kızla selam pek giremiyorum hayatım bebekten ibaret oldugöğüs uçlarım parçalandı kanıyor resmen...
dr krem vermişti ama pek işe yaramadım sonra arkadaşımdan bi krem aldım ama onu d akaç gündür kullanıyorum etkisi yok geçen sağlık ocağına gittik topuk kanı alınsın die ordaki hemşire daha şimdiden bu hale nasıl geldi bu göğüsler dedi canım çok yanıyor ben de göğüs ucuyla emziriyorum bebek de o kocaman şeyi zor alıyor ağzınaişkence gibi emzirmek... sonra her kafadan bir ses çıkıyor kimisi susam yağı sür diyor kimisi krem... ben de kulağımı tıkadım emzirmeden sonra zeytinyağı srüyorum göğüs pedlerindne kapatıyorum bayağı toparladı öncekinden iyi en azından. bide göğüs ucuyla emziriyorum işte. göğüs ucunu kurutun diyorlar ama bebek 2 saatte bir emiyor göğsüm açık mı gezicem ben evde... babam da bizde
emzirmek doğurmaktan zormuş yav...
gece de sanırım bebek doymuyor ben de mama veryorum uyumuyor çünkü 1 buçuk saat emiyor ya gösğüm haşat oldu valla.
uykusuzum bitkinim kızlar halim kalmadı
kusura bakmayın pek giremiyorum nete
hemoroitim ufak da olsa hayatını devam ettiriyor ama artık pek hissetmiyorum acısını:) göğüslerim daha çok sızlıyor sanırım...
bebeğim ememedikçe ağladım sürekli, psikolojim de bozuldu hast.den de geç çıktık sarılık olduk iki gün yattık bebeğimi o ışığın altında gördükçe sürekli ağladım göğüslerim parçalandıkça hem ağladım hem emzirdim ay çok kötüydüm hala da psikolojim düzelemedi gitti.
evde dinlenemiyorum temizlikti bebekti derken yatamıyorum annecim de uykusuz kaldı hastalanacak die korkuyorum
geçen gün dr.a gittik dikişlerimin bir kısmı erimemiş onlar da alındı
bebek iyi şükür, 2870 doğumuştu geçen hafta 3005 gr çıktı kilo alıyor sağlığı da iyi.
mrb arkadaşlar bende yeni doğum yaptım 4 kasımda şimdi yazılanları okudumda aynı şeyleri yaşıyoruz benim kızımda geceleri uyumuyo sabaha kadar neredeyse göğsümde emiyo
slm kızlar nabersiniz ben dün akşam adanaya geldim yarın sabah sezeryana giriyorumm
ama iyikide sez. karar vermişim çünkü bebişimin eşi yaşlanmaya başlamış ve suyum azalmışş
Benim için büyük gün yarın hepinizin dualarını bekliyorumm
aynı zamanda bugün çok ağır bi gün geçirdim eşimin teyzesinin eşi vefat etti
ve bizim evlenmemize vesile olan teyzesi bizimde yıllardır çok samimi olduğumuz bi komşumuzdu
ve biz nst e için hastaneye gittiğimizde haber geldi
çok üzüldüm yaa zaten stres çoktu bide bu eklendi kendimi tutamadım ağladımm
slm millleet diyezaaam ama kimse yoookkk
bizim minişinde gaz sıkıntısı var iki gündür kucakta rahat ediyo yatırınca ağlamaya başlıyoo
gece uyuyoz çok şükür bakalımmm kakamızı yaparsak uyuruz gene
uyku saatimiz 2.00 ama o zamana kaa bekliyoz 2de tak uyuyoz kaydirigubbakcemile3
annem gidiyo ama yarın bayramdan sonra gelcek
iş başa düşcek başbaşa kalcaz bakalım noolcaak akannehir
slm kızlar nabersiniz ben dün akşam adanaya geldim yarın sabah sezeryana giriyorumm
ama iyikide sez. karar vermişim çünkü bebişimin eşi yaşlanmaya başlamış ve suyum azalmışş
Benim için büyük gün yarın hepinizin dualarını bekliyorumm
aynı zamanda bugün çok ağır bi gün geçirdim eşimin teyzesinin eşi vefat etti
ve bizim evlenmemize vesile olan teyzesi bizimde yıllardır çok samimi olduğumuz bi komşumuzdu
ve biz nst e için hastaneye gittiğimizde haber geldi
çok üzüldüm yaa zaten stres çoktu bide bu eklendi kendimi tutamadım ağladımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?