2009 Kasm Anneleri

kızlaaarr yarem saat 3 te doormuşş topic in 2. berra sı da geldi maşallaahh :) int.de sorun vardı akşamdan beri yazamadım...

bende okudum
bende okuduuuuuum
allah analı baballı buyusun canımmm
sutun hemen geldı galıba
emzırmek cok zor degıl dımı
takılmıs durumdayımdamafoldumben
walla başta biraz zor oluyo ne yalan söliim ama dünyanın en güzel şeyi emzirmek ... emzirdikçe rfahim de toparlanıyo hemm istersen emzirme ile ilgili tecrübelerimi paylaşayım 1-kremlerin hiçbiri acımı hafifletmedi sadece ayva çekirdeğinden yaptığım krfem çok ii geşdi 2 günde yara bere acı hiçbişi kalmadıı 1-2 ayvanın çekirdeklerini çok az ılık suya koyup bekletin (su az olacak çok su konursa olmuyo) jöle kıvamına geliyo her emzirmeden sora göğüse sürün 2 göğüs kalkanı kullanın göğüs ucunun çamaşıra değip yappışmasını ya da tahriş olmasını engelliyo ayrıca kalkanın içerisine göğüsden sızan sütler birikiyo biriken sütü biberona koyup oğluma içiriyorm ben günde yaklaşık 100 cc süt kalkana birikiyo.....3 emzirme ile ilgili olumsuz şeyleri at cnm kafandan önce emzirmeye niyet etmelisin emzirirken de sütünün bol olacağını ve bebeğini çok iyi besleyeceğini düşün olumsuz şeyler düşünürsen süt de olmuyo

canım ilk hafta zor oluyo sonrası daha kolay ağrı kesiciler falan rahat oluyo yani
sanada allah kolaylık versin canım benim kaynana işi zor valla

yarın nst ye gırıcem bu arada
bakalım sancı neyım warmı
dılekcım emzırme ısı nasıl oldu zorluk cektınmı
benım gogus ucum yok nasıl olucak bılmıyorum

canımın içi valla emzirme işi ilk günler biraz zor oluyo açıkçası
ama öyle korkulacak gibi değil
ben bebiş ilk geldiğinde yanıma bilmiyom tabi nasıl emzirilecek bebişte bilmiyo tabi
hemşireler yardım etti çok sağolsunlar
memenin tamamını vereceksin bebişin ağzına
sadece ucunu verirsen yara oluyo
benim çok acı olmadı valla
sonra alışınca zevkli oluyo gııı
düşünsene minicik bişey sen doyuruyosun onu
ben emzirmeyi seviyom valla
acı çok olmadı bak memeyi tamamen vercen bebişe
göğüs ucun içinde aslında kalkanmıydı neydi ondan alabilirsin
benim ucu baya var ondan daha rahat oldu

buradan tüm doğum yapmış annelerin gözü aydın olsun,Allah analı babalı büyütsün..hayırlı uğurlu olsun

kızlar hepiniz uykudasınız benim suyum geldi haber vereyim dedim bana dua edin ne olur
ay hadi canım hayırlısıyla kucağına allll
ay canım hayırlısı olsun bakalım yaa amma nazlı cıktı bizim bebişlerrr
nasılsın canım,bebişin nasıl alıştınız mı birbirinize...ahh canım yaa inş en kısa zamanda sizde baba ve oğluşuna kavuşursunuzzz
kızlaaarr yarem saat 3 te doormuşş topic in 2. berra sı da geldi maşallaahh :) int.de sorun vardı akşamdan beri yazamadım...

Allah analı babalı büyütsün çok sevındım yaa anam bız kaldıkk:bbo:
bende yarın öğlen doktora gitcem bakalım nedicek...39+2 oldum su saat itibariyle...
tık yok ya sancı mancı da yok ne zaman gelcek yavruşum yaa
dılmuhcum sen napıyosun canımmmm oğluşun nasılll

annembirmelek canım çok şükür iyiyiz idare ediyoruz
sen nasılsın canım
varmı hiçbir belirti sende

annembirmelek canım sancım falan yok demişsin ama belli olmuyomuş canım ya sancı birdende başlayabiliyomuş
sen sakın stres yapma emi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…