2009 Kasm Anneleri

slm kızlar nasılsınız bir kaç sayfa okudum korseyi gördümde geçmişten..ben giyiyorum daracık bir korse ama ancak benimde karnım bayagı küçüldü hafiften duruyor biraz aslında gebelik öncesi biraz vardı göbek oda giderse çok iyi olacak...mutlaka korse giyin yoksa sonrasında pişman olursunuz vallahii..göbek düşünce neden doktora götürdünüz anlamadım ben...

ay benimki mızıldanıyor meme vercem..gelirim sonra inşallah...

oldu vallaa 6 kg olmusss:kedi:kaydirigubbakcemile5

kız hergün yapacak die bişe yok günlerce yapmayan bebikler var az kabızdııı gecti çok şükürr

anam beniki günde 10 kere yapıyooo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
emzir bakalım annesiopuyorumnanaktan
memişin ortakları kıskanmıyor mu:jeyyar::roflol::roflol:

hee bugün diyoki oğlum bana bak çok hırpalama anneni unutmaki kullanım hakkı banada aitt delikafaduldendelikafadulden

heemen ilaç demiii uyuzz :mymeka::mymeka:
bizim doğar doğmaz yapıldı K vitamini bide 1 hafat sonra yapıldı.göbüşü düşünce kanamasın diye yapıldıı.

bizde olduk k vitamini iğnesi hemde 2 defa yaaa:sinifsinif:

bizimde 2 kez oldu :lepi:

canım sen sezeryanmı olmuştuın
ben daracık giymeye korkuyom o yüzden önce daha rahat bi korseyle başlayacam

bu arada ben göbeği düştükten sonra doktora götürdüm çünkü bikaç gün boyunca çok olmasada kan geldi göbişinden bende doktora götürdüm k vitamini eksikliğinden gelirmiş kan

slm mavişciimm opuyorumnanaktan
ben giymedim valla aldım korse ama giymedim.ben sıkıya heç gelemiyom yaa :kedi:

bende krose almadım alcam ama nekadar giyerim bilmiycem daral gelir bana yahuuu dün eski pantolonuma sığdım su göbek kısmım az daha incelse hepsi olacakk

ya canım hemen ilaç yazdı bende almadım

bende krose almadım alcam ama nekadar giyerim bilmiycem daral gelir bana yahuuu dün eski pantolonuma sığdım su göbek kısmım az daha incelse hepsi olacakk

ben aldım ama erken diye giymedim
bi tanede büyük korse var evde onla başlayacam
benimde bütün pantolonlar oluyo ama göbiş kısmı kapanmıyo deli oluyom

slm mavişciimm opuyorumnanaktan
ben giymedim valla aldım korse ama giymedim.ben sıkıya heç gelemiyom yaa :kedi:

bende aldımda erken diye giyemiyom

selamlar kızlar

evi süpürdüm..çorba ve yemek yaptım.. bi bakem dedim burda ne var ne yok die......

kartanesi ne haber canım.. minik yavruş nasıl bugün uslu mu

uslu uslu dururken ben de evi süpürem dedim ama yarım kaldı
emişiyoz şimdi uyursa devam etcem yemek yapcam daa 11den beri uyanık zilli bişey yaptırmıyo

oh bee uyudu sonunda koynumdaa
allam nolur uyanmasıın hemencecikk
dahaa süt yapıcı şeylerimden bile içemediimm

uslu uslu dururken ben de evi süpürem dedim ama yarım kaldı
emişiyoz şimdi uyursa devam etcem yemek yapcam daa 11den beri uyanık zilli bişey yaptırmıyo

oh bee uyudu sonunda koynumdaa
allam nolur uyanmasıın hemencecikk
dahaa süt yapıcı şeylerimden bile içemediimm

dün benim bıdıkta acayipti yaaa... güzdüz boyunca uyumadı ve saldırırcasına memiş emmek istedi... eeee çok içince de hem benim üstüme hem de babası gelince babasının üstüne kusuverdi.. gece 10 da uyudu ama benim de memişlerin de haşatımız çıktı beeee..sinirlerim de laçka oldu.. eşimin bi kelime söylemesiyle gözümden yaşlar boşaldı vallaa... eşim de diyo ki ne çabuk bu kadar göz yaşını çıkardın bölekaydirigubbakcemile3

ben kızı emzirirken iş yapabiliyom bacım.. tek elimle yapabildiğim işlerimi yapıyom ve yemek yiyebiliyom... birlikte ve yapışık yaşamaya alışıyoz artık:lepi:

uyumuşken hemen iç kız süt yapan şeylerinden.. ben yemeemi yedim. bu aralar çok acıkıyom bide canım tatlı şeyler istiyooocokacimcoook dün canım ismi lazım deel bi tatlı çekti ama o da öle alınıp gelcek bişe olmadığı için kocişe sölemedim... markete gidince hazırını alsın da kendim yapiym bari...cokacimcoook

slm kartanesi sgumus nasılsınız yavrular nasıl benim meme delisi oğlum uyuyor şimdi yemeğe işey yapmadım dünden kalanlar vardı canım bişeyde yapmak şstemiyorr

kilo durumları nasıl benim çoğu gitti korse giydim bi iki gn bügün yine unuttumm beb.iş oldu aklım gitti vallaakaydirigubbakcemile3

benim de canım sürekli tatlı bişiler yemek istiyooo
allahtan kilo almıyoz emzirirken gidiyo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…