2009 Kasm Anneleri

ayyyy karular nerelerdesiniz
tabe bebeleriniz koynunuzda keyif yapıyonuz bıraktınız bizi buralarda yanlız başımıza
ay 1 haftam kaldı 1 hafta sonra bende alam oğluşumu kucağıma

ayyyy karular nerelerdesiniz
tabe bebeleriniz koynunuzda keyif yapıyonuz bıraktınız bizi buralarda yanlız başımıza
ay 1 haftam kaldı 1 hafta sonra bende alam oğluşumu kucağıma

burdayım canım bebiş uyurken bi bakıyim dedimm az kalmış sezeryanmı olucan canım hayırlısıyla al bebişini kucağına inşş

bugün bebek odam gelio pazartesi annem
pazartesinden sonra gönül rahatlığıyla doğurabilirim
ama bi salaklık ettik keşke oturma odasıyla çocuk odasının yerini değiştirseydik
artık odasında yatma zamanı gelince değiştircez yazın yaparız kısmetse
benim her işim 2 seferde oluo yahu püffffffff

hadi gözün aydın canım bebişin hazırlıkların tamamlanmasını bekliyor bencekaydirigubbakcemile3
slm kıslarrrr yaa dün topuk kanını sorup durdum ensarın kan değeri biraz yüksek çıkmış onun için yeniden aldılar dua edin inş.birşey çıkmaz yaa çok korkuyorum:Saruboceq:mafoldumbenmafoldumben

canım sıkma canını hiç bişicik çıkmaz inşallah. bizim kızında aldılar 2 kez, geçen gittik kontrole sinirimi bozdu doktor. gitmicem o karıya daha. her gittiğimizde bi sürü tahlil yaptırıyo delik deşik ettiler kızımı. o öyle ağlarken benim canım çıktı sanki. umarım bizimkindede bişi çıkmaz, insan çok panik oluyo ama anlayabiliyorum seni.

merhaba maya ben ocak annesim ama aralık 20sinden sonra bekle dedi sata göre 1 ocak kasım annelrin çoğu normal atrihten öncemi doğurdu bu sene bebekler erkenmi geliyor ne ?

Yok yok hiç stres yapma, bu sene erken geliyor bu sene geç geliyor diye birşey yok. Biz Ağustos anneleri olarak en az 10 kişi 40+ haftalarda doğurduk. Erken doğum sayılabileek bir arkadaşımız oldu, ki o da 36. haftada doğum yaptı. Korkma, bişeycik olmazyerimseniben

hepınızın bebıslerı hayırlı olsun Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın.dogurmayanınız kaldımı anacım bı ben degılım heral somn kasım annelerınden olan??

annelik gerçekten çok değişik bi duydu yaaa ona birşey olmasın ben herşeyi çekmeye razıyım diyorum inş.sizinde birşey çıkmaz yaaaa
zaten kan alınırken falan ben dışarı çıkıyorum annem ilgileniyor yoksa ben dayanamıyorummafoldumben
merhaba arkadaslar tpıkın en az ugrayan uyesı geldı netı hatta evı bıle olmayan uyesı azra bebısı beklıyor
hoşgeldin canım kaçıncı haftandasın herkesin çok az kaldı yaaaadelikafadulden

hepınızın bebıslerı hayırlı olsun Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın.dogurmayanınız kaldımı anacım bı ben degılım heral somn kasım annelerınden olan??

sağol tatlııım yok daha var doğurmayanlar ama benim oğluşum acele etti sattaşlarımı ektim wallakaydirigubbakcemile3

şekercikkkkkkkk kıs nerelerdesin sen biz geçen hafta hep seni sorduk meğerse sen doğuma gitmişsin

sata gore 28 i son gunum ama sankı erken dogcak dıyom ama yok anacım keyfı yerınde heral kızımın
yada dısarısı soguk cocuk bılıyor heral

sata gore 28 i son gunum ama sankı erken dogcak dıyom ama yok anacım keyfı yerınde heral kızımın
yada dısarısı soguk cocuk bılıyor heral

benimde son tarih 22 kasımdı ama geçen hafta bu saatlerde doğumdaydım:roflol:
o zamanını biliyordur annesiiiiizemuszemus

ıtekcım sen ankaradaydın demı dogumun nerde ve nasıl oldu sorabılurmuyum
a.ü tıp fakültesi hst.normal doğum yaptım canım sen neredesin
nbr kızlar
ayy göbişimiz düştü bıcı bıcı yapcaz biiiiiz

ohhhh ne güsel mis gibi koksun yağızımız zaten güzel kokuyordaaaa
bende bekliyorum düşsün diye bayaaa kurumuş yarın düşer heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…