2009 Kasm Anneleri

son 16 gun kaldı ama bence son 5 falan dogururum gıbı gelıyy yrn doktora gıdecem bebem ters heralde dua edın kızlar yaa bebek tersse işimiz zor gıbı

ya tubişten ne istiyonuz gıı karı daha 38+3te benle arasındada 3gün var hadi banada deyin bakalım heeeeenaniknanikyasakkelime

annelik cok güzel bi duygu canim.. uzun uyudugu zaman özlüyorum.. uyansinda koklayim diyorum.. böyle olcagini düsünmüyordum hic.. aglamasini bile özlüyorum o uyunca.. darisi basiniza insallah..

ben de geldim geneee... bebişimin odasının halısını aldım bi de açıköğretime kaydımı yaptırdım geldim. çocuk da yapıom kariyer de ikisi de aynı anda gidio bak

kenyaaa karisi nerde oda aldi kizini kucagina.. ugrayamiyor dimi? onun elleri uyusuyordu.. dogumdan sonr gectimi acaba gelirse sorun bi zahmet.. benimn acaip uyusuyor napicam bilmiyorum..

hayırlısı olsun bendede aşırı ağrılar yok netcem bilmem ya başladıda azgın olanlar sık girmiyo bakalım 2hafta içinde olmazsa 23ünde gel dedi dr sezercikle alıcakmış ama şuan normal doğum yapacak gibisin dedi vede sabah akşam olmak üzere 2posta yürüyom bakalım nasip

allahımmm bu yavruşşun acaip gazı var yaaa uyumiy emmiy hofff delircem yaaa naptıysam rahatlamıyooooo mafoldumben
şimdi boncukları açık bana bakıyo kucama alıyom bi damla emiyo sora acı bi çığlık bırakıyo memeyi falan napcam yaaaaaa

hayirlisi olsun canim hakkinda birak dursun gününde gelsin insallah..benimki iyiki gününde gelmis dogumdan sonra 300gr verdi haala alamadi yavrum Allahtan dogumkilosu düsük degildi..üzülüyorum haala alamadi diye..

nilosum uyandi ben kacar.. emzireyim.. öptüm hepinizi.

selam kızlar. bu sabah kontrole gittik maşallah kızım 14 günde güzel kilo almış. doğumumu medipolde yaptım ve çok çok memnundum. ama çocuk bölümü berbatmış yaa. doktorumuzu hiç beğenmedim. hiç mi ilgilenmez doktor bebekle ya. zaten öyle kalabalıkki resmen izdiham var içerde :)) bana anadolu yakasında doktor tavsiye edebilicek olan varmı ?? özel muayenehane olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…