2009 Kasm Anneleri

maşallah diyin teyzoşlarııııı
allahım hepinize sağlıkla yasatsın dünyanın en güzel duygusuu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oy oy oyyyy :)) pamuk prens nan bu :)

kız eda benden sonra doğurdun ama eccük tembellik etsem benden önce resim koyacakmışın nan çatlak anne
milyon kere maaşallah ege bebeğe opuyorumnanaktan

slm kızlar
nasılsınız
nazlı nesli mart eda ve incisudan haber varmı
geçmişe bakayım ben
umarım herkes iyidir

levin in kilosunu yazmamışım kızlar, 3.450 gr 51 cm sıpam teyzeleri. :kedi:
neslicimm gözün aydın canımmopuyorumnanaktan
maşallah levin kızımızz çok tatlııı sağlıcakla büyüt bebeğinii :Saruboceq:
slm kızlar
nasılsınız
nazlı nesli mart eda ve incisudan haber varmı
geçmişe bakayım ben
umarım herkes iyidir

kocan gitti dimii :mymeka:

neslüüüüüüüüüüüüüüüüüüü nasılsın nasıl oldun canım anlat hel eyaa levin nasıllll cok güzelkızın maşallahh
annen bıraz zor gecti dedi şimdi nasılsın

heeeee gız sormaya ne hacetkaydirigubbakcemile3

dilmuhhhhhhhhh bebemm herkes doguriyii nan ben bilem dogurcam hacı kasılıyom baya yakındır benımkıde heee sen hala beklıycen mı nan :lepi: içinde çürüycek kokcak nan bebek cıkar artıkkk delikafadulden

Eda , Nesli . Nazlı, Mart , İncisu
canlarım hepinizin gözü aydın allah analı babalı büyütsün geçmişler olsun

dilmuhhhhhhhhh bebemm herkes doguriyii nan ben bilem dogurcam hacı kasılıyom baya yakındır benımkıde heee sen hala beklıycen mı nan :lepi: içinde çürüycek kokcak nan bebek cıkar artıkkk delikafadulden

yok bacım ben doğurmaktan vazgeçtim keyif benim deelmi:roflol:
yok nan bugün baya kasılma var bendede.göbiş taş gibi oluyo sonra geçiyo
ya ben sabah çok korktum ne yaptıysam benim velet hareket etmiyo
kociş hastaneye gidek dedi gitmedim kahvaltı ettim oynadı şükür
hatta sezeryanmı olsam diye düşünmeye başladım gııııııı çok korktummmmmmmm:sinifsinif:

senın oglanda pek ınat bacım ılla gününü beklıycek herhal bende dogan bebeklerı gördükçe dogurasım gelıyoo dayanamıyımmm gariiiiiiiiiiii delikafadulden

senın oglanda pek ınat bacım ılla gününü beklıycek herhal bende dogan bebeklerı gördükçe dogurasım gelıyoo dayanamıyımmm gariiiiiiiiiiii delikafadulden

ayyyy hiç bana çekmemiş haa çok inatçı
ne edem bacım hayırlısı olsun artık
bende nasıl hevesleniyom anlatamam
selam ben geldümmmm
nediniz hanımlar

hoşgeldin gııııı
ne edek işte geldim gene yalnız başıma

nan dilmuh bebek doğunca buruş burş olduğunu gördünmü şaşırma haaaa salamuraya dönecek çocuk yakında içerde durmaktan buruştu yavrucak yavvvvv:roflol:

kızlar ege nin fotoğrafını gördüm ama levininkini göremedim yaaaa linkten açılmıyooo.. nasıl görebilirim

bende merak ettiydim dilmuh nerde die kocişin evdemiş dimek..korkma kız dur bakalım,zaten hep bişey çıkyo herkes sezercik oluyo..normalde açılışı ilk sen yap da cesaret ver kuzucum bizehihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…