2009 Kasm Anneleri

maşşallah cnm kocaman olmuş berkimizdee
emzirirsin cnm elbette dr.lar öle diyosa bekle bakalım tutar azcık daha büyüyünce :Saruboceq:

ahh asebamm zaten bu lohusalık heçbi döneme benzemiyomuş insan herşeye takılıyo hep ağlayası oluyo ben baya atlattım artık o psikolojiyi sende sakin olmaya çalış düşünme rahat ol birazcıkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

biz de haftaya gidiyoruz kontrolumuze ve testlerimize sunnet de olacağız insallah
dısarı da sadece dr kontrolunde cıkıyoruz kucuk olduğu için korkuyoruz usutmeye cunku neyse 2200 gra ılaşmısız

:1shok: ayy arzuu bizde yapcaktık hemen sünnet ama kıyamıyoz yaa şimdiii bi kaç ay beklicez bakalımm laelaelaelaelae

millet siz işitme testi yaptırmadınızmı
biz ilk haftası yaptırdık
6 haftalık oluncada ultrasonu falan var

bizde ilk gün hastanede yaptırdık işitme testinii :lepi:
ultrason işini dr.gidince söylücek izmirde dr. burdada gittik bi dr.beğenmedim başka buldum onada götürcem bi bakalım..

kızlar eşim dioki
herkes doğurdu çocukları nerdeyse yaşına gircek
sende daha hiç bişey yok :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hee gıı hade çıkarın artık bebeleriii :mymeka:

ayy bende bi gögsümü emziriyorum uyuyoo oğluş altını değişmeye kıyamıyom ama diğer gögsüde vermek için azcık açılması lazım oluyo kaydirigubbakcemile3 uyandırıyoz mecburr akannehir
bende giyiyorum tüm kıyafetlerii :lepi::lepi: ama korse giymiyom egzersiz yapıcamm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

slm millet oğluşlarımı uyutup geldiiiiiiiimmm

slmm itekkkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kokuo valla iki gün yapmadı yaaa pöfff ilaçta kullanıo fena koktu :))

oyy kocaman olmuş artık kokuyosa:))

iyiyim çok şükür canım
kociş başladı işe biz kaldık oğluşlka yalnız ama alışıyoz işte bide şu gaz olayı olmasa
14 kilo almistim dogumda 8 i gitti simdide zayiflamaya devam ediyom..:lepi:
bende büyük korseyle basladim azcik daraldim simdi yeni kücük korse alicam iyice toparlasin diye...hem belinide sicak tutuyo korse cok ii valla

bende başlayam gııı artık ben senden 4 kilo fazla almışım 10 u gitti işte bekliyom geriside gitsin

kokuo valla iki gün yapmadı yaaa pöfff ilaçta kullanıo fena koktu :))

ahh kıyamamm çatlar kız iki gündee akannehirakannehir

bugün hiç uykum yok yaaa ondan yatmadım hala annemdeyim eve geçince zorlu bi maraton beni bekliyor o zaman devam edeceğim tabii uykuya:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

emzirem ben bi egemiiiii zemuszemus

slm tatlıııımmmopuyorumnanaktanhoşgeldin

oldu vallaa 6 kg olmusss:kedi:kaydirigubbakcemile5

ahh kıyamamm çatlar kız iki gündee akannehirakannehir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

emzirem ben bi egemiiiii zemuszemus

kız hergün yapacak die bişe yok günlerce yapmayan bebikler var az kabızdııı gecti çok şükürr

kızlar bende 9 kilo almıştım doğumdan sonra gitti sadec 2 kilo fazlam kaldı korse tamadım ama bağlıyom

hımmm karnını nasıl sardın gııı
ben giymeye başlıycam valla anlamıyomki sarmaktan falan
spor yapınca niye toparlanmasın gıııııı
uzunca bi atkıyı doladım çok ii geldi emme
slm kızlarrr a.s.a.s.
slm edoşşumm
maşallah nan ne güsel ben çok şişim yaaa 15 kg aldımdı 8 gitti hala çiçkoyumm
slm millet oğluşlarımı uyutup geldiiiiiiiimmm
slm cnm hoşgeldüünn

edacım bende geçen bi doktora gittim göbişten kan geldi diye
o sırada oğluş nasıl acıkmış ağlıyo hastane ytıkılıyo doktorda bişeylerle uğraşıyo işte
hiç demiyoki acaba neyi var bu bebenin aaaa deli olduk kocişle
salak doktor sonra baktı dediki evdede bu kadar huysuzmu bende yok acıktı şimdi ondan böyle dedim
adam bi ton ilaç yazdı fitil falan almadım hiçbirini
aç diyom bebek o ilaç yazıyo ne alaka
sadece onun dediği k vitamini aşısını yaptırdım o kadar
deli etti bizi

göbeginiz düşmediki k vitamni verdii

uzunca bi atkıyı doladım çok ii geldi emme
slm edoşşumm
maşallah nan ne güsel ben çok şişim yaaa 15 kg aldımdı 8 gitti hala çiçkoyumm
slm cnm hoşgeldüünn
hoşbulduk ebişim
kafana takma yaaa gidiyor walla kilolar dr.bana hast.çıkmadan resmen diyet listesi verdikaydirigubbakcemile3kompostuyu bile şekersiz içecekmişimkaydirigubbakcemile3

bizde olduk k vitamini iğnesi hemde 2 defa yaaa:sinifsinif:

maşallah cnmm benimkide 15 günde 950 gr almıs 6 kg olmusss gecen ayda 2 kg almıstıı

göbeginiz düşmediki k vitamni verdii

canım düştü göbeğimiz ama kan geldi sonra götürdük doktora yaptırdık

aaa biz 1 kere yaptırdık ama azcık daha gelmiş acaba çok ıkınmaktanmıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…