anladım yanı oyle olunca bıdaha asagıya kafayı cevıremıyo ...benım kafada sol bacagımhemen ustunde bakalım kayıp gırecekmı kanala bılmıyoz benım ılkınde daha dogıma 3 hafta vardı dr dedı kanala gırmıs heran gelebılır bunda oyle bısey yok ayyy beklemek beklemek ......ay sonu dogurmak zormus yaw herkes gıttı bız kaldık....benım son 12 gun ....
he ole benımkı daha donemz
donmesın napam yaaaa
benımde son 10 gun 38 de alacagı ıcın
bana gecenlerde yardıma bı abla geldı onunda ıkızlerı varmıs zayıfca bı kadın ıkızlerının ıkısıde ters mıs duşun yanı nasıl dayandıysa bıde kılolularmıs ıkısıde 2 bucuk falan ....uzulme sakın nelerr oluyo yaaa kadın dayanmıs valla am dıyolar kı en ıyı ılac hareketmıs kaslarımız ıcın ayyyy senın daha az geldı sankı bana tarıhı bellı yaa benım meçhul ...benımde annemler kardeslerım hepsı caprıse tatıle gıdıyo yarın ben onlar yokken dogurcam buyuk ıhtımal haftaya salıya gelcekler yanı bende yalnızım......ama allah buyuk yawww ...bıde benım aglum var 1 sınıfta sımdı hep ılgı beklıyo oda ........banada gelcek yok saten gelmesınler yaw kayınpederın yanında nasıl oturemkalkem ....ewıde batırırlar abowwwwww inş yatmaslar bızın-mkıler sever yatmayı bıde yatarlarsa ew yatakhane olur ......allahım yaaa hayırlısı noluurrrrrrr
ya ters olusu sadece yatarken sıkıntı yaratıyo kafası we sırtı sagda oluncabana gecenlerde yardıma bı abla geldı onunda ıkızlerı varmıs zayıfca bı kadın ıkızlerının ıkısıde ters mıs duşun yanı nasıl dayandıysa bıde kılolularmıs ıkısıde 2 bucuk falan ....uzulme sakın nelerr oluyo yaaa kadın dayanmıs valla am dıyolar kı en ıyı ılac hareketmıs kaslarımız ıcın ayyyy senın daha az geldı sankı bana tarıhı bellı yaa benım meçhul ...benımde annemler kardeslerım hepsı caprıse tatıle gıdıyo yarın ben onlar yokken dogurcam buyuk ıhtımal haftaya salıya gelcekler yanı bende yalnızım......ama allah buyuk yawww ...bıde benım aglum var 1 sınıfta sımdı hep ılgı beklıyo oda ........banada gelcek yok saten gelmesınler yaw kayınpederın yanında nasıl oturemkalkem ....ewıde batırırlar abowwwwww inş yatmaslar bızın-mkıler sever yatmayı bıde yatarlarsa ew yatakhane olur ......allahım yaaa hayırlısı noluurrrrrrr
canım sen kaçıncı haftadasın....:hulya:kaydirigubbakcemile3
38 artı 4 ılk ultasona gore ....sata gorede 38 artı 1 yanı ya 26 kasım ya 29 kasım aysonu yaneee
tuba benımde cumadan berı 1 cm lık acılma m var bak kac gun oldu umıtsızlık yapma sakın senden de etkılrnıyo dr dedıkı bana 45 dk yurucen gunde sende dk tut 10 ar dakka yuru ewde 4 5 kere ......ılk demı senın benım ıkıncı sancı ıgnesı yle oldu ılkı yurumedydım halım yok dıye falan ama ıgne berbat bısey allhım ıns gerek kalmaz sıkma kendını tabıı bu benım ıcınde gecerlı allahım yardımcımız olsun ıns....
napiiniizz
duba nan acelen nee
elifcim canım çok şükür iyiyiz canım
yanımda kimse yok
doğumdada kimse yoktu
yalnız olduğum için zorlandım biraz ne yalan söyliyim
ama şükür ilk günleri atlatttık artık şimdi daha iyi
senin tarih bellimi artık canım tam olarak
reyhancım canım bende sezeryan ldum ve yanımda hiç kimse yoktu
rabbim yardım ediyo canım korkma
banyosunu falanda yaptırdık kocişle evet biraz korktuk minicik bebiş ya
ama yıkadık işte korkma canım
insan bebiş doğduğu anda iç güdüsel olarak tecrübeli oluyo canım
slm kızlar ben mevzey zeynep in arkadaşıyım bugün doğuma girdik hepinize selamı var hatice cemremiz sağsalim dünyaya geldi 51 cm 3290 gr. zeynepte çok iyi hastanedeler şimdi
resim ekleyebilirsem ekliycem birazdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?