2009 Kasm Anneleri

kiz itek, ben bu ingilizlerin keyfini beklerken sen bilem benden once dogurmusun.kaydirigubbakcemile3

tebrik ederim canim.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
wannaa cnmm gözün aydıınn allahım analı babalı büyütsünn :Saruboceq::Saruboceq:
demek babasına aşık heeee yerim onu benn zilliiiii hihoyyythihoyyyt

hem ne ask edosum. biliyorsun daha trdeyken esim benim kizim 12'sinde gelicek demisti, bende yok artik demistim. gercekten de 12'sinde geldi. bu kadar mi babaci olunur.kaydirigubbakcemile3

kucagindayken bir bakisi var babaya, dogmadan asik olmus valla.opuyorumnanaktan ama dun oglusla donduler, bizde ana-kiz kaldik.:sinifsinif:

ay negüzel bende senle sattaşım ama benim veledin hiççç gelmeye niyeti yokk... agrım sızımda olmuyor bide burda öyle sezeryana felanda almıyolar son ana kadar bekletiyolar bide benim velet iri bir an ö:uhm:nce olsa çok büyümeden çok korkuyorum valla.....kafamçokkarıştı

dilmuhcummm
nasılsın kuzum mesajında ıyuı oldugunu solemıstın gercı emme olasun
bebegımızde sende ıyısın ınsallah
kımse warmı yanında canım
ya emzırmek ten ondan acısından kokruyom
ınsallah zor olmaz bızım yegen ablamın gogus ucunu ıssırıp koparmıstı daha 10 gunlukken
yanlıs emzırdı herhalde

benimkininde gelmeye niyeti yok:1no2:

benimkininde gelmeye niyeti yok:1no2:

en azından türkiyede sezeryana alıyolar biz 42 haftaya kadar bekliyecegiz velet gelmeye niyetlenmesse bi valla yürüyorum iş yapıyorum bir sürü ama inmiyor aşagı bi türlü......en azından nişan gelmiş yerleşmese bile veledin sezeryanla dogurursun....
burda sezeryan bile zorrr.... bide eşimden başka kimse yok yanımda.....CADIARZUCADIARZUsenağlama

reyhancım bebeısın kılosu ne canım

canım 1.5 ay önce 2700 idi son 2 gidişimdede ultrasyona almadı alttan muayene yapıyorlarsenağlamaama iri demişti kemikleri şimdi 4000 olmuştur burada ultrasyona çok almıyorlar yurtdışındayım... kemiklerimi acıtıyo artık oturamıyorum bile.... o yüzden bi an önce olsun istiyorum hayırlısıyla bakalım39+1 deyiz

tuba benımde cumadan berı 1 cm lık acılma m var bak kac gun oldu umıtsızlık yapma sakın senden de etkılrnıyo dr dedıkı bana 45 dk yurucen gunde sende dk tut 10 ar dakka yuru ewde 4 5 kere ......ılk demı senın benım ıkıncı sancı ıgnesı yle oldu ılkı yurumedydım halım yok dıye falan ama ıgne berbat bısey allhım ıns gerek kalmaz sıkma kendını tabıı bu benım ıcınde gecerlı allahım yardımcımız olsun ıns....

anladım canımcım
tabı normla dogum olacak bıde orada
benımde 35. haftada 2.890 dı
sezeryan olacagım ben ama
bebek ters cunku
su an 36+3 deyım kılosu ne durumda bılmıyorum
saglıgı ıyı olsunda bebeklerımızın
ben sadece yatınca gece basen bı bakıyom ayaklar olda sırtı sagda karnım yamulmu we karnımı acıtıyo kemıklerı dedıgın gıbı kalkıp owuyorum yawasca karnımı gecıyo

öyle canım ya ama insanı belirsizlik strese sokuyor.... yoksa saglıklı olsunlarda veletler gerisi mühim değil bende yürümekte buluyorum çareyi bol bol evin içinde yürüyorum.... geceleri... gece kuşu oldum iyice perşembeye tekrar çagırdı ama yine alttan bakıp göndrecek.... bide ilk defa ben dogum yapacam burda tanıdıklardan öyle olnuca çooook korkuyorum.....ilk tecrübe benden olacak... yani bide gelişmemiş bir ülke.... insanı sterse sokuyo bunlar.....:jeyyar::Saruboceq: bide benim ilk velet nst denen şeyle daha hiç tanışmadım...

Son düzenleme:
ben anlamadım ya bu ters durus meselesını banada ebe dedıydı ınmemeıs dıye ıkısı farlklı mı yane dr da yooo dedı baya ınmıs ama kanala ne zaman gırıyo bu bebişler yawww allahım yaa allhtan baska kımsemız yok herseyımız ona emanet bızde tabııı hakkımızda hayırlısı rabbım oyalamasın bızlerı ve tum anne adaylarını

hıc korkma ya
anam keske bendeımde yanımda sdece esım olsa
bende kalabalıgı hıc sewmıyorum
annemde yapıcam dogumumu
sımdı gorumceler kaynanafalan dolar
hıc hoslanmam kalabalıktan
bıde gereksız kalabalıktan
sımdıden sınırım bozuluyo walla
sen o yuzden rahat ol kuzum
benımde ılk

benımkı ters yanı kafası yukarıda ayakları asagıda
saga sola kıwrılıyo ayaklarıyla o ayrı ama
bası aasagıda olmalı kı dogum normal olabılsın annadınmı kız bacımmm

benımkı ters yanı kafası yukarıda ayakları asagıda
saga sola kıwrılıyo ayaklarıyla o ayrı ama
bası aasagıda olmalı kı dogum normal olabılsın annadınmı kız bacımmm

anladım yanı oyle olunca bıdaha asagıya kafayı cevıremıyo ...benım kafada sol bacagımhemen ustunde bakalım kayıp gırecekmı kanala bılmıyoz benım ılkınde daha dogıma 3 hafta vardı dr dedı kanala gırmıs heran gelebılır bunda oyle bısey yok ayyy beklemek beklemek ......ay sonu dogurmak zormus yaw herkes gıttı bız kaldık....benım son 12 gun ....

canım yaa ben ana kuzusuyum biraz bide ilk olunca velete nasıl bakacanı bilebilemiyo insan en çokta banyo yaptırmaktan korkarım anam torunlarıyla pek bi güzel ilgilenir insan gözü kapalı emanet eder kaynanam anamdanda iyi zaten ama işte ikisininde yanıma gelme şansları yoook malesef neyse allahtan benim kocada bilgili bebek bakımını benden daha iyi yapar hayırlısıyla dogsunlarda gerisi mühim değill.... kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…