2009 Kasm Anneleri

İnşallah dönmüştür.Bazen şaşırıyorum ya.Eskiden insanlar nasıl doğuruyormuş.Biz bu kadar gelişmişken tıp düzenli kontrole giderken böyle sorunlar yaşıyoruz.

eskiden insanlar daha sağlıklı ve dayanıklıymış bizler çok dayanıksızız
ananem annem kayınvaldem inan benden daha taş gibiler
hele kayınvaldemi görsen 72 yaşında hala çalışıo dükkanı var eve gelip yemek temizlik
yapıo pasta börek vs bide üstüne artık sen hesap et

günaydın of ya oğlişine bak yerim onu ben sevesim geldi maşalahŞeniz

saol canımmmm az kaldı sabret kendi bebeni sevicen yakında ve görceksinki kendi bebeğin okadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr farklı gelecekkki sana dünyanın en güzel bebeği o sancaksın canımopuyorumnanaktan

:roflol::roflol:
hele sen ayrı bi dayanıksızsın bajım allahın her günü bi yerin ağrıyy doğur allah rızası için doğurdaaa kurtulakkk içim şiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:

saol canımmmm az kaldı sabret kendi bebeni sevicen yakında ve görceksinki kendi bebeğin okadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr farklı gelecekkki sana dünyanın en güzel bebeği o sancaksın canımopuyorumnanaktan

ay şimdi sabretsin daha kaloriferler yanmadı ev soğuk haftaya gelsin diyom. ev işlerim bitti derken buzdolabım bozuldu içinde ne varsa telef oldu o kadarda pasta yapmıştım sinirden çatlıyom yinede sağlık olsun diyorum

bugün fırtına var antalyada yahu püfffff
blkonda sandalyelerimiz uçmak üzere
eşimi kaldırıymda toplasın

günaydınnnnnn millettttt birkaç günlük aradan sonra ben geldiiimmm
pazartesi hastaneye dr.muza gittik
ensar beyimiz 3550 gr.olmuş normal doğum pozisyonunda karnıma poposunu dayamış paşa paşa yatıyor
dr.um nstde çok sıra beklemeyim diye doğumhanedeki nstye gönderdi oraya girmek nasıl heyecankandırdı anlatamamakannehir
sonuç iyiydi yani sancı falan yoktu daha oğluşumun gelmeye niyeti yokkaydirigubbakcemile3
bütün şikayetlerimi söyledim hepsi normal dediakannehir
haftaya yeniden gideceğim
dünde temizlikçi vardı evde evim tertemiz oldu sonunda artık doğuma hazırım yaniiiikaydirigubbakcemile3
eeeee doğum yapan kesin vardır çatlayacağım yaaa kimler doğurduuudelikafadulden

:roflol::roflol:

hele sen ayrı bi dayanıksızsın bajım allahın her günü bi yerin ağrıyy doğur allah rızası için doğurdaaa kurtulakkk içim şiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:

nan beninim kadar dayanıklı olsan keşke ben hiç kendime acımadığım için böleyim
temizlik düzen hastalığından böle oldum ben

ohh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh allah bağıslasın

canım dilmuh ve krispi ve cern doğurdu cerin normal doğurduuuuuuuuuuuzemuszemuszemuszemuszemuszemus

günaydınnnn.Erkek olunca bebişler biraz daha kilolu oluyor.

herkeese yeniden günaydinnnn
ne ara uyandinizda bide yazistiniz lann
ayse yi okudunuz mu sonunda oda dogurdu sezercikle hemdekaydirigubbakcemile3
normal dogumu beklicem diyenler hep sezeryani boyluyo dilmuhta da ayni oldu bunda da..iyisimi kartanesi hic sanci beklemesin onunda yolu bu sanki

aa bu arada benim dün aksamdan beri sancim oluyoo aksam oldu erken ciktim yattim dinlendim gecti sayilir ama simdi yine var..baska bi belirti yok ama doktora gitsem daha dün geldin nisanin yok suyun gelmemis dicek diye gitmiyim diyorum...
napsam yaaa benim kizda mi gelicek acaba bu günlerdedelikafadulden

nan beninim kadar dayanıklı olsan keşke ben hiç kendime acımadığım için böleyim
temizlik düzen hastalığından böle oldum ben

haha banamı dion dayanıksız die benim nası bi doğum yaptığımı tek basıma nası cabaladığımı bilsen doğum yapmaktan vazgecersin cicim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yapma canından önemlimi kızım ne yap ne sızlan hele bi bebiş olsun bak bakalım o halinden eser kalıomu dünyan oluoo valla şu an ben oğlumaaaaaaaaaaa aşığımmmmmmmmmmmm ne ev görüoo gözüm ne baska bişe isterse boookk götürsünn eskiden perdmein ucu bozulsa kafayı yerdimmm valla ii oldu bu bebişin gelmesiii

canım cerin ve surem normal doğum yaptı dilmuh ve destna krispi sezeryan ayşede alparzusa yaptı aklıma gelen bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…