dubaa yazdım sonunda doğum hikayemi git bak
walla başta biraz zor oluyo ne yalan söliim ama dünyanın en güzel şeyi emzirmek ... emzirdikçe rfahim de toparlanıyo hemm istersen emzirme ile ilgili tecrübelerimi paylaşayım 1-kremlerin hiçbiri acımı hafifletmedi sadece ayva çekirdeğinden yaptığım krfem çok ii geşdi 2 günde yara bere acı hiçbişi kalmadıı 1-2 ayvanın çekirdeklerini çok az ılık suya koyup bekletin (su az olacak çok su konursa olmuyo) jöle kıvamına geliyo her emzirmeden sora göğüse sürün 2 göğüs kalkanı kullanın göğüs ucunun çamaşıra değip yappışmasını ya da tahriş olmasını engelliyo ayrıca kalkanın içerisine göğüsden sızan sütler birikiyo biriken sütü biberona koyup oğluma içiriyorm ben günde yaklaşık 100 cc süt kalkana birikiyo.....3 emzirme ile ilgili olumsuz şeyleri at cnm kafandan önce emzirmeye niyet etmelisin emzirirken de sütünün bol olacağını ve bebeğini çok iyi besleyeceğini düşün olumsuz şeyler düşünürsen süt de olmuyobende okudum
bende okuduuuuuum
allah analı baballı buyusun canımmm
sutun hemen geldı galıba
emzırmek cok zor degıl dımı
takılmıs durumdayımdamafoldumben
TAM Günü 21 ınde bellı olucak canımmmm
haber werırım
bak konusmustuk hatırlıyormusun
annelık ıc gudusuyle hersey oluyo
bacım boswer kafan rahat ılk 10 gun acın agrın olur ama ınan bıu sekıl olmasıda bı yerde ıyı
benım kalbım hep sen ve oglusunlaaaŞenizŞeniz
bak ben dogum yapıcam kocam oyle uzun uzun yanımda bıle kalamıcak ıse gıdıcek ben kaynanayla bas basa kalıcam ısın yoksa ugras dur püfff:sinifsinif:
yarın nst ye gırıcem bu arada
bakalım sancı neyım warmı
dılekcım emzırme ısı nasıl oldu zorluk cektınmı
benım gogus ucum yok nasıl olucak bılmıyorum
kızlar 6 gün önce kızım duru doğdu.
ay hadi canım hayırlısıyla kucağına allllkızlar hepiniz uykudasınız benim suyum geldi haber vereyim dedim bana dua edin ne olur
ay canım hayırlısı olsun bakalım yaa amma nazlı cıktı bizim bebişlerrrben geldiiimmm hihoyyyt
doktora gittim
nstde sancım çıkmadı
1cm açılma varmış ama bebeğin başı doğum kanalına girmemiş
yanii anlıcağınız kuyruğumu kıstırdım eve döndüm kaydirigubbakcemile
haftaya p.tesine kadar gelmezse p.tesi sabah erkenden gel bi çaresine bakalım dedi kafamçokkarıştı
nasılsın canım,bebişin nasıl alıştınız mı birbirinize...ahh canım yaa inş en kısa zamanda sizde baba ve oğluşuna kavuşursunuzzzhem ne ask edosum. biliyorsun daha trdeyken esim benim kizim 12'sinde gelicek demisti, bende yok artik demistim. gercekten de 12'sinde geldi. bu kadar mi babaci olunur.kaydirigubbakcemile3
kucagindayken bir bakisi var babaya, dogmadan asik olmus valla.opuyorumnanaktan ama dun oglusla donduler, bizde ana-kiz kaldik.:sinifsinif:
kızlaaarr yarem saat 3 te doormuşş topic in 2. berra sı da geldi maşallaahh :) int.de sorun vardı akşamdan beri yazamadım...
kızlar 6 gün önce kızım duru doğdu.
canm gözün aydın allah analı babalı büyütsün
nasılsınız şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?