ben geldiiimm ama kimse yok gaabaa
yaremcim ben de korkuyodum ama son iki hafta çok az kilo almış minişim
annesini düşünmüş diyet yapmış içerde kaydirigubbakcemile3
cnmbenim de geçen ctesi kontrolde 3500 çıktı bebek dr normal dedi doğum 23 kasım görünüo gelişimi belli olmuoki. benimki normal gidiodu kilosu hep 2 haftada 1 kilo aldı. şimdi doğuma kadar az da alabilir çok da. ben normal istiorum ama tabii o zmana kadar 4ü geçerse mecbur sezeryan olucak sanıırm. bence sen de doktoruna bırak en iisini onlar bilir bence.
3500 doğdu canım zaten çatı da 3500e kadar rahat olurdemişti drcanım kaç kilo doğdu ya benim çatıda dar ya 3700 üstüne çıkarsa sezeryan diye düşünüyoz dok
selam kızlarr
yarem tık yok mu hala gıı door hade artıkk bak kızın size nasıl uğurlu gelecek allahın izni ile göreceksinn yerimseniben
kartanem gelin kızım nasıll? yaramaslık yapıyomu
emsin tabe iyi bak gelinime :) arda da dün çok ıkındı yavrum dün öğlen saat 4 ten gece 10 a kadar kollarımdaydı gazı vardı gerçi çıkarıyo ama lahana dolması yemiştim dün ondan heralde çocuğuma gaz yaptı gece de anason çayı yaptım içtim Allahtan gece rahattı bugün de yıkadım bi güsell emzirdim uyudu kuzummay sormaaa
gece uyutmadı bizi gene
önceki gece iidi rahattı
dün dra gittik gene keyfi kaçtı
topuk kanı falan alındı bi de üşüdümü bilmem sabah namazında uyudu zilli
şimdi de uyanmak üzere emcek genee sömürdü beni :roflol:
arda aziz napıyoo
selam kızlarr
doorda görürüm ben seni heç canın sıkılıymıı delüü fırsatmı kalıy gııı emzir doyur gazını çıkar altını temizle uyut tam oh diyosun accuk dinlenem 2 sate kalmıy gene viyaklıyos bu döngü böle sürüp gidiooeşim geldi ona yemek hazırlıyordum tık yok anam benim kız dan neyse pazara çıkacaz sonra görüşürüz bu arada lohusa karular bizi yanlız bıraktınız canımiz sıkıli bir an önce damlayın buraya hadi by
çok uykum var nann dün 4 ten gece 10 a kadar uyumadı 11 e geliodu uyudu gece 2,30 da kalktık 5 e kadar emdik altımızı açtık gaz çıkardık sonra gene uyuduk sabah da yıkandıkk teyzesi çok yoğun tempomuz var bildiğin gibi diiillkaydirigubbakcemile2lohusa karılar dökülmüş yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?