ağlama sen kas kendini :roflol: ben ağladım rahatladım oooooohağlamadım işte baanee lülülülülülü
kız cersuu senin bebeninde hala ismi yok dimii kaydirigubbakcemile5
sgumus doğurmuş
dilmuhyarın doğurcak
destna sabah sezeryana giriyo
sonu tam olarak ne oldu
ben de alamadım gızz çok da duygusal değildi bence
kız tubiş asıl senin kızının ismi varmı
ayy krispim sende hayırlısıyla kavusacaksın bebişine cok sevindim canım rabbim bizleredere nasip etsin inş. dilmuhta yarın sezeryan olucak aayy cok heyecanlı yaaaselam kızlar
ben gece gece girdim ama napam anca fırsat bulabildim
bi doğum patlaması var galiba kasıma girdik yaaa ondan herhalde
bende bugün doktordaydım gün alıcaktım perşembeye alalım dedi bende tamam dedim ulatrasonda bakarken karnın çok sert dedi kasımanmı var evet dedim çok kasılıyo dedim ve bıçak saplanıyo sanki dedim ooooooooooo dedi eğer öleyse rahim açılıyo dedi sancın varmı dedi sancı değilde kasılma ve bıçak saplanması çok oluyo dedim istersen bu akşam alalım dedi ayyyy heyecanlandım öle deyince ayyy hocam o zaman yarın gelem alın dedim şimdi hazırlıklı gelmedim tamam dedi yarın sabah 9 da burda ol dedi 11:30 gibi ameliyata alalım dedi ayyy kızlar çok sevindim anlatamam bu kadar erken beklemiyodum kasılmalar fazla olunca bende hocam gece gece acillere düşmek istemiyom yarın alalım deyince karar verdik ha 2 gün önce ha 2 gün sonra farketmez dedi bu gece uyuyabilirmiyim sanmıyoruminşallah her şey yolunda gider enişe ediyorum doğal olarak tabiallah yardımcım olsun
ayy krispim sende hayırlısıyla kavusacaksın bebişine cok sevindim canım rabbim bizleredere nasip etsin inş. dilmuhta yarın sezeryan olucak aayy cok heyecanlı yaaa
dualarım sizinle :Saruboceq:
selam kızlar
bende bugün doktordaydım gün alıcaktım perşembeye alalım dedi bende tamam dedim ulatrasonda bakarken karnın çok sert dedi kasımanmı var evet dedim çok kasılıyo dedim ve bıçak saplanıyo sanki dedim ooooooooooo dedi eğer öleyse rahim açılıyo dedi sancın varmı dedi sancı değilde kasılma ve bıçak saplanması çok oluyo dedim istersen bu akşam alalım dedi ayyyy heyecanlandım öle deyince ayyy hocam o zaman yarın gelem alın dedim şimdi hazırlıklı gelmedim tamam dedi yarın sabah 9 da burda ol dedi 11:30 gibi ameliyata alalım dedi ayyy kızlar çok sevindim anlatamam bu kadar erken beklemiyodum kasılmalar fazla olunca bende hocam gece gece acillere düşmek istemiyom yarın alalım deyince karar verdik ha 2 gün önce ha 2 gün sonra farketmez dedi bu gece uyuyabilirmiyim sanmıyoruminşallah her şey yolunda gider enişe ediyorum doğal olarak tabiallah yardımcım olsun
neyse ben yatam uyuyamıycam emme yatamda dinlenem yarın büyük gün
yarın dilmuhta sezercik olcakmış nasılda aynı güne denk geldi yaaaaa ben ona diyodum zati ya geçecem seni ya aynı günde olcek diyeeee
inşallah yarın hayırlısıyla kurtuluruz bizlere dua edin ben hepinize allahtan kolaylaıklar diliyorum rabbim herkesin doğumunu koly ve gönlüne göre nasip etsin inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıcakla kucaklarımıza alırız
hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz hepinizi çok seviyorum 2,3 gün sonra görüşürük allah nasip ederse
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım benım dualrımız senınle hadi bakalım içini ferah tut.bizim içinde dua et olur mu?
bebeğini kucağına aldığında bizim içinde öp kokla canımm...
bak dılmuhta yarın sezeryana alınıyo kadere bak ikinizde aynı tarıhte hadi bakalım dualarımız sizinle kızlar....
sağol canım benimde dualarım sizinle rabbim sizide kavuştursun inşallah dilmuhlan zati aynı güne düşmek te ayrı bi komedi
bu arada kartanesinide arkada bıraktım kulakları çınlasın biraz daha otursun popişinin üstüne:roflol::roflol:
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?