2009 Kasm Anneleri

canim sen ne zaman dogurdun. hadi gozun aydin. Allah anali babali buyutsun insallah.

bende hamilelik suresince hic olmadigi halded dogumda hemeroid oldu. acisindan zorla oturup kalkiyorum. bebege bile annem kardesim yardimci oluyor surekli.

ama sende aglayarak ne kendine nede bebegine yardim edemezsin canim. biliyorum cok zor ama hepsi gecicek. hergun biraz daha rahatliycaksin. uzme kendini.:1hug:

mrb arkadaşlar bende yeni doğum yaptım 4 kasımda şimdi yazılanları okudumda aynı şeyleri yaşıyoruz benim kızımda geceleri uyumuyo sabaha kadar neredeyse göğsümde emiyo

gozun aydin canim. uykusuzluk ortak sorun. benim kizimda nerdeyse sabaha kadar nobet tutuyo. sabaha kadar gogsum disarida yatiyorum, her daim hazir olarak.kaydirigubbakcemile3

slm millleet diyezaaam ama kimse yoookkk
bizim minişinde gaz sıkıntısı var iki gündür kucakta rahat ediyo yatırınca ağlamaya başlıyoo
gece uyuyoz çok şükür bakalımmm kakamızı yaparsak uyuruz gene
uyku saatimiz 2.00 ama o zamana kaa bekliyoz 2de tak uyuyoz kaydirigubbakcemile3
annem gidiyo ama yarın bayramdan sonra gelcek
iş başa düşcek başbaşa kalcaz bakalım noolcaak akannehir

bende slm vereyim dedim ama kimsecikler yok
herkes dogurduda kayboldu
hepimiz sanırım aynı sorunları ve güzellikleri yasıyoruz
cok sükür artık bebişler kucagımızda ve saglıklılar
bizlerde yavas yavas eski halimize dönüyoruz
pek girip haber alamıyorum sizlerden ama umarım hersey yolundadır
en kısa zamanda görüşürüz inş. hepinizi öpüyorummm

slm kızlar nabersiniz ben dün akşam adanaya geldim yarın sabah sezeryana giriyorumm
ama iyikide sez. karar vermişim çünkü bebişimin eşi yaşlanmaya başlamış ve suyum azalmışş
Benim için büyük gün yarın hepinizin dualarını bekliyorumm
aynı zamanda bugün çok ağır bi gün geçirdim eşimin teyzesinin eşi vefat etti
ve bizim evlenmemize vesile olan teyzesi bizimde yıllardır çok samimi olduğumuz bi komşumuzdu
ve biz nst e için hastaneye gittiğimizde haber geldi
çok üzüldüm yaa zaten stres çoktu bide bu eklendi kendimi tutamadım ağladımm

canim, Allah bi avazda kurtarsin insallah.

teyzeniz icinde basiniz sagolsun ama senin simdi kendini ve minigini dusunmen lazim. hayirli haberlerle don insallah.opuyorumnanaktan

ne anliyorlarsa o saate kadar di mi? bizimde gunune gore 2 oluyo, 3 oluyo. Rabbim baska sikinti vermesin.opuyorumnanaktan

canım Allah yardımcın olsun kolay doğum nasip eylesin
bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
darısı benim başıma

selam kasim anaciklari nasilsinizzz
biz cok iyiyiz kizimla ama internete girmek benim icin artik lüks hic vaktim yok...simdi uyuttum sizi merak ettimde girdim
kimler dogurdu neler oldu hic bilmiyorum aklim burda ama firsat yok iste...
kizim daha gece gündpz ayrimini yapamiyo o yüzden geceleri biraz huysuz oluyo her iki saatte bir süte uyaniyo emzir gazini al bezini degis yeniden uyut derken 2 saat geciyo tam bende yatiyorum buefer benim zilli kizim yine acikiyocokacimcoook
ama herseyine deger gercekten kucagima gelince bütün yorgunlugum gidiyo

hala dogurmayi bekleyenlere allah bir avazda kurtarsin diyorum
firsat bulursam yine girerim insallah
öptüm hepinizi:asigim:

slm kızlar berram uyurken sizlere bakaıyım dedim kimseçikler yok Allahım ne güzel bir duygu insan kıyamıyor onlara ay pazartesi doğum yaptım ce o gündedndir uykusuzum hamişler uyuyun sonra uykusuz kalacaksınız

asebacım allah kolay dogum nasıp etsın canım
darısı bızlere artık
bu arada oglum tepışıp duruyo karnımda uyutmuyo bı bakım sıze dedım
ınsallah uyurda o bende uyurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…