2009 Kasm Anneleri

AYYYY BU SITE YINE MI SAPITIYO YAAAAAAAAAAAAAAAA

seyinize zeytin yagi mi sürüyonuz lannn
ben dün onun özel yagi varmis onu aldim salak miyim ben-tatlicadiarzu-
bende zeytin yagi sürseydim keskeakannehir
hem bebeklerin poposuna cok iyi geliymis ben kesinlikle ilk 6 ay islak mendil kullanmicam sadece duru su pamukla silip zeytin yagiyla yaglicam pisik yapmiyomus

yok anam sancı mancı yok nere gidem doğuram
benim oğlan sevdi galiba ohh rahat tabi

nisanin gelmedi mi senin??
normalde nisan gelince 3 gün icinde falan dogum oluyo diyolar
yada suni sanci veriyolarmis 3 günü gecerse

dün gece kociş enesi uyuturken magazin haberlerine bakarken gördüm
emme çok çirkinleşmişlmaz:

amaaaan çok fark olmamış yani çirkindi zati
o ne ele kara kuru bişeydi allahım verme kaydirigubbakcemile3
demeyın ole gııı bende 7 kılo aldım sadece ayyy inş bebeıs ıyıdır

kız ne güzel işte azcık almışın ben aldım başımı gidiyom

he ya kim tutar beni nan ahanda geldim gaza ben akşama kalmaz doğururum

heeeeeeeeeee laz karusu kaydirigubbakcemile3

kız ben salıya kadar bekleyemem kşimse tıutmasın beniiiiiiiiiiiidelikafadulden

sen kocişini günde birkaç defa yoldan çıkar bakalım doğuracak mısın:roflol::roflol::jeyyar:

bak bacım ben salı gittim dopktora nst de sancı çıktı
çatıya bakalım dedi
2 cm açılma var bu gece yada yarın gelir dedi
sonra çarşamda nişan geldi
ben tırstım ne bu diye pesşembe gittim nst de gene sancı çıktı
suyu falan iyi bebşişin
ama açılma varmı diye bakmadı
bide benim doktor önceden suni sancı vermeyiz bebeği strese sokmaya gerek yok demişti
şimdide hiç bahsetmedi suni sancıda

yok ben daha fazla dayanamayacağım gidip yatam sonra gelirm yine 1 saat sonra yine burada olun emiiiiiiiii

anaa şimdi şu aralık analarının topicini gördüm gıı bizi yalancılıkla suçlamış delüleee
kilo topici ile ilgilii

anaa şimdi şu aralık analarının topicini gördüm gıı bizi yalancılıkla suçlamış delüleee
kilo topici ile ilgilii

heee kaçmaz bişi olmaz bacım:))) ama ben de saha sürmedim sürcem son 10 gün sürülüyomuşşşş
ayyyy hemoroit ve ishal çok çok geçmiş olsun eee napıyosun yemene içmene dikkat ediyonmu hacı ishali kesmek için yani
anaam sorma heç her gün çıkıy bu meret kabız da olmadım ben hiç ya bebe mi ağır geliy bilmiyom her gün kayısı kurusu yemekten bol su iç.mekten midem bulandı nan kaysı lafı bilem duymak istemiyimmm ne yapam kız her günkü gibi besleniyom işte meyve yiyom şimciii
slm nan hoşgeldinnnn yav Allahın takdiri ne zamn dirse o zaman gelcekkk kıza baskı yapmayınnn doğuramıyo öyle didikçee
he bebelerde pişiğe de ii geliymiş bi de ben meme ucuma sürcem çatlarsa eğer ona da çok ii geliymiş hemde doğal şey kremden daha sağlıklıdırrr kız z.yağ her derde deva reklam yapmak gibi m olmasın emmeeee ben her yemeğe her şeye z.yağ kullanıyommm kociş ayvalıklı ya yemez ööle çiçekyağı filan
nann millet çağla şıkelin son halini gördünüz mü 8.5 aylık hamile 6 kilo almış sadeceakannehir
bowling topu yutmuş gibikaydirigubbakcemile3
he kız ben görmedim emme o da dr diyetisyen kontrolünde almaz tabe kilo milo ben şiştim işte görmek de istemiyom uzak olsun benden hıhhhh
zemuszemus

2 cm acilma basladiysa zaten daha bakmiyolar nasilsa acilmaya basladi diye bendede 3 cm acilma var doktorum bidaha bakmicam dedi...gercek kasim anasi bu gidisle sen olucan bugünde dursun oglusun yarin dogsun barikaydirigubbakcemile3

kartanesi .!.:
kilo topici ile ilgilii
ne diyolar kizzz
az kilo aldik diye kiskaniyolar mi yoksazemuszemus

hee maşallah gıı senin açılma varmış iyi ya
bugün yarın farketmez
aradım az önce doktoru
bakalım duruma pazartesi sabah olmazsa sezeryana alırız dedi
aç gitcem bakalım hayırlısı yaaa

kilo topici ile ilgilii
nie kız ne var ki bizim kilo topikinde anam bayadır ben diğer topiklerimize bakmıyom burası bile zor açılıy yaa
şükrediyom yazabiliyom deyüüü
bugün yarın farketmez
aradım az önce doktoru
hadi bakalım kız günü belli en azından son gün belli aayyy Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn

ayy sağol bacııııııııım

bugün yarın farketmez
aradım az önce doktoru

bende acilma varda iste ayni senin gibi sanci yok..doktor erken dogar bu bebek dedi ama tik yok..
40.haftan p.tesi bitiyo galiba...insallah bu iki günde dogarda sezeryana gerek kalmaz...
aslinda burda suyun iyiyse bebekte iyiyse 41.haftayi da bekletiyolar ama türkiyede hemen sezeryana aliyolar...
neyse allah ne yazdiysa o olur zaten..saglikla kavus yavruna da önemli olna o..

bak sen doguramiyon diye kimsede dogurmuyii bu ara herkes seni bekliyo herkes tikadin kapiyi cekilde arkandan gelenlere yol ackaydirigubbakcemile3

yok bacım ben beklemem zaen 41 haftaya kadar
kız benle ne alakası var doğuruyo işte millet patır patır beni takan yokkikaydirigubbakcemile3

kız doğuranlar hep sezercik oldu normal olanlar bekliy işte bizm gibii
ama elif doğru söylüyo biz acele ediyoz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…