2009 Kasm Anneleri

yok canım sezaryan yapıcam bebekler ters cunku canım....

hayırlısı olsun canımm yaaa bizler bi taneyi normal doğurmak için zor karar verirken
sen 2 taneyi nasıl doğuracan diye sordum
inş. sağ salim alırsın bebişlerini kucağına

ee kızlar daha başka ne var ne yok sıkıldım yahu bugünde kaynanamda duram dedim şimdide kimsecikler kalmadı 3 kişi dışında

ben geldımm
yaw kızlar gecmıse bakamadım arkadasım gelmıstı
bıde son gunlerde karnımın asagı ındıgını fark ettım
ama bebegm hala ters kanımca

haftaya çarşamba günüm doluyor ama benim hiç yalancı sancılarım falan yok heralde bu bebeğin geleceği yok diye düşünüyorum.

canım hayırlısı olsun gelirler inşallah ama ne zaman geleceklerini biz bilmiyoruz işte benimde bu pazar doluyo günüm dediğin gibi bendede hiçbirşey yok

aman bacım olma aşı fln bak burdada başbakan bile olmuyo ama herkese atmaya başladılar...bende olmak istemıyorum yaaa.hayırlısı olsun canımmm
hadi bakalım zeytınım yarın güsel haberlerle gel.bende yarın nst ye giricem hastaneye gidip.
geçmiş olsun canım.hadi bakalım hayırlıısıyla kucağına alırsın inş....
hadi bakalım tatlım sende güsel haberlerle gel canımmmm
bu arada ben sölemeyi unuttum galiba ...
benim prensesim de 9 kasımda geliyo....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayyy çok heyecanlıyımmmm.... delikafadulden
canım benım az kaldı sağlıkla al kucağınaaaa inşşş
ya kızlar şimdi ben çatlağa taktım çok var kilodan çoğuda bacaklarım baştan aşağı karnımda öle siz ne düşünüyonuz bu konuda iyi bi krem veya karışım bilen yapacak olan varmı?
benımde karnımın altında var canım kırmızı yarıklar halınde.doğumdan sonra bakıcam bakalım bende ne kullanabilirim diye ama lireacın ampülünü iyi diyolar ama denemek lazım

oy canım benım hadi hayırlısı olsun sağlıkla alırsın kucağına inşşş...
suanda bile bitaneyle nasıl ağırlık var nasıl zor oluyo senın iki tane.Rabbım kolaylık versın canımmmm

ayy bende çok yemişim 2 saat kalkamadım yattığım yerden...karnımdan ne kalkabiliyorum nede doğrudüzgün hareket edebılıyorumyaa...
kımsecıkler kalmamışşş

benim bebeğim dün gittiğimiz kontrolde 3200 gr olmuştu 38+5 kayınvalidem bebeğimin zayıf olduğunu düşünüyor canım çok sıkılıyor. gebelikte yediklerime çok dikkat ettim ama sonuçta bebek kilo almayınca almıyor.

herkese slm...
bende yarım allahın izniyle doğurcam.
hepimiz sağ salim kurtulup kucağımızla bebeklerimizle evimize dönelim............

ayyy niye zayıf olsun canımm
3500e fazla diyo drlar doğumda
ee senin de daha 2 haftan var 3200 çok ii bi kilo bence
:lepi:
herkese slm...
bende yarım allahın izniyle doğurcam.
hepimiz sağ salim kurtulup kucağımızla bebeklerimizle evimize dönelim............

aaa yarın mııı
hadi güzel haberlerle gel
ben burda nöbetçi hamileyim :roflol:

çok feci midem bulanıo ya
artık hiçbi yediğimi sindiremiorum
azda yesem çkta yesem aynen
acaip yanıo bide midem 1 bardak çay içemedim

offf ya yine kimse kalmamış
millet aldı bebelerini kucağına
gün yetmiy onlara
bakalım biz ne halde olcez
yarın bende inşallah güsel haberlerle gelirim
dönmedi kızım yine sanırsam
belki bu haftada da tarih belli olmayabilir
ayy 15 kasıma kadar beni rahat bıraksada dr
kızım geleceği zamanı bilir

günaydın kızlar nasılsınız
kimseler yok galiba
ben bu gün doktora gidicem yine oğlumu görücem bakalım kilomuz nasıl olmuş çok merak ediyorum. kasılmalarımdan dolayı fazla kilo alamıyodu umarım normale dönmüştür

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ayse dogurmus sonundahihoyyyt
simdi tel acti dün gündüz 4 te sancisi baslamis hastaneye gitmisler bu sabah saat 4 e kadar kendi sancisini cekmis dogum olmayinca bebekte assa inmeyince kendide artik dayanamamis sezeryana karar vermisler..
zeynep nilay 3300 gr 54 cm boyunda dogmus
4 gün hastanede kalicaklar evine gelince daha güzel haberlerini de kendisi verirr insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…