selam kızlar
bugun doktora gittik Berk 2200 gr olmuş bu hafta 280 gr olmus
hala memeden emmemiyoruz biberona da alıştı nasıl emzireceğim bilemiyorum
yaklaşık ne kadar olunca emer
doktor 2500 gr da emmeye baslayabilir diyor ama ugrasağım sanırım
bu arada 3-4 saatte bir sut sağmaktan da iyice sıkıldım acıkcası
maşşallah cnm kocaman olmuş berkimizdee
emzirirsin cnm elbette dr.lar öle diyosa bekle bakalım tutar azcık daha büyüyünce :Saruboceq:
yaa kızlar yaa moralim çok bozukk iki gündür gizli gizli ağlıyorum vallahii sütüm de gidecek diye korkuyorum ama kendimi tutamıyorummm
ben adanada doğum yaptım annemin yanında eşimin eniştesi vefat etti doğumdan 1 gün önce kaynanamlar felan doğuma gelemedi sadece görümcem akşam geldi neyse cumartesi hastaneden çıktık annemlere gittik pazar dönecektik annem, abimin eşi ve görümcemle beraber bi olumsuzlukla karşılaştık annem ve yengem gelemedii ben pazar günü sabah eşim ve görümcemle geldim eve evde eltim vardı sağolsun herşeyii yapmıştıı cenaze evindekiler adanaya döndüğü için pazar gece kaynanam geldi bize dün gece de beraber kaldık yardım ediyolar ama ben onlar dan bişe istemek istemiyorum kalkıp kendim yapıyorum ölede olunca dikişlerim ağrıdı bugü hep annemin yanımda olmaması çok zoruma gidiyooo moralim sıfır oluyoo aklıma gelinceeee bak yine başladımm
ve kaynanamın sürekli şöyle yapma böyle yapma demesine gıcık oluyorum benim iyiliğim için belki ama ben çok huzursuz oluyorumm bugün annem aradı ağladım konuşamadım bilee
ahh asebamm zaten bu lohusalık heçbi döneme benzemiyomuş insan herşeye takılıyo hep ağlayası oluyo ben baya atlattım artık o psikolojiyi sende sakin olmaya çalış düşünme rahat ol birazcıkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biz de haftaya gidiyoruz kontrolumuze ve testlerimize sunnet de olacağız insallah
dısarı da sadece dr kontrolunde cıkıyoruz kucuk olduğu için korkuyoruz usutmeye cunku neyse 2200 gra ılaşmısız
:1shok: ayy arzuu bizde yapcaktık hemen sünnet ama kıyamıyoz yaa şimdiii bi kaç ay beklicez bakalımm laelaelaelaelae
millet siz işitme testi yaptırmadınızmı
biz ilk haftası yaptırdık
6 haftalık oluncada ultrasonu falan var
bizde ilk gün hastanede yaptırdık işitme testinii :lepi:
ultrason işini dr.gidince söylücek izmirde dr. burdada gittik bi dr.beğenmedim başka buldum onada götürcem bi bakalım..
kızlar eşim dioki
herkes doğurdu çocukları nerdeyse yaşına gircek
sende daha hiç bişey yok :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hee gıı hade çıkarın artık bebeleriii :mymeka:
huuu huu selam millet nasilsiniz..
ilk defa kizimla evde yalniz kaldik biz bugün simdi mememde uyudu kiyip ayiramiyorum..
üstünü degisicem bezini degisicem ama canim uyuyo diye bekletiyorum...
ben korse giyoyom haaa hec karnim kalmadi 7 gün sonra hamile kalmadan önce giydigim kot pantolonlarim oluyodu..kilolar hizla gidiyo
ayy bende bi gögsümü emziriyorum uyuyoo oğluş altını değişmeye kıyamıyom ama diğer gögsüde vermek için azcık açılması lazım oluyo kaydirigubbakcemile3 uyandırıyoz mecburr akannehir
bende giyiyorum tüm kıyafetlerii :lepi::lepi: ama korse giymiyom egzersiz yapıcamm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
slm millet oğluşlarımı uyutup geldiiiiiiiimmm
slmm itekkkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan