bi dr.a gitseydik güle oynaya geçiricektik bu günleri diyo...her ay detaylı ultrasona girip bu kadar allahın işine karışırsan olacağı bu diyo.... mafoldumbenmafoldumben
yarına kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum...bi de söylenen şey %95 sorun olmıycak eğer %5 in içine girer de o şey her neyse başımıza gelirse napmamız gerektiğini anlatıcakmış yarın gideceğimiz adam... yani belirsizlik yarın da kalkmıycak ortadan... bu gidişle ben doğuma kadar tımarhanelik olucam ....
bak bakkk kötü gelinn kötükedihüsokızlar size bi bomba daha ben bugün çok kötüyüm belim felaket ağrıyoo
sancım mı var bilemiyom bi gariplik var emme
bende korktum ütü yapem dedim oturduğum yerden yapacam dinlenerek
neyse kociş ölen yemeğe geldiii yemek yedik benim tlf çaldı kaynanam kociş baktı
beni istiimiş aldım benim kaynanam ne der sizce
gün varmış gel istersen diyoo bende ben kötüyüm belim ağrıyoo gelmem dedim
yanii sıkılma diye aradım diyoo gelirsen geç gelde çay içimeye gelirsin diyoo
gelemem dedim kapattım kocişe de döndüm 'kimse bişeye ihtiyacın varmı yardıma gelelim mi demiyoo
gezmeye gel demek için aranıyom sadece' dedim kociş hiiç bişe diyemedi
çıkarkende diyoo bi yiğeni var liseye giden çağıramda gelsin yardım etsin
yok istemem ben kimseyi çağırmam gelmek isteyen kendi gelir dedi dedim
gittikten sonra aramışta sen yorma kendii akşam ben yaparım diyooo
ohhh işte anlasın benim eşşek gibi hizmet ettiğiim ailesinden 1 kişi bile arayıp sormuyooo
bundan sonrada benim anam ablam abim diyemez bana
kızlar incisu doğum yapmış ölemi maşallah gelmiş ikizlerimiz Allah analı babalı büyütsün ama başka kim doğum yapmış. ben bugün dr.a gittim. dr artık heran gelebilir dedi. çatı muayenesi yaptı bebeğim kanalada girmiş. gününü beklemicek kesin dedi. çok heyecan yaptım kızlar yaaaa
:mymeka: :mymeka: :mymeka:ayyyyyy KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
gene doğum haberi deeeeeeeeeeerrrrrrmişim delikafadulden
hahaha yok yok daha doğum habarı yoh nan amaaaa akbaba gibi beklim falllaaaaaa sengözlerimebaksanab :roflol::roflol::roflol:
:mymeka: :mymeka: :mymeka:eyce abaza olduk zatiiiiiiiiiii biz coşmicukta kim coşicuk naaaan :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
heee o koca göbenle romantik bir gecemi olur yoksam antik bir gecemi olur bilemem hacı
ama öle romantik bir şekilde pozisyonda kalabülüsünüz bacım bence dneme yani rezüllük diz boyuu:roflol::roflol::roflol::roflol:
hahhahah ulen gurme gormesek tamam dicem haaakaydirigubbakcemile3
bu kırmızılı olmamıs diyo diyo silip supuruyo nann
valla adama gıcıgım yaaa bu kadar salakolunurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bacım bendede tık yok
ultrasona göre ben bi hafta öndeyim bide
gelsin hayırlısıyla artık yaaaaa
ayyy ekimde doguranlara bakalım bakalım ne zaman dogurmuslar normal dogumla
ben gece ruyamda suyum patlamıs öle gordum esime kalk diyom sallamıyo falan gercek gibiydi :)))
biz böle istedikce bunlar rahat davranıyo sallamıcam artık asyayı
naparsa yappsın bakalım :)))
sesiniz kesildi kızlar hayırdır?
nan ben yazıp duruyom yalaelaelaelaelae
oyy hayırlısyla gelsinler gunlerini doldursunlar napalım yapacak bişi yok beklemekten baska
diğerleri yokya kız uykum geldi ya bende çııyorum biran önce yarın olsun 1 aydır göremedim kızımımafoldumben
ayy bugun askı memnu var dimiiii
ollleyyy zaman gecicek demektir
yarında hanımın ciftliği var ohh yasasın
ayyyy evet ya izlenmeye değer vallaayy bugun askı memnu var dimiiii
ollleyyy zaman gecicek demektir
yarında hanımın ciftliği var ohh yasasın
güzel haberlerle gel fundacım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?