hee kıs birden geldi walla
sabah 6.30 da bi kalktım sancım var gaz sancısı heralde dedim wc ye gittim geldim baktım halaa dewam ediyor 10 dak.bi oluyor öğlene kadar beklrdim ortalığı falan toparladık kocişle:roflol:
öğlen 1 e doğru gittik hast.5 cm açılmam olmuş 7-8 cm derken 4 de doğdu oğluşum:lepi:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
wannaa cnmm gözün aydıınn allahım analı babalı büyütsünn :Saruboceq::Saruboceq:
demek babasına aşık heeee yerim onu benn zilliiiii hihoyyythihoyyyt
ben geldiiimmm hihoyyyt
doktora gittim
nstde sancım çıkmadı
1cm açılma varmış ama bebeğin başı doğum kanalına girmemiş
yanii anlıcağınız kuyruğumu kıstırdım eve döndüm kaydirigubbakcemile
haftaya p.tesine kadar gelmezse p.tesi sabah erkenden gel bi çaresine bakalım dedi kafamçokkarıştı
ay negüzel bende senle sattaşım ama benim veledin hiççç gelmeye niyeti yokk... agrım sızımda olmuyor bide burda öyle sezeryana felanda almıyolar son ana kadar bekletiyolar bide benim velet iri bir an ö:uhm:nce olsa çok büyümeden çok korkuyorum valla.....kafamçokkarıştı
benimkininde gelmeye niyeti yok:1no2:
benimkininde gelmeye niyeti yok:1no2:
reyhancım bebeısın kılosu ne canım
canım 1.5 ay önce 2700 idi son 2 gidişimdede ultrasyona almadı alttan muayene yapıyorlarsenağlamaama iri demişti kemikleri şimdi 4000 olmuştur burada ultrasyona çok almıyorlar yurtdışındayım... kemiklerimi acıtıyo artık oturamıyorum bile.... o yüzden bi an önce olsun istiyorum hayırlısıyla bakalım39+1 deyiz
anladım canımcım
tabı normla dogum olacak bıde orada
benımde 35. haftada 2.890 dı
sezeryan olacagım ben ama
bebek ters cunku
su an 36+3 deyım kılosu ne durumda bılmıyorum
saglıgı ıyı olsunda bebeklerımızın
ben sadece yatınca gece basen bı bakıyom ayaklar olda sırtı sagda karnım yamulmu we karnımı acıtıyo kemıklerı dedıgın gıbı kalkıp owuyorum yawasca karnımı gecıyo
öyle canım ya ama insanı belirsizlik strese sokuyor.... yoksa saglıklı olsunlarda veletler gerisi mühim değil bende yürümekte buluyorum çareyi bol bol evin içinde yürüyorum.... geceleri... gece kuşu oldum iyice perşembeye tekrar çagırdı ama yine alttan bakıp göndrecek.... bide ilk defa ben dogum yapacam burda tanıdıklardan öyle olnuca çooook korkuyorum.....ilk tecrübe benden olacak... yani bide gelişmemiş bir ülke.... insanı terse sokuyo bunlar.....:jeyyar::Saruboceq:
ben anlamadım ya bu ters durus meselesını banada ebe dedıydı ınmemeıs dıye ıkısı farlklı mı yane dr da yooo dedı baya ınmıs ama kanala ne zaman gırıyo bu bebişler yawww allahım yaa allhtan baska kımsemız yok herseyımız ona emanet bızde tabııı hakkımızda hayırlısı rabbım oyalamasın bızlerı ve tum anne adaylarını
benımkı ters yanı kafası yukarıda ayakları asagıda
saga sola kıwrılıyo ayaklarıyla o ayrı ama
bası aasagıda olmalı kı dogum normal olabılsın annadınmı kız bacımmm
hıc korkma ya
anam keske bendeımde yanımda sdece esım olsa
bende kalabalıgı hıc sewmıyorum
annemde yapıcam dogumumu
sımdı gorumceler kaynanafalan dolar
hıc hoslanmam kalabalıktan
bıde gereksız kalabalıktan
sımdıden sınırım bozuluyo walla
sen o yuzden rahat ol kuzum
benımde ılk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?