canım ben bugün 40+2 oldum. dün doktora gitmiştim yarın yine gitcem. bu son zamanlarda 2-3 günde bir gitmek gerekiyo. tabii bebeğin hareketlerinide takip etmek gerekiyotuğba senin günün ne kadar geçti.Doktora sık sık gidiyor musun?Benim doktorum bayramda izne ayrılıyor.Bana da öyle gel falan demedi bende bebeğin hareketlerinde bi azalma olmayınca suyum gelmeyince ya da nişan gelmeyince gitmesem diyorum.Acaba gitmeli miyim?
slm lohusalaarr
dubaa doğurdumuuu
can
szi benim bugün nereye gittiğimi bi duysanız kaydirigubbakcemile3 bugün bu halımle eminönüne gittim bu saate kadar gezdim laelaelaelaelae
yaaaa, benim kiz surekli memede, aksamlara, sabahlara kadar emmek istiyor.akannehir
emip uyusa raziyim. uyumuyorda, emip emip cin gibi ayakta. iligim kemigim kurudu yaw.kafamçokkarıştı
canım sen sezeryanmı olmuştuın
ben daracık giymeye korkuyom o yüzden önce daha rahat bi korseyle başlayacam
bu arada ben göbeği düştükten sonra doktora götürdüm çünkü bikaç gün boyunca çok olmasada kan geldi göbişinden bende doktora götürdüm k vitamini eksikliğinden gelirmiş kan
slm mavişciimm opuyorumnanaktan
ben giymedim valla aldım korse ama giymedim.ben sıkıya heç gelemiyom yaa :kedi:
evet ben sezeryan oldum kesi yerinde sorun yok...dar mar ama mecburlmaz: lmaz:göbek toparlansın diye ...sopayı çıkarcam haa klava: klava: giyin çabuk korsenizi sıkıya gelemiyormuş hatunlar alışcanız artık bende ilk günler biraz rahatsız oldum, bazen ara ara hala rahatsız oldugum oluyor ama benim korsenin bel kısmı uzun oldugu için oturup kalktıkça sıkıntı oluyor ama bence mutlaka giyin faydasını görürsünüz zaten bir iki ay vucudunuz toparlanana kadar giyersiniz sonra gerek duymazsınız...
selam kızlar nasılsınız neler yapıyonuz annelik nasıl gidiyo ya bişe sorcam neler yiyip neler içiyonuz ben ne yicemi sasırdım benim oglum cok gaz sancısı cekiyo ve cıkartıyo nerdeyse buyuk adam gibi gaz cıkartıyo korkuma yakına hiç yemek yemicem gaz yapıyo diye siz neler yapıyonuz bu konuda fazlada giremiyom takip edemiyorum sizi kayınvalidemler bende kalıyo o ayrı bi sorun kırkımız dolsada gitseler evlerine
benimki sızıp kalıyo gıı 15 dk emse razı olcam 15 dk tutana kaa canım çıkıyoo
ama bazen de delirmiş gibi emiyo o zaman da ayıramıyom kaydirigubbakcemile3
zeren benim kız da azcık pişik olur gibi olduydu zeytinyağı sürdüm bi de ıslak mendil kullanmayı bıraktım pamuk kullandım sebamedin pişik kremini sürdüm hemen geçti ama isiliklerden hala kurtulamadık yaaa
yanaklar kıpkırmızııı
benim korsem yoookk mafoldumben
annem getirmiş bi tane sıkıyo ama o büyük beden daha sıkması lazım onu giyem bari gene de
anamgille gittiydim :kedi:iyi yapmışsın canım... bu yürüyüşlerin doğumda ve sonrasında sana faydası olacak.. ama tek başına çıkma artık ne olur ne olmaz.....
duubaaa delisiiiii
eminönüne mi gittiiinnn
ve hala doğurmadınn haa
aaşama doğurabilirsin bencceee
slm kızlar nasılsınız vakit bulup giremiyorum bebeği kolik hemde uyumuyo gece gündüz ayaktayız hep emmek istiyo mahvoldum ya yanlız kalamıyorum yanımda hep birini istiyorum idare edemiyorum daha kızlar bayramda gezmeye gidersek ben bebeği bebek arabasına yatırsam olurmu 1 aylık oluyoruz bayramda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?