2009 Kasm Anneleri

bende uygun buldum cokda güzel o yüzden alcam hatıra kalır sonra damatlık gıbı gıı beyaz yoksa 1 kere gıycek onuh ıcın 100kagıt vermem nan delikafadulden

len şekercikkkk şu dilmuhun gunnerini sayma zate karı manyak oldu gazlamayın şunu gııı kaydirigubbakcemile3

bende uygun buldum cokda güzel o yüzden alcam hatıra kalır sonra damatlık gıbı gıı beyaz yoksa 1 kere gıycek onuh ıcın 100kagıt vermem nan delikafadulden

nannnnn mevlüt takımları o kaa pahalı mııııııııııııııı akannehirakannehirakannehir
ben hiç onnarın fiyatını sormadıydım abbaaoowwww akannehir

len şekercikkkk şu dilmuhun gunnerini sayma zate karı manyak oldu gazlamayın şunu gııı kaydirigubbakcemile3

kız ne bilem tickerında görünce heycan yaptıydım
yav dün doğuran oldu mu yoksa ahfta tatili mi yaptık bacılarrr
ben giremedim dün oku oku bitmiyooooo geçmiş

günaydın kıslar
anam bende uyuyamıyom artık yaww
gece 3 den önce yatamıyom sabahta erken kalkıyom
birazdan kocişle kahvaltı yapıp işe göndercem
bir slm verem dedim

nannnnn mevlüt takımları o kaa pahalı mııııııııııııııı akannehirakannehirakannehir
ben hiç onnarın fiyatını sormadıydım abbaaoowwww akannehir

valla beb magzalarında asagı yukarı o fıyat ama ben pazardan alcam cokgüzeldi cepkenı felan herbişi vardı delikafadulden azcık büyük alamda bı arkadasım dogumdan önce almısdı cocuk 40 cıkana kadar çişkoo oldu gıyememısdı bol olsun azda nolur nolmaz hacı delikafadulden delikafadulden

ben mevlüt okutcam
haliyle eşimin sülalesi burda offffffffffffff
ama tam 40 gün sonra değilde
kırkı çıktıktan 1 ay içersinde yapam diyom hayırlısıyla
bende takım almadım ama millet eksişğin varmı diye sorduğunda
bende bir mevlüt takımı alcam diye çıtlatıyom
herhalde biri akıl ederde alırkaydirigubbakcemile3
yoksa kociş kafayı yiyecek daha ne alcaz deyip duruyordu

cerın sen kızına beyaz bı elbıse gıydırsende olur bacımm mevlütlül beyaz oluyo zatten sonrada kullanırsın hem

günaydın kıslar
anam bende uyuyamıyom artık yaww
gece 3 den önce yatamıyom sabahta erken kalkıyom
birazdan kocişle kahvaltı yapıp işe göndercem
bir slm verem dedim
slm canm
afiyet olsunnn
ay bende de uyku çok ama uyuyamıyorum rüyalardan, wcye kalkmaktan....
abovvv çiçko mu olduuu:) he ben de alsam pazardan alırdım heralde bi kere giycek sonuçtaaa bi daha ne zaman giycek zati bebek hemen büyüycek ne gerek var o kaa para vermeye o parayla gider mont alırım kızzzzzzzzzzz
günaydın millet dün benden habersiz doğuran var mı haaaa
gmndyn ben hiç bilmiyom dün varmı doğuran ya en son nazlıdan haberim vardı marttan da haber çıktı mı noldu ne durumdayız
aman benm koca da ne alcaz daha deyip duruyo ama haklı da bitmedi şuncacık şeyin masrafı

bende artık 36.haftama girmiş bulunuyorum
yaaa dün gezmeye alışverişe falan çıktık herkes karnıma bakıyor acep bende bir anormallik mi var diye düşündüm yaaaakannehir

martta doğurdu kıslar
ama fazla bilgi vermemişti
hemen girip çıkmış
doğuranlarda artık girmiy sanırsam
özge ile de bayadır görüşemiyoz

göbüşün kocaman mı oldu yoksam itekcim
bence oğluşuna bakıyorlardır sonra göbüşüne
şaşırıyorlardır tabi

hee yaa olabilir enesi babası arabasıyla götürüyor koca göbekli bende yanında yaaa ondan bakıyorlar heralde:roflol::roflol:

bende artık 36.haftama girmiş bulunuyorum
yaaa dün gezmeye alışverişe falan çıktık herkes karnıma bakıyor acep bende bir anormallik mi var diye düşündüm yaaaakannehir
yav abov ben de sen böyle deyince baktım kızzz benm 37 bitiyomuş:) 38e giriyom yarın :1shok: aobvvvvvvv ben de haftaya gitçem dr a ya dr da artık her an beklicez didiydi nedne öyle didi ki diyodum tabi der herüf 38 olacağmışımmm meğersem:)
he ben de kocişle yürümeye çıkınca herkes acır gözlerle karnıma bakıyo ufacık bebekler bile direk karnıma odaklanıyo halbuki bol da giyiyom gerçi o bol şeyler artık tayt ve body gibi duruyo ama bi de dün gece pijamamı giycektim krem sürdükten sonra aynaya bi baktım amaaaan yandan heç bakmadıydım kendimeee kocaman olmuş kız karnım bana aşağı iniyo gibi geldi kociş de gitgide daha da sivriliyo karnın senn diyooo anam annem barim gelseydi de sonra doğursaydım kızlar
martta doğurdu kıslar
ama fazla bilgi vermemişti
hemen girip çıkmış
doğuranlarda artık girmiy sanırsam
özge ile de bayadır görüşemiyoz

he şükür hadi mart da kurtuldu darısı başımıza
kız nası girsinler
dikişler bi yandan uykuszluk bi yandan
bi de bebişler var tabe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…