2009 Kasm Anneleri

akannehir hadi hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al canımm
amınnn sagolasın
walla ne korkuyorum ne korkuyorum anlaatamam

sankı bu sadece boyle bı surecte
bı amelıyata gırıcem hersey yıne eskısı gıbı olucakmıs gıbıme gelıyo
hala tam ınanamıyorum
bana muhtac bı bebek
ulan daha ben annemın kuzusuyum

hepinize merhaba hamile değilim de kardeşim dediğim arkadaşım burda ona merhaba demeye geldim
merhaba kardeşşşşş

hepinize merhaba hamile değilim de kardeşim dediğim arkadaşım burda ona merhaba demeye geldim
merhaba kardeşşşşş

haaaa bacım nerdesıns en yawww
anam topık darmadagın oldu haaaa
hıc kımsecıkler yok
dogursam haberınız olmıcak apla yaaa

benim cadinin hiic gelmeye niyeti yook 40 i gecirmesin ona sukrederim:Saruboceq:

karnım dakı zamanlarını cok özlıcem
onu hıssetmek cok guzel ya tekmelerı falan
doguncada ayrı bı guzeldır emınım de

senınkıde gelır yakında bayramda cıfte bayram edersın canımalkisalkisalkis

ben seni takip ediyom bulamazsam msnden o da olmazsa cepten bacımm nasılsın kuzum ya

walla ıyıyım ablacım,gün sayıyorum
hergun bırazdaha yaklasıyo
hep kendımı sedyede hayal edıyom ne hıkmeyse
msn acık senınkı kapalı kanımca
sen nasılsın ablacımŞeniz

oyle yaa onun hareketlerini hissetmek dunyadaki en guzel seylerden biri gobekler her ne kadar yamuk yumuk biseye benzesedee kaydirigubbakcemile3 rabbim onlari sag salim bizlere kavustursun insaallah

aytül gelmiyor zaten 3-4 günde bir ancak haleyi uzun zamandır görmedim burçak da çok girmiyor tuba da gelmiyor büşra bayağıdır görünmüyor öyle ama ben seni izliyom kuzum

oyle yaa onun hareketlerini hissetmek dunyadaki en guzel seylerden biri gobekler her ne kadar yamuk yumuk biseye benzesedee kaydirigubbakcemile3 rabbim onlari sag salim bizlere kavustursun insaallah

hakkat ha benım hep yamuk sag tarafa sırtını yasladıgı ıcın bıde ters durdugu ıcın karnım hep yamukkaydirigubbakcemile3
dalga gecıyom kendımle ne edem
hele bıde kasılıyo bazen bı sagda bı solda tepecık oluyo allahım dıyom bu neeeeeeeeee

ben kaçıyorum gene gelırım canım tatlı istedi gidip yapayım uyuyamam yoksam sonrada yaprak dökümü var ona bakarım bı arada girerim öptümm hepiciğiniziii

aytül gelmiyor zaten 3-4 günde bir ancak haleyi uzun zamandır görmedim burçak da çok girmiyor tuba da gelmiyor büşra bayağıdır görünmüyor öyle ama ben seni izliyom kuzum

hale zaten pek takılmazdı onun konuları ayrılülülülülülü
dünürüm nerelerdeyse yok ıste
olsun
ben ıyıyım abımde gelıyı rusyadan bayramda
ohhh bızıme w cumbur cemaat

ben kaçıyorum gene gelırım canım tatlı istedi gidip yapayım uyuyamam yoksam sonrada yaprak dökümü var ona bakarım bı arada girerim öptümm hepiciğiniziii

kacmaaaaaaaaaaaa
bende ızlıcem sımcık dızımı
ayde güle güle
diğer karılar nirde yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…