hade yaa kıyamam ona beenn :sinifsinif:
wannam yav sen daha iyi bilinde akıl vermek gibin olması doymuyomu acep :uhm: benikide çok emmek istiyodu durmuyodu meğer doymazmış paşaamm :sinifsinif:
bencede :roflol:Ahaaa sen istediğin atağı yap anacım benim bildiğim arif eniştee maçı seçerr bakiimm valla secerrr :roflol::roflol::roflol:
selam lohusa gacilar.. ve gebes tuubayla fundaa:) siz duruyonuzmu daha..
selam kızlar. 40+3 oldum. doktordan geldim nst de hiç sancı çıkmadı. ayyy normal mi bu. sezeryan olcam heralde
inşallah filizcim yaaaaa
bu arada kızlar 20 lik kırkı nasıl yapılıyo bi el atın hadi
canim, niye akil vermek gibi olsun askolsun. aklima gelmedi degil ama baya baya gulup gulup yutuyo sutleri masallah. ara ara bebekler daha cok emmek istermis. bugun ebe gelicek eve ona da bi danisicam. olmazsa takviye yaparim tabi, ilk gunlerde sutum gelene kadar yapmistim.
heee heç işimiz yoktu nan çocuklarımız diş neen çıkarcak o zamana lülülülülülüne yazcam nan baanee :dilcikar:
sonra lazım olursa yeniden anlatırsınız bana işiniz ne lülülülülülü
selam kizlar, Naz'in bi bildigi var dunden beri. ne uyuyo, ne uyutuyo. dun gece sabaha kadar emdi. simdi de teyzesinin kucaginda uyuyor. saglikli olsunlarda gerisi bos.
oyy kıyamam ben ona ama bence de açtır cnm o bence bi dene bakalımm mama verince de aynı mı?dun Naz'da ayni seyi yapmaya basladi. surekli emisiyoruz ama hala araniyor. sureklide ac olamaz ya. dun gece ebeyi aradim, bebekler ara ara daha cok emmek isterler, buda senin sutunu arttirir dedi. sabaha kadar hic durmadan emistik. az sonra da ebe eve gelicek onada diycem bakalim ne diycek.
dun Naz'da ayni seyi yapmaya basladi. surekli emisiyoruz ama hala araniyor. sureklide ac olamaz ya. dun gece ebeyi aradim, bebekler ara ara daha cok emmek isterler, buda senin sutunu arttirir dedi. sabaha kadar hic durmadan emistik. az sonra da ebe eve gelicek onada diycem bakalim ne diycek.
slm aysecimm opuyorumnanaktan
bekliyom zeynep nilayın saçlarından bi tutamm kaydirigubbakcemile3
bencede :roflol:
:dilcikar: hee duruyok nolmuş :dilcikar:
selam bacımm nabersinn?selam lohusa gacilar.. ve gebes tuubayla fundaa:) siz duruyonuzmu daha..
kizi uyuttum bi bakayim dedim.
heee heç işimiz yoktu nan çocuklarımız diş neen çıkarcak o zamana lülülülülülü
olur canim kestigimde göndereyimkaydirigubbakcemile3 kizimin öyle güzel saclari varki msallah.. gölge yapilmis gibin.. siyah üst kisimlari röfle gibi kahverengi kim görse bayiliyor..bende artik sapkasiz cikarmiyom bi yere..
senin kel ogluna bayiliyom buarada masallah ne cabuk büyüdü öyle..
:roflol: :roflol::mymeka: ne dalga geçiyon nan düdük :mymeka:
bu akşam beşiktaş-fenerbahçe maçında bi atak yapmayı düşünüyom hacıı :jeyyar:
bakalım bizim herif fenerbahçeyi mi seçicek yoksam bizi mi :uhm:
bide dermiş dur karı şu maç bitsin ölee doğurr :roflol: der mi? du bakıyim?... walla der :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3yaa bende mızıklanmadan vermiyom ama gene günde iki kez veriyomm akannehir
demedim haa özür nan :1ninca:
:mymeka: ozmana bizim başka dertlerimiz olcak nan :mymeka:
bebelerin ödevleriydi,dershaneleriydii :roflol: ziraaa sen doğurana kadar biz ilkokullu olcazz :roflol:
nası yaanii 20 günlük olunca özel bişeler mi yapıliii akannehireyvah benim rekor elden gidiyo.kaydirigubbakcemile3
ayni 40 gibi canim. bebegini yika, kendin yikan tamamdir.yerimseniben
heee heç işimiz yoktu nan çocuklarımız diş neen çıkarcak o zamana lülülülülülü
oyy kıyamam ben ona ama bence de açtır cnm o bence bi dene bakalımm mama verince de aynı mı?
kızlar yaa bişi sorcamm ticker larımıza noolduu hayır birden bire kaybolmuş daa
Edoşş yiwrımm resim yüklediğimiz sitenin adı neydi bebeemm
selam bacımm nabersinn?
doğurduk deyüü kaybolmuşş zaar kaydirigubbakcemile3kızlar yaa bişi sorcamm ticker larımıza noolduu hayır birden bire kaybolmuş daa
Edoşş yiwrımm resim yüklediğimiz sitenin adı neydi bebeemm
iyiyim canim ama öyle uykum varki anlatamam.. zeynep nilay gündüz uyumuyor gece uyuyor ama 2 saatte uyanip emmek istiyor.. yarim yamalak uyumaktan hal kalmadi bende.. simdi uyuttum kizi size bi bakayim dedim.. cok özledim yaa.. gece zaten evde cümbüs vardi.. kizin altini tam temizledim derken birc diye bi sess :) üstüm basim yatak batti.. öyle bi bagirmisimki esimde uyandikaydirigubbakcemile3 gece vakti carsaf degistirdik artikkaydirigubbakcemile3
erkek anneleri siz napiyonuz sizinkiler daha beceriklidir bu konudakaydirigubbakcemile3
elden gel ortakk kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol:
ayy cnm benimm saçlarını seveyim onunn prensesss :lepi::lepi:
benim oğlum kel değill alnı genişş :roflol::roflol:
:roflol: :roflol:
yoh anam sen ananı neyn çağır madem gııı
evde doğurusun yoosaam
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nası yaanii 20 günlük olunca özel bişeler mi yapıliii akannehir
ebişiimmm nörüyon gııı
doğurduk deyüü kaybolmuşş zaar kaydirigubbakcemile3
anaam bizimki oğlan olsaymış yanmışız zatenn
ne zaman bez değiştirsek salıveriyoo
ya açıkken
illa temiz beze yapacak bi de zillii
çiş yapmış diye değiştiriyoz değiştirir değiştirmez pııırt :jeyyar:
öylede bacim kel gibi görünor fotolarda..ama ben o halini seviyom zaten arkadaki saci napiim ben:)
ya dün annemle konustum telde 20günlükken suya gümüs yüzük atiliyormus okuyup üfleyip..hem sen hem bebis yikancan o suyla dedi.. ama tam anlamadim.. yengem gelicek o gün yalniz yapamam herhalde..
biz ücüncü paketimize baslamak üzereyiz sizdede cok bez gidiyormu kizlar yaa.. onun bezi benim pedim.. islak mendil tuvalet kagidi.. kocis .ok bezine caliscaz artik diyokaydirigubbakcemile3
benim kızımın da ipek kimin saçları var kaydirigubbakcemile2
ilk başta kıvırcık sandımdı ama şimdi dümdüüz akannehir
bana çekmemiş babasına çekmiş zilliii :mymeka:
zaten dedikleirmin tam tersi olmuş
gözleri kaşları saçları bana burnu ağzı babasına benzesin dedimdi tam tersi olmuş :roflol:
benim ailem bana kocisin ailesi kocise benzetiyor.. büyüsün bakiim kime bezicek daha cok degisicek cünkü.. ben suan icin susuyorum.. ama anasinin kiziysa anasina benzer.. kaynanamgil sadece burnu anasina benzii dedi.. :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?