2009 Kasm Anneleri

slm destnacımm
benim prenses de uyuyo şimdi ama az sonra uyanır anaam yemek yapmadım daaa
ben eski kiloma dönmüşümmm
toparlayıcı atlet var onu giyiyom korse gibi göbek de gitse tam süper olcak

ben hamiş kaldığım kilomdan 2 kilo daha zayıfım şimdi kızlar.. malesef halen az bişe göbek var... o da anca mekik çekerek düzelir heehalde... ben korse falan almadım ama yüksek belli çamaşırlarımı halen giyiyom... az da olsa bi faydası olur belki

yavrum biraz pişik olmuş şimdi altını açtım hava alsın popişi.. bugün yine bi duş aldırayım sonra da zeytinyağını süriym de kuzum rahatlasın azcık...

canım ben bugün 40+2 oldum. dün doktora gitmiştim yarın yine gitcem. bu son zamanlarda 2-3 günde bir gitmek gerekiyo. tabii bebeğin hareketlerinide takip etmek gerekiyo
slm lohusalaarr
dubaa doğurdumuuu

doğurmadım bacım sositososito

szi benim bugün nereye gittiğimi bi duysanız kaydirigubbakcemile3 bugün bu halımle eminönüne gittim bu saate kadar gezdim laelaelaelaelae

can
szi benim bugün nereye gittiğimi bi duysanız kaydirigubbakcemile3 bugün bu halımle eminönüne gittim bu saate kadar gezdim laelaelaelaelae

iyi yapmışsın canım... bu yürüyüşlerin doğumda ve sonrasında sana faydası olacak.. ama tek başına çıkma artık ne olur ne olmaz.....

yaaaa, benim kiz surekli memede, aksamlara, sabahlara kadar emmek istiyor.akannehir

emip uyusa raziyim. uyumuyorda, emip emip cin gibi ayakta. iligim kemigim kurudu yaw.kafamçokkarıştı

yaaaa, benim kiz surekli memede, aksamlara, sabahlara kadar emmek istiyor.akannehir

emip uyusa raziyim. uyumuyorda, emip emip cin gibi ayakta. iligim kemigim kurudu yaw.kafamçokkarıştı

sağlıkocağındaki hemşire beni uyarmıştı... "bebek seni yalancı meme gibi kullanmak isteyebilir.Emermiş gibi yapıp aslında emmez ve sürekli memede durmak ister" demişti... sanırım bu bebeler şimdiden bizi uyutuyo wannacım...nasıl dayanıyolar öle uyanık kalmaya acaba anlamıyom haaafisfisfis

slm mavişciimm opuyorumnanaktan
ben giymedim valla aldım korse ama giymedim.ben sıkıya heç gelemiyom yaa :kedi:

evet ben sezeryan oldum kesi yerinde sorun yok...dar mar ama mecbur lmaz:lmaz:göbek toparlansın diye ...sopayı çıkarcam haaklava:klava: giyin çabuk korsenizi sıkıya gelemiyormuş hatunlar alışcanız artık bende ilk günler biraz rahatsız oldum, bazen ara ara hala rahatsız oldugum oluyor ama benim korsenin bel kısmı uzun oldugu için oturup kalktıkça sıkıntı oluyor ama bence mutlaka giyin faydasını görürsünüz zaten bir iki ay vucudunuz toparlanana kadar giyersiniz sonra gerek duymazsınız...

benimki sızıp kalıyo gıı 15 dk emse razı olcam 15 dk tutana kaa canım çıkıyoo
ama bazen de delirmiş gibi emiyo o zaman da ayıramıyom kaydirigubbakcemile3
zeren benim kız da azcık pişik olur gibi olduydu zeytinyağı sürdüm bi de ıslak mendil kullanmayı bıraktım pamuk kullandım sebamedin pişik kremini sürdüm hemen geçti ama isiliklerden hala kurtulamadık yaaa
yanaklar kıpkırmızııı

duubaaa delisiiiii
eminönüne mi gittiiinnn
ve hala doğurmadınn haa
aaşama doğurabilirsin bencceee

benim korsem yoookk mafoldumben
annem getirmiş bi tane sıkıyo ama o büyük beden daha sıkması lazım onu giyem bari gene de

selam kızlar nasılsınız neler yapıyonuz annelik nasıl gidiyo ya bişe sorcam neler yiyip neler içiyonuz ben ne yicemi sasırdım benim oglum cok gaz sancısı cekiyo ve cıkartıyo nerdeyse buyuk adam gibi gaz cıkartıyo korkuma yakına hiç yemek yemicem gaz yapıyo diye siz neler yapıyonuz bu konuda fazlada giremiyom takip edemiyorum sizi kayınvalidemler bende kalıyo o ayrı bi sorun kırkımız dolsada gitseler evlerine

kartanem kendi bedenine göre alma sıkması lazım zaten ilk giydiginizde bu bana olmaz bile diyebilirsin ama sonuçta üstüne giyebiliyorsun sonra bir şekilde benimde üstümde small beden korse var sıkıyor ama çokta rahatsız degilim yukarıda anlattıgım gibi..normalde pantalonda 40 nadiren kalıba görede 42 giydigim oluyordu önceden az göbegim vardıda..şimdi giy ama daha küçük al sonrada onu giy...

slm kızlar bebişler uyuyunca giriyor yeni anneler benim oğluşta uyuyor şimdi genelde gündüz uyuyor gece nöbetteyiz ana oğul

slm kızlar nasılsınız vakit bulup giremiyorum bebeği kolik hemde uyumuyo gece gündüz ayaktayız hep emmek istiyo mahvoldum ya yanlız kalamıyorum yanımda hep birini istiyorum idare edemiyorum daha kızlar bayramda gezmeye gidersek ben bebeği bebek arabasına yatırsam olurmu 1 aylık oluyoruz bayramda...

benim oğluşta öyle gaz çıkartıyorki o küçücük popodan mı çıkıyor o ses diye şaşırıyorum :1shok:

15 - 20 dk kesintisiz emmesi gerekyomuş.. uyursa ayağını çimdikle uyandır dediler aa ben kıyamıyom canını yakıp uyandırmaya... bazen benim fındığımda yıllardır açmış gibi saldırıyo memeye,birde memeyi bulana kadar bi sesler çıkarıyo ki görsen çok komik oluyo.. o öyle yaptıkça ben gülüyom kaydirigubbakcemile3

benim korsem yoookk mafoldumben
annem getirmiş bi tane sıkıyo ama o büyük beden daha sıkması lazım onu giyem bari gene de

ben de hiç yok gııı.. hem çok sıkılırım ben yaaaa öle sıkıya falan gelememşakkıdı doğumdan beri saldım çayıra mevlam kayıra-tatlicadiarzu- saç,kaş,bıyık,ağda hak getire.. hepsi beter durumda...

bu arada iki sorum olcak size

1.. özel bölgeye doğum sonrası ağda yaptıran var mı kızlar... ben gidip en azından üst kısımları aldırmak istiyom ama korkuyom dikişlerim açlır falan diye....

2.. doğumdan sonra saçınızı boyattınız mı..

iyi yapmışsın canım... bu yürüyüşlerin doğumda ve sonrasında sana faydası olacak.. ama tek başına çıkma artık ne olur ne olmaz.....
anamgille gittiydim :kedi:
duubaaa delisiiiii
eminönüne mi gittiiinnn
ve hala doğurmadınn haa
aaşama doğurabilirsin bencceee

he gittim hacıı ama doğuramadım halaa sositososito
bide ordan cerine mesaj attım eminönündeyim diyee deliye döndüü manyak bende gelmek istiyom diyee kaydirigubbakcemile3
bugün bayaa yürüdüm bu geceden ümitliyim :lepi:

canım araba tam olarak yatak şeklini alıyorsa yatırırabilirsin bence

tamam canım çok saol bende yatırabilirim herhalde diye düşündüm ama içimede sinmedi size bi danışayım dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…