byaram dolu dolu geçecek bebeğin geliyor abin geliyor bayram geliyor ohh maşallahh
gidiyor musun evine neye karar verdin
sankim 50 haftalık hamileyim heee :dilcikar: kızım daha günüm gelmedii normali bu zatentuba sen doğurmama rekoru kıracannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kanala yerleşip yerleşmediği nasıl anlaşılıyootuğbikkk biz ne zaman doğurcaz yaa benımde haftaya belklı olcak sürpriz yapmassa doktor yerleşmemiş dedi.salı günüde yerleşmemiş olursa sezercık yolları bana gözüküyooo
kız satdaş olarak bi biz kaldık kaydirigubbakcemile5duydum duydum Rabbım bıde bız doğurak yaaa
tuğbaaa anam faceden sana arkadaşlık isteği gönderdım kabul et benı başkası sanma.
g... ö....
cnm ben suyum çok azaldığından sezeryan oldum epiduralle ve çok da memnunum ama tercih şansım olsa normal isterdim çünkü doğumdan sonra 1 hafta da kendine ancak geliosun ama doğurur doğurmaz bebeğinle ilgilenmen gerekiyo memeler yara falan oluyo e bi de sezeryanla doğurmuşsan dcaha zor oluyo
sanirim bi tanisma fasli var bende nurcanzemuszemus
selam kizlar.. nasilsiniz bakalim.. dogurmayanlar parmak kaldirsin görelimkaydirigubbakcemile3
..
ya yine kimsecşkler yok kızlar karar veremedim sezerçik mi normal mi diye bebiişim siki gün önce gittiğimde 3400 olmuştu doğum tarihi 21 kasım diye o zmana kadar kilo alırsa nasıl doğuraam onu ya
ayy kasım anaları döküldü valla :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?