teyzeleri kızımın beşiği geldi şimdi kuruyo eşim artık hergun daha heycanlı oğluyo allahım herkese yaşatsın bu duyguyu teyzoşları kuruldunda çekicem resmini bırakırım nete
teyzeleri kızımın beşiği geldi şimdi kuruyo eşim artık hergun daha heycanlı oğluyo allahım herkese yaşatsın bu duyguyu teyzoşları kuruldunda çekicem resmini bırakırım nete
selam uleynnnnnnnnnnnnnn
biz geldük karularrr
ya bak ben 15 gün sonra doguruyom ha ona gore
way ben duymadım ahanda erken oldu demeyın
dahada bekleyemem
cumartesı oglumun yatagı gelecek ınsallah
ahanda söledüm getttüü
ya 15 gun sonra olacagi kesin mi yani planli bi dogummu olacak bizimkininde 15 gun sonra gunu doluyoda merak ettim
ahanda duyduk sunwayssss :)))
seni taktirle karşıladım
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
nan bacım bız senle onceden tanısııdık
emme unuttun sen
hoş bende unuttum adını
adım elif haaaaaaaaaaa
buda süpürgem
biz geldük karularrr
dahada bekleyemem
ahanda söledüm getttüü
tam 38 oluyo
planlı olii bacım
benım bebe ters sagolsun anası gibi:lepi:
bıde rahım de sekıl bozuklugu oldugu ıcın cok beklemek ıstgemıyo dr
benımde ııme gelıııyııı
40. haftayıda gorsek donmez dedı cunku dr
aman kılosu falanı fılanı eyı gayrı gelsın sorun kalmadı yanı bacım
bende seni hoş karşıladım şekerim kaydirigubbakcemile2
hatırlıom kızım seni önceden tanıştığımızda biliommm ama ne konustuk ne ettik onlar silik uğraştırma beni akşam akşam kara kutu aratma hafıza nanayyyy :lepi:
bende özge :):ecrin_bebek:
ben o zamana kadar doğururum herhaldee
o zman sen doğurabilirsin
izin verim vereliniortak
anladimm ALLAH c.c yardimcin olsun kardesim benimde 26 sinda 40haftam doluyo nasipse ama planli bisey olmadigi icin once mi gelir sonra mi bilmiyim laelaelaelaelae hakkimizda hayirlisi
hadi bakalım hayırlısı canımmmslm kızlar bende dün dr gittim oğlum ters dönmüş akannehir haftaya kadar geri dönmesse başı asagıya sezercik yolları görünüyor bagada :sinifsinif: dilmuh sen nasılsın epiduralmı oldun sende
tuğbikkk biz ne zaman doğurcaz yaa benımde haftaya belklı olcak sürpriz yapmassa doktor yerleşmemiş dedi.salı günüde yerleşmemiş olursa sezercık yolları bana gözüküyooohey karular ne edisinizz sositososito
ben doktora gittiiimmmm ve geldimmm delikafadulden
herşey yolunda çok şükür nstde gram sancı çıkmadı benim kız 3100gr olmuş haftaya bi daha gel çatı muayenesi yapalım dedii yanii haftaya kadar bizim velet yine gelmeyebilir kafamçokkarıştı
oyy kenyam çok tatlı kızın yahu nasıl bakış atmış.Allah analı babalı büyütsün,sağlıkla büyüsün..öp kokla bizim yerimize...slm kızlar nasılsınız bakalım
yeni meleklerde dünyamıza hoşgeldiiii:)
herkesi kutluyorum tekrar
anne olmak cok güzel sey burdan tüm arkadasalra tekrar tesekkür ediyorum
ee malum artık sık giremiyorum
bebişimizin fotosunu yükledim az once
en kısa zamanda tekrar gelicem inş. aranıza
şimdilik kacmak zorundayım hepinizi öpüyorummm
ohh maşallah asrınımızaaa yaaa anası güsel bakı tabı alcak kıloyuuselam teyzoşlar biz geldik aşımızı olduk boyumuz kilomuz ölcüldü 57 cm 5 kg olmusuz maşallahhhhh doğan büyüyo valla darısı basınızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anaaa hakkaten mııı yaaaakannehirkızlar yaa elifatihefu doğum yapmışş haberiniz varmıı
Allkah analı babalı büyütsün yaa sıra bızde bizde doğurak yaaaa yavrumu kucağımda istiimmmmanaaaaaaaaaaaammm şimdi facete gördüm
elif karısıda doğurmuşş
biz onlan satdaştık beeee
alçak karı sattı beni
biz geldük karularrr
dahada bekleyemem
ahanda söledüm getttüü
sanirim bi tanisma fasli var bende nurcanzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?