2009 Kasm Anneleri

ay çok sevindim ya maşallah hihoyyyt
darısı kartanesinin başına inşallah

herkese günaydın
bugün bende erkenciyim
öğlen 2 de kontrolüm var bakalım drmiz ne dicek
dün gece ne yediysem kustum artık hiç bişeyi sindiremiorum

Allah uzun ömürler versin.:teytey:Bize sıra geliyor...:teytey:

herkese günaydın
bugün bende erkenciyim
öğlen 2 de kontrolüm var bakalım drmiz ne dicek
dün gece ne yediysem kustum artık hiç bişeyi sindiremiorum

senin bebiş dönmemiş daha demi ay çok kötü oluyor insan benimde ters di ne uyuyabiliyordum nede nefes alabiliyordum gögüs kafesim bana batıryordu 37 haftada döndü inşlh seninde döner

senin bebiş dönmemiş daha demi ay çok kötü oluyor insan benimde ters di ne uyuyabiliyordum nede nefes alabiliyordum gögüs kafesim bana batıryordu 37 haftada döndü inşlh seninde döner

yahu cayır cayır midem yanıo
nefesim daralıo kaburgalarım çat çut edio vallaha
kafası ağzımdan çıkcak nerdeyse artık sen düşün
belki gece dönmüştür midem şimdi boşya rahatım
aç olunca yanma bulantı yok kaydirigubbakcemile3

ay sinirden çatladım akşam buzdolabım çalışmıyor içine bir sürü şey koymuştum kış için pasta yapmıştım yufka sarıp bırakmış etlerhepsi aray gitti sinir oldum ya

dönünce rahatlarsın bende gecen hafta gidince döndüğünü söyledi dok şimdi daha rahat uyuyabiliyorum seni anlıyorum gerçekten kötü bir durum midene baskı yapıyor:teytey:

değnesin maşallah benim hamileliğim çok rahattı.Bulantım hiç olmadı.Yanmam neredeyse yok gibi.şişme veya ödem de ollmadı.Ama aynı şeyi doğum içinde söyleyebilseydim.Benim bebeğim 36.hafta da dönmeye başşlamıştı.En son gittiğimizdede dönmüş dedi doktor.Böyle giderse normal doğum olacak.Tabi Herkes gibi benim açılmamda bi sorun olmazsa....

saol canım dönmeyince böle oluomuş sanırım
belki gece dönmüştür bakalım

İnşallah dönmüştür.Bazen şaşırıyorum ya.Eskiden insanlar nasıl doğuruyormuş.Biz bu kadar gelişmişken tıp düzenli kontrole giderken böyle sorunlar yaşıyoruz.

cersu benim çok kötü şekilde bel ağrısı tutmuştu dayanamıyordum tahminimce o gün dönmüştür belki seninde dönmüştür

ay ben dün çok fenaydım bulantı yanma bel ağrısı giren sancılar
neye uğradığımı şaşırdım karnım taş kesildi şimdi iyiyim ama
15 kasıma kadar doğurmak istemiorum eksiklerim var onarı tamamlamak istioum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…