bende uygun buldum cokda güzel o yüzden alcam hatıra kalır sonra damatlık gıbı gıı beyaz yoksa 1 kere gıycek onuh ıcın 100kagıt vermem nan delikafadulden
len şekercikkkk şu dilmuhun gunnerini sayma zate karı manyak oldu gazlamayın şunu gııı kaydirigubbakcemile3
nannnnn mevlüt takımları o kaa pahalı mııııııııııııııı akannehirakannehirakannehir
ben hiç onnarın fiyatını sormadıydım abbaaoowwww akannehir
nannnnn mevlüt takımları o kaa pahalı mııııııııııııııı akannehirakannehirakannehir
ben hiç onnarın fiyatını sormadıydım abbaaoowwww akannehir
slm canmgünaydın kıslar
anam bende uyuyamıyom artık yaww
gece 3 den önce yatamıyom sabahta erken kalkıyom
birazdan kocişle kahvaltı yapıp işe göndercem
bir slm verem dedim
abovvv çiçko mu olduuu:) he ben de alsam pazardan alırdım heralde bi kere giycek sonuçtaaa bi daha ne zaman giycek zati bebek hemen büyüycek ne gerek var o kaa para vermeye o parayla gider mont alırım kızzzzzzzzzzzvalla beb magzalarında asagı yukarı o fıyat ama ben pazardan alcam cokgüzeldi cepkenı felan herbişi vardı delikafadulden azcık büyük alamda bı arkadasım dogumdan önce almısdı cocuk 40 cıkana kadar çişkoo oldu gıyememısdı bol olsun azda nolur nolmaz hacı delikafadulden delikafadulden
gmndyn ben hiç bilmiyom dün varmı doğuran ya en son nazlıdan haberim vardı marttan da haber çıktı mı noldu ne durumdayızgünaydın millet dün benden habersiz doğuran var mı haaaa
aman benm koca da ne alcaz daha deyip duruyo ama haklı da bitmedi şuncacık şeyin masrafıben mevlüt okutcam
haliyle eşimin sülalesi burda offffffffffffff
ama tam 40 gün sonra değilde
kırkı çıktıktan 1 ay içersinde yapam diyom hayırlısıyla
bende takım almadım ama millet eksişğin varmı diye sorduğunda
bende bir mevlüt takımı alcam diye çıtlatıyom
herhalde biri akıl ederde alırkaydirigubbakcemile3
yoksa kociş kafayı yiyecek daha ne alcaz deyip duruyordu
martta doğurdu kıslar
ama fazla bilgi vermemişti
hemen girip çıkmış
doğuranlarda artık girmiy sanırsam
özge ile de bayadır görüşemiyoz
göbüşün kocaman mı oldu yoksam itekcim
bence oğluşuna bakıyorlardır sonra göbüşüne
şaşırıyorlardır tabi
yav abov ben de sen böyle deyince baktım kızzz benm 37 bitiyomuş:) 38e giriyom yarın :1shok: aobvvvvvvv ben de haftaya gitçem dr a ya dr da artık her an beklicez didiydi nedne öyle didi ki diyodum tabi der herüf 38 olacağmışımmm meğersem:)bende artık 36.haftama girmiş bulunuyorum
yaaa dün gezmeye alışverişe falan çıktık herkes karnıma bakıyor acep bende bir anormallik mi var diye düşündüm yaaaakannehir
martta doğurdu kıslar
ama fazla bilgi vermemişti
hemen girip çıkmış
doğuranlarda artık girmiy sanırsam
özge ile de bayadır görüşemiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?