2009 Kasm Anneleri

ben geldiiimm ama kimse yok gaabaa
yaremcim ben de korkuyodum ama son iki hafta çok az kilo almış minişim
annesini düşünmüş diyet yapmış içerde kaydirigubbakcemile3

canım kaç kilo doğdu ya benim çatıda dar ya 3700 üstüne çıkarsa sezeryan diye düşünüyoz dok

benimde 21 en geç 23 kadar olması gerek dedi 4 kilo nasıl doğurur insan ya

bence bu kadar korkma yarem zaten dr demiş 3700 geçerse sezeryan yani zorlamazlar ondan stres yapma bence. öleya da böle çıkıcakya hehehe

yarem tık yok mu hala gıı door hade artıkk bak kızın size nasıl uğurlu gelecek allahın izni ile göreceksinn yerimseniben
kartanem gelin kızım nasıll? yaramaslık yapıyomu

yarem tık yok mu hala gıı door hade artıkk bak kızın size nasıl uğurlu gelecek allahın izni ile göreceksinn yerimseniben
kartanem gelin kızım nasıll? yaramaslık yapıyomu

ay sormaaa
gece uyutmadı bizi gene
önceki gece iidi rahattı
dün dra gittik gene keyfi kaçtı
topuk kanı falan alındı bi de üşüdümü bilmem sabah namazında uyudu zilli
şimdi de uyanmak üzere emcek genee sömürdü beni :roflol:
arda aziz napıyoo

emsin tabe iyi bak gelinime :) arda da dün çok ıkındı yavrum dün öğlen saat 4 ten gece 10 a kadar kollarımdaydı gazı vardı gerçi çıkarıyo ama lahana dolması yemiştim dün ondan heralde çocuğuma gaz yaptı gece de anason çayı yaptım içtim Allahtan gece rahattı bugün de yıkadım bi güsell emzirdim uyudu kuzumm

doorda görürüm ben seni heç canın sıkılıymıı delüü fırsatmı kalıy gııı emzir doyur gazını çıkar altını temizle uyut tam oh diyosun accuk dinlenem 2 sate kalmıy gene viyaklıyos bu döngü böle sürüp gidioo

kaydirigubbakcemile2lohusa karılar dökülmüş yinee
çok uykum var nann dün 4 ten gece 10 a kadar uyumadı 11 e geliodu uyudu gece 2,30 da kalktık 5 e kadar emdik altımızı açtık gaz çıkardık sonra gene uyuduk sabah da yıkandıkk teyzesi çok yoğun tempomuz var bildiğin gibi diiill

ayyy sohbetinize de doyamadım kızlar ama gidiim bi duş aliim oğluş uyurken bariii size de ayıp olcek muhabbeti en koyu yerinde bırakıp gidiom emme artık kusura bakmazsınız he mi?? mannak karılarr:dilcikar:

slm kızlar ne var ne yok nasılsınız bakalım bende tık yok bakalım bekliyom haftam 38 haftalığız tam bekliyoz bakalım kızım nezaman teşvik edicek artıkın:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…