2009 Kasm Anneleri

byaram dolu dolu geçecek bebeğin geliyor abin geliyor bayram geliyor ohh maşallahh
gidiyor musun evine neye karar verdin

byaram dolu dolu geçecek bebeğin geliyor abin geliyor bayram geliyor ohh maşallahh
gidiyor musun evine neye karar verdin

yooo kocam didiki gitmeyelim ben gıderım gelırım didi
gıtmıycem bende hıc gerek yok accık oturunca kasıklarım batıyo artık
zaten az kaldı 17 sınde nst ıstedı kaldım burada
esım cumartesı besıgı alıp gıdecek kuracak

tuba sen doğurmama rekoru kıracannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sankim 50 haftalık hamileyim heee :dilcikar: kızım daha günüm gelmedii normali bu zaten
siz acele ettiniz doğurmak için ben ne edemm :dilcikar:
tuğbikkk biz ne zaman doğurcaz yaa benımde haftaya belklı olcak sürpriz yapmassa doktor yerleşmemiş dedi.salı günüde yerleşmemiş olursa sezercık yolları bana gözüküyooo
kanala yerleşip yerleşmediği nasıl anlaşılıyoo
vajınal muayenede mi anlaşılıyoo
benim doktor bugünde çatı muayenesi yapmadı haftaya yapcakmış kafamçokkarıştı

duydum duydum Rabbım bıde bız doğurak yaaa
tuğbaaa anam faceden sana arkadaşlık isteği gönderdım kabul et benı başkası sanma.
g... ö....
kız satdaş olarak bi biz kaldık kaydirigubbakcemile5
bilmiyom ki kabul ettim mii sen bi daha yolla bacımm

evte haklısnı ama ne bilim aşırı bir korku var normal doğuma karşı ne yapıcam bilmiyorum bebeğim için en iyisi olsun

selam kizlar.. nasilsiniz bakalim.. dogurmayanlar parmak kaldirsin görelimkaydirigubbakcemile3

kizar eliffatih bugün saat 10da bebegini kendi sancisiyla normal olarak kucagina almis.. 3saatte oldu bitti diyor.. nisa pinarimiz.. 3370gr 52cm mis masallah.. Allah anali babali büyütsün insallah..

darisi dogumu bekleyenlerin basina..

ya yine kimsecşkler yok kızlar karar veremedim sezerçik mi normal mi diye bebiişim salı gün önce gittiğimde 3400 olmuştu doğum tarihi 21 kasım diye o zmana kadar kilo alırsa nasıl doğuraam onu ya

Son düzenleme:
ya yine kimsecşkler yok kızlar karar veremedim sezerçik mi normal mi diye bebiişim siki gün önce gittiğimde 3400 olmuştu doğum tarihi 21 kasım diye o zmana kadar kilo alırsa nasıl doğuraam onu ya

cnmbenim de geçen ctesi kontrolde 3500 çıktı bebek dr normal dedi doğum 23 kasım görünüo gelişimi belli olmuoki. benimki normal gidiodu kilosu hep 2 haftada 1 kilo aldı. şimdi doğuma kadar az da alabilir çok da. ben normal istiorum ama tabii o zmana kadar 4ü geçerse mecbur sezeryan olucak sanıırm. bence sen de doktoruna bırak en iisini onlar bilir bence.

ben geldiiimm ama kimse yok gaabaa
yaremcim ben de korkuyodum ama son iki hafta çok az kilo almış minişim
annesini düşünmüş diyet yapmış içerde kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…