2009 Kasm Anneleri

he ole benımkı daha donemz
donmesın napam yaaaa
benımde son 10 gun 38 de alacagı ıcın

he ole benımkı daha donemz
donmesın napam yaaaa
benımde son 10 gun 38 de alacagı ıcın

bana gecenlerde yardıma bı abla geldı onunda ıkızlerı varmıs zayıfca bı kadın ıkızlerının ıkısıde ters mıs duşun yanı nasıl dayandıysa bıde kılolularmıs ıkısıde 2 bucuk falan ....uzulme sakın nelerr oluyo yaaa kadın dayanmıs valla am dıyolar kı en ıyı ılac hareketmıs kaslarımız ıcın ayyyy senın daha az geldı sankı bana tarıhı bellı yaa benım meçhul ...benımde annemler kardeslerım hepsı caprıse tatıle gıdıyo yarın ben onlar yokken dogurcam buyuk ıhtımal haftaya salıya gelcekler yanı bende yalnızım......ama allah buyuk yawww ...bıde benım aglum var 1 sınıfta sımdı hep ılgı beklıyo oda ........banada gelcek yok saten gelmesınler yaw kayınpederın yanında nasıl oturemkalkem ....ewıde batırırlar abowwwwww inş yatmaslar bızın-mkıler sever yatmayı bıde yatarlarsa ew yatakhane olur ......allahım yaaa hayırlısı noluurrrrrrr

canım sen kaçıncı haftadasın....:hulya:kaydirigubbakcemile3

ya ters olusu sadece yatarken sıkıntı yaratıyo kafası we sırtı sagda olunca
uzunca yatamıyorumuzerıne rahatsız oluyorum
ama aynı kafadanız
ben yalnız olmak ıstıyorum
sıkıldım kalabalıktan
bıde kaynana flaan cekemem walla

38 artı 4 ılk ultasona gore ....sata gorede 38 artı 1 yanı ya 26 kasım ya 29 kasım aysonu yaneee

canım ya benim sata göre 42. haftadayım ama burdaki doktor imkansız dedi 40. haftadayım onun dediğine göre türekiyede de doktor ihtimaller dahilinde olabilir dedi adetim düzensizdi de benim bende kendimi 40. hafta dayım diye avutuyom çünkü velet döndü ama aşagı inmedi daha... içime kök saldı galiba..... bakalım hayırlısıyla ne olacak .....kaydirigubbakcemile2:gitme:

benim ilk bebekim olcek Allahın izniyle :Saruboceq:
zaten en istemediğim şeyde o suni sancı :sinifsinif:
inşallah hiç gerek kalmadan kendiliğinden gelir kızım :Saruboceq:

kiz tubik sen ona ismiyle hitap etmiyon diye gelmiyo kizin ismini koy güzelce bi konus bakim bugün yarin nasilda sancilaniyonkaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben geldim ama boş geldim bişiy olmadı daha ama gece doğurcam zannettim eşim işteydi annemle uyumadık 3saat felan hep adet olcak gibi hissettim istifra olcakmış gibi anne bu gece kesin bişiy olcak dedim ama olmadı dinlendim geçti yattım gündüzde giriyo aşağıma felaket bakalım vakti saatini bekliyoz

slm kızlar nabersiniz neler yaparsınız bende bugün temizlik vardı giremedimm
annemde burda oğluşumun odası geldi onlarla uğraştık felan bi kaç gündür giremedim
ben çarşamba adanaya gidiyorum cumaya kadar bekliyeceğiz eğer oğluşum kendi gelmezse sezeryan olacam Hakkımızda hayırlısı olsun yanii son 4 günümüz kaldıı

yarem de doğuruyormuş ayy bi arasam acep konuşabilir miii

başka varmı doğuran tubişim seninde gelmiş nişan sağ salim kıznda gelir inş.

elifcim canım çok şükür iyiyiz canım
yanımda kimse yok
doğumdada kimse yoktu
yalnız olduğum için zorlandım biraz ne yalan söyliyim
ama şükür ilk günleri atlatttık artık şimdi daha iyi
senin tarih bellimi artık canım tam olarak

reyhancım canım bende sezeryan ldum ve yanımda hiç kimse yoktu
rabbim yardım ediyo canım korkma
banyosunu falanda yaptırdık kocişle evet biraz korktuk minicik bebiş ya
ama yıkadık işte korkma canım
insan bebiş doğduğu anda iç güdüsel olarak tecrübeli oluyo canım

TAM Günü 21 ınde bellı olucak canımmmm
haber werırım
bak konusmustuk hatırlıyormusun
annelık ıc gudusuyle hersey oluyo
bacım boswer kafan rahat ılk 10 gun acın agrın olur ama ınan bıu sekıl olmasıda bı yerde ıyı
benım kalbım hep sen ve oglusunlaaaŞenizŞeniz
bak ben dogum yapıcam kocam oyle uzun uzun yanımda bıle kalamıcak ıse gıdıcek ben kaynanayla bas basa kalıcam ısın yoksa ugras dur püfff:sinifsinif:

yarın nst ye gırıcem bu arada
bakalım sancı neyım warmı
dılekcım emzırme ısı nasıl oldu zorluk cektınmı
benım gogus ucum yok nasıl olucak bılmıyorum

slm kızlar ben mevzey zeynep in arkadaşıyım bugün doğuma girdik hepinize selamı var hatice cemremiz sağsalim dünyaya geldi 51 cm 3290 gr. zeynepte çok iyi hastanedeler şimdi
resim ekleyebilirsem ekliycem birazdan...

slm kızlar ben mevzey zeynep in arkadaşıyım bugün doğuma girdik hepinize selamı var hatice cemremiz sağsalim dünyaya geldi 51 cm 3290 gr. zeynepte çok iyi hastanedeler şimdi
resim ekleyebilirsem ekliycem birazdan...

ooy maşallaaahhh gzümüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…