2009 Kasm Anneleri

hade yaa kıyamam ona beenn :sinifsinif:
wannam yav sen daha iyi bilinde akıl vermek gibin olması doymuyomu acep :uhm: benikide çok emmek istiyodu durmuyodu meğer doymazmış paşaamm :sinifsinif:

canim, niye akil vermek gibi olsun askolsun. aklima gelmedi degil ama baya baya gulup gulup yutuyo sutleri masallah. ara ara bebekler daha cok emmek istermis. bugun ebe gelicek eve ona da bi danisicam. olmazsa takviye yaparim tabi, ilk gunlerde sutum gelene kadar yapmistim.

selam kızlar. 40+3 oldum. doktordan geldim nst de hiç sancı çıkmadı. ayyy normal mi bu. sezeryan olcam heralde

eyvah benim rekor elden gidiyo.kaydirigubbakcemile3

inşallah filizcim yaaaaa

bu arada kızlar 20 lik kırkı nasıl yapılıyo bi el atın hadi

ayni 40 gibi canim. bebegini yika, kendin yikan tamamdir.yerimseniben

sor bakalım cnm ne dicek.bende günde 2 kez falan veriyom huzurla uyuyo ozaman doyuyo sanırsam uzun uyuyo çünkü mama yiyince kaydirigubbakcemile5

ne yazcam nan baanee :dilcikar:
sonra lazım olursa yeniden anlatırsınız bana işiniz ne lülülülülülü
heee heç işimiz yoktu nan çocuklarımız diş neen çıkarcak o zamana lülülülülülü
selam kizlar, Naz'in bi bildigi var dunden beri. ne uyuyo, ne uyutuyo. dun gece sabaha kadar emdi. simdi de teyzesinin kucaginda uyuyor. saglikli olsunlarda gerisi bos.
oyy kıyamam ben ona ama bence de açtır cnm o bence bi dene bakalımm mama verince de aynı mı?

benim kizda hep emmek istiyor..ebeye sordum.. kilo alimi oldugu zamanlarda emmek ister dedi.. ben haala takviye yapmiyorum.. kizim dogum kilosuna daha dün ulasti..sütüm oldugu müddetce yapmicam takviye.. ama ne olur ne olmaz evde mama bulunduruyorum..

slm aysecimm opuyorumnanaktan
bekliyom zeynep nilayın saçlarından bi tutamm kaydirigubbakcemile3

olur canim kestigimde göndereyimkaydirigubbakcemile3 kizimin öyle güzel saclari varki msallah.. gölge yapilmis gibin.. siyah üst kisimlari röfle gibi kahverengi kim görse bayiliyor..bende artik sapkasiz cikarmiyom bi yere..
senin kel ogluna bayiliyom buarada masallah ne cabuk büyüdü öyle..

bencede :roflol:

:dilcikar: hee duruyok nolmuş :dilcikar:

hic canim nolcakki 40+1 diyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar yaa bişi sorcamm ticker larımıza noolduu hayır birden bire kaybolmuş daa
Edoşş yiwrımm resim yüklediğimiz sitenin adı neydi bebeemm

elden gel ortakk kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol:

ayy cnm benimm saçlarını seveyim onunn prensesss :lepi::lepi:
benim oğlum kel değill alnı genişş :roflol::roflol:

:roflol: :roflol:
yoh anam sen ananı neyn çağır madem gııı
evde doğurusun yoosaam
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eyvah benim rekor elden gidiyo.kaydirigubbakcemile3

ayni 40 gibi canim. bebegini yika, kendin yikan tamamdir.yerimseniben
nası yaanii 20 günlük olunca özel bişeler mi yapıliii akannehir

oyy kıyamam ben ona ama bence de açtır cnm o bence bi dene bakalımm mama verince de aynı mı?

ebişiimmm nörüyon gııı

selam bacımm nabersinn?

iyiyim canim ama öyle uykum varki anlatamam.. zeynep nilay gündüz uyumuyor gece uyuyor ama 2 saatte uyanip emmek istiyor.. yarim yamalak uyumaktan hal kalmadi bende.. simdi uyuttum kizi size bi bakayim dedim.. cok özledim yaa.. gece zaten evde cümbüs vardi.. kizin altini tam temizledim derken birc diye bi sess :) üstüm basim yatak batti.. öyle bi bagirmisimki esimde uyandikaydirigubbakcemile3 gece vakti carsaf degistirdik artikkaydirigubbakcemile3
erkek anneleri siz napiyonuz sizinkiler daha beceriklidir bu konudakaydirigubbakcemile3

kızlar yaa bişi sorcamm ticker larımıza noolduu hayır birden bire kaybolmuş daa
Edoşş yiwrımm resim yüklediğimiz sitenin adı neydi bebeemm
doğurduk deyüü kaybolmuşş zaar kaydirigubbakcemile3

anaam bizimki oğlan olsaymış yanmışız zatenn
ne zaman bez değiştirsek salıveriyoo
ya açıkken
illa temiz beze yapacak bi de zillii
çiş yapmış diye değiştiriyoz değiştirir değiştirmez pııırt :jeyyar:

elden gel ortakk kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol:

ayy cnm benimm saçlarını seveyim onunn prensesss :lepi::lepi:
benim oğlum kel değill alnı genişş :roflol::roflol:

öylede bacim kel gibi görünor fotolarda..ama ben o halini seviyom zaten arkadaki saci napiim ben:)

ya dün annemle konustum telde 20günlükken suya gümüs yüzük atiliyormus okuyup üfleyip..hem sen hem bebis yikancan o suyla dedi.. ama tam anlamadim.. yengem gelicek o gün yalniz yapamam herhalde..

biz ücüncü paketimize baslamak üzereyiz sizdede cok bez gidiyormu kizlar yaa.. onun bezi benim pedim.. islak mendil tuvalet kagidi.. kocis .ok bezine caliscaz artik diyokaydirigubbakcemile3

benim kızımın da ipek kimin saçları var kaydirigubbakcemile2
ilk başta kıvırcık sandımdı ama şimdi dümdüüz akannehir
bana çekmemiş babasına çekmiş zilliii :mymeka:
zaten dedikleirmin tam tersi olmuş
gözleri kaşları saçları bana burnu ağzı babasına benzesin dedimdi tam tersi olmuş :roflol:

biz ücüncü paketimize baslamak üzereyiz sizdede cok bez gidiyormu kizlar yaa.. onun bezi benim pedim.. islak mendil tuvalet kagidi.. kocis .ok bezine caliscaz artik diyokaydirigubbakcemile3

drlar bana ped kullanma pamuğu gazlı beze sar ped yap dedidi
gazlı bez yetiştiremez oldu kociş ben buna rağmen iki paket ped bitirdim
98lik bez paketimiz daha bitmedi az bişe kaldı ama 15 günde. Islak mendili de bıraktım pişik oluyodu nerdeyse pamukla silmeye başlayınca geçti

benim ailem bana kocisin ailesi kocise benzetiyor.. büyüsün bakiim kime bezicek daha cok degisicek cünkü.. ben suan icin susuyorum.. ama anasinin kiziysa anasina benzer.. kaynanamgil sadece burnu anasina benzii dedi.. :dilcikar:

benim ailem bana kocisin ailesi kocise benzetiyor.. büyüsün bakiim kime bezicek daha cok degisicek cünkü.. ben suan icin susuyorum.. ama anasinin kiziysa anasina benzer.. kaynanamgil sadece burnu anasina benzii dedi.. :dilcikar:

annem de kardeşime benzetip duruyooo
şurası bana çekmiş burası baa çekmiş dii :roflol: kociş de sinir oluyoo :roflol:

nan ben 4.pkt bezi bitirdim delülerr laelaelaelaelae benim oğlanın altını açmaya gör kirli alıp yeniyi koyduğum anda daha cırt cırtlamadan pırttt yada şıııııııııırrrrr hadeee o bezide atıyoz tabeee kaydirigubbakcemile3 benim koca nerelerden atsısn kendinii prima unibaby orkid zengin oldu nan :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…