2009 Kasm Anneleri

tuğbaaa lohusa kadına yapılacak iş değil senin bu yaptığın haaaaklava: eve tıkılıp kaldık zaten sende kızcaaaza nispet eder gibi mesaj atmışsınbenneyaptımki

valla her girdiğimde doğurmuş olacağını düşünüyom ama bi bakıyom hamiş hamiş dolanıyon ortalıkta... canım geç olsun da güç olmasın allah bir sesle kurtarsın inşallah..

tamam canım çok saol bende yatırabilirim herhalde diye düşündüm ama içimede sinmedi size bi danışayım dedim...

ama dikkat et örtüsüne falan.. gerekirse arabanın tam kapanan yağmurluklarından kullan canım üşümesin yavru kuşun..

biz bayramda evde olcaz.. hiçbiyere gitmeyi düşünmüyom ben

kızlar krispiylen görüştüm
siteye giremiyomuşş
hepinize çok selamı varr buyrunnnnnnnnn

baane işte baane :dilcikar: siz lohusa karılar bebeleriniz kucağınızda bana nispet yapıyonus yaa :dilcikar: gebeş gebeş diye beni ezikliyonus yaa :dilcikar:

yaaaa altta mesaj yazılan yere yazdım kaç gün giremedim arıza var sandım meğer herkes girebili, yavvv ben de oı kaaa bekledim düzelecek diye

şimdi küçük bir cevap yaz yazıusı gördüm bide ordan bakam dedim uyyiii burdanda yazılimiş boşuna beklemişim o kaaaadelikafaduldendelikafadulden

ben de bu fato nerde diidim yaa
dubaa nan eve tıkılıp kaldımm zatiii gez gez bunnar son gezmelerin kaydirigubbakcemile3

selam herkeseeee.......
yarın sabah doguma gıdıyorum,benım ıcın dua edın olurmuopuyorumnanaktan
cok heyecanlıyım hepınızı opuyorum toparlanınca gırerım yenıdennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…