2009 Kasm Anneleri

ayy çok duygulandımmm kociş aradı öylesineee bu aralar pek aramıyodu gündüzleri bi gelceği zaman arıyodu
ay cnm kocam benm:=)))
akşama kaa sıkılıyodum evde bi de kk kadayı yediydi yaaa
abov ne etçeğimi şaşırıyodum bebe de daha doğmadı ki eğlenem oyalanam:)

amaan dilmuh düşün düşün bizim düşündüğümüz gibi olmuyo kiii bırakçan en iyisi düşünmeyeceksin bişey
herşey nasılsa bi şekilde yoluna giriyo
biz bazen parçalıyoz kendimizi de istediğimiz olmuyo
hayat ne getircek bakalım bize
ama meleklerimizi eninde sonnda alcaz kucağımıza zor da olsa alcaz biliyorum:)
bebelerimiz de sağlıklı olcak:))))

kzı dilmuh inşikak suresini ben de duyduydum açılmayı kolaylaştırıyomuş o surede biz onun göğsünü açtık anlamında bi ayet var hamile karılar okuyomuş o ayet açılmayı kolaylaştırsın hızlandırsın deyüü ama inanarak okumak lazım tabüüü

gunaydinlar.a.s.

benim bugun hafif hafif kasik agrilarim var, ama oyle dayanilmiycak sancim falan yok. hayirlisi olsun, bekliyoruz bakalim, ne zamana kadar.

Nazlim, cok gecmis olsun canim. Insallah iyi haberlerle donerler, gecmistir Yagmur'cugun sariligi.

resmini de gordum, masallah ay parcasi. Allah anali babali abili buyutmeyi nasip etsin insallah.opuyorumnanaktan

dilmihcum, canim ya sende hala beklemedemisin. olsun Kasim'i bekleyelim, hakkiyla Kasim annesiyiz diyelim di mi?kaydirigubbakcemile3

kocisin niye aramiyo gunduz bakim.klava: benim ki 10 kere arar. arasin ara ara moral versin.

he ya bacım okuyam diyom bende akşam okuyam

,hayırlısı yaa bakalım artık

uni wanna nerdesini yavvv
dilmuh kız kimse konuşmuyo yaaa

ne bilem bacım hepiniz susmuşunuz

yaa havalar iice soğudu geceden beri çılgınlar gibi yağmur yağiyy daha iki gün önce yıkadığım çamaşırlar bile kurumadı haa -tatlicadiarzu-
güya ben salondaki koltukların kılıflarını yıkicudum ama heç gözüm yemiyy zira bu havada 2 haftaya anca kurur hiç riske atmiyam kirli deel zati güneş açarsa yıkarum yosam dursun napammm

hoşgeldin canım
ben pazartesi sabah gideyim doktora bakalım ne diycek
belkide sezercik olur bakalım hayırlsı olsunda farketmez

he ya heryerde bozdu havalar
artık kış geldi

slm kızlar bizde nasılsınız iyisiniz inşallah opuyorumnanaktan geldik kızımla bende dün akşam ağrılardan öldüm öldüm dirildim sağ kasık ağrısıydı aşağım acıdı acıdı acep bebişim yavaş yavaş iniyo ondanmıki

hoşgeldin canım
ben pazartesi sabah gideyim doktora bakalım ne diycek
belkide sezercik olur bakalım hayırlsı olsunda farketmez

beklemek hamilelikten daha cok yordu seni canim. normal mi olucak, sezeryan mi, iyice yoruldun.

hangisi olursa olsun hayirlisi olsun insallah. takma fazla bir sekilde olucak.opuyorumnanaktan

beklemek hamilelikten daha cok yordu seni canim. normal mi olucak, sezeryan mi, iyice yoruldun.

hangisi olursa olsun hayirlisi olsun insallah. takma fazla bir sekilde olucak.opuyorumnanaktan

canım pazartesi belli olcak artık
valla yoruldum
hayırlısı olsun canım hiç umrumda değil normal sezeryan

ahh canım piyango sana da vurdu demek... benim zilli de ters, kıçını kaldırıp dönmeye uğraşmadı bile hanfendi...şimdiden keyifçi babsı gibi...:roflol::roflol::roflol:

ben en çok kaynanam bana laf sokacak ona sinir oluyommm bi doğuramadı diyee

aha benimkinden bi tane daha varmış :lepi:

canım eşinin senin doğum yaptığın gün mü izne ayrılması gerekiyo...yani o 20 gün oluak şekilde ayrılsa izne sen bi kaç gün daha beklesen olmuyo mu...zaten vakit geldi bence salı olmazsa çarş gelir artık bebiş....

anaammm ne becerikliler kıs...benim kaynana sadece çene yapar :roflol::roflol::roflol: annem de onu dinlememk için köşe bucak kaçar :roflol::roflol::roflol: işler gene bana kalır anlıcannn :lepi:

dilmuh len dün görümcem didiki kızlar gununden 10 gün önce geldiydi ama oğlum gününü tam 15 gün geçti dedi hani moralini bozmak gibi olmasın amaaaa :roflol::roflol:

çenen kapansınnnnn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bende mıçıma sürüyom nan o da kabızlığa ii geliyo dermişimmmmmmmm :roflol::roflol::roflol:

harbiden hee ben şu kabızlık belasına bi onu yapmadım dur ben de gidip mıçıma süremmmm :roflol::roflol::roflol::roflol:

nan yağı sürdüm
süte koyduım içtim
şimdide hurma yiyom
hergün sıcak duş
ee bu gece doğurmazsam yuuuuuuuuuh bana haaa
kaydirigubbakcemile3

sen bu kadar yumuşatmışken kocaya da bi iyilik yap bence :roflol::roflol::roflol:

elifim bebişin poposuna süreceğine çok dikkat et ama asit oranı yüksek olursa daha fena yapar...

uni wanna nerdesini yavvv
dilmuh kız kimse konuşmuyo yaaa

yavv geçmişe bakim dedim sayfalar 40 saatte ilerliyo....

bugün hiç keyfim yok zaten...patlıcam sanki... kaç gündür dışarı çıkamadım ondan heralde...

çamaşırları asıp geliyorum... şu çamaşır döngüsü bitirdi beni...tam birini toplayıp ütülüyorum arkadan gene yetişiyo !

kocisin niye aramiyo gunduz bakim.klava: benim ki 10 kere arar. arasin ara ara moral versin.
anaam iki saattir yenileyip duruyom sayfayı bana mısın demiyooo
sinir oldum haaa
belim de popom da ağrıyo zatiii sinirlerim iice laçkaaa
bide site donup kalıyooo
aramaz o öyle
yoktur onun romantik şeyleri fazla:)
bi gelceği zaman arar bişey lazımmı deyüü o kaa
ne morali be onda varmıki moral de bana vercek dün gece 2 buçuğa kaa uyuyamadı herif zor uyuttum bi yandan bebek tepikler bi yandan ben 5 kez wcye taşındım abovvv ne kabustu haaa bebek bide sabahın altıbuçuğunda uyandırdı mı beni daha da uyumadım
offff bu akşam bare erken uyusak
he ya bacım okuyam diyom bende akşam okuyam

,hayırlısı yaa bakalım artık
ne bilem bacım hepiniz susmuşunuz
oku kızım fayda faydadır

ay hoşgeldin cnm
ondandır heralde ne bilem:)
benm de bazen ağrıy bi kasığım
şimdibelim ağrıy bakalım nolcaz
çatım da ağrıyo arada
amaaan takmıyom ben normaldir nede olsa diyom

ahh canım piyango sana da vurdu demek... benim zilli de ters, kıçını kaldırıp dönmeye uğraşmadı bile hanfendi...şimdiden keyifçi babsı gibi...:roflol::roflol::roflol:

ya takmayin fazla. benim oglan da keyfine duskundu bi turlu donmemisti, hala da oyle.:roflol:

azcik ogret romantizm sende. kaydirigubbakcemile3

uni sorma kaç gündür bende de bi terellilik var
hayırlara çıksın da bi sıkılıyo ki içimmm
hiç dışarı çıkamıyoz ya ondan heralde bunaldım
iş de yaptırmıyolar ii deel die
bi yemek yapıyom işte evde otursan oturulmuyo kıç üstünde uzun süre
uyuyamam da saatlerce
tvde bişey olmuyo
internetten de sıkılıyom amaaaan içim dışım sıkıntı sormayın
belki taşıncaz ev ısınmıyo deyü ona taktım şimci de bu halde nası taşıncaz nası ev arıcaz offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…