2009 Kasm Anneleri

ben de bu fato nerde diidim yaa
dubaa nan eve tıkılıp kaldımm zatiii gez gez bunnar son gezmelerin kaydirigubbakcemile3
bugünde bi yerlere gidesim var aslındaa kaydirigubbakcemile2
dubaaaa nan senin tickerında 40+2 yazii
sen o kaa olmadın demi nan
ölee gııı hatta bugün 40+3 oldum :sinifsinif: senin rekorunu geçtim sositososito
selam herkeseeee.......
yarın sabah doguma gıdıyorum,benım ıcın dua edın olurmuopuyorumnanaktan
cok heyecanlıyım hepınızı opuyorum toparlanınca gırerım yenıdennnnn
anaaaaaaa sende mi brütüss :sinifsinif: hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebekini :Saruboceq:
nbr kıslar
bugün çatı muaynesi oldum
nişanım geldi sanırım bekliyoruz
anam benim nişan geleli 10 günü geçti bacım ama ne gelen vaaaarr ne giden :umursamaz:
bi nişanı gelmeyen benim galiba....Ama bizde bekliyoruz.....
anam benim geldide noldu :umursamaz:
ya nişan gelincede bişey olmuoki
önemli olan suyun gelmesi
:lepi: ewet bacım aynen :lepi:
benimde 1cm açılmam varmış
nişanda geldi umarım 2-3 güne kadar doğururum

benim taaaa geçen p.tesi 1 cm açılmam vardı ama daha tık yok
ayyy bende ne güzel moral veriyom dimii kaydirigubbakcemile3 ben doğuramıyom yaa kimseyi doğurtmıcam kötükedihüso:roflol:

selam kızlar nasılsınz bugün itibariyle 23 günlük oldu gece kuşu oğluşum o uyurken evi süpürüp sildim bi yatakodası kaldı uyanır diye orayı bıraktım geçtiğimiz cumartesi kuranınıda yaptık şekerlerin içine çocuklarla ilgili hadis yazıp koydum çok beğendi herkes

tuğbacım ne kadar kaldı doğumaa

ben zabah doktora gittim kuyruğumu kıstırdım yine geri döndüm
2 gün sonra yine gel dedi kafamçokkarıştı
4 güne kadar mutlaka doğurmam lazımmış doğuramazsam artık mecbur hastaneye yatıcam bi çaresine bakıcaklarmış -tatlicadiarzu-

canım inşallah hayırlısıyla kucana alırsın geç olsunda güç olmasın erkemıydı senin bebiş gun alırmışya erkek benimde 8 gunum geçmişti oğlumda kızım nasıl olcak bakalım hayırlısıyla bekliyorum:dance:

canım hayırlısı olsunn sağlıkla gelsin herşeyin bir vaki saati varr onundaa bekliyo işteeyerimseniben son zamnlar çok zor beklemek ama kucağına alınca unutucan herşeyii bak görr
amin canım yaa :Saruboceq: evet son zamanlar cok zor geçiyoo senağlama

yok anacım kız benimkii
kızlar erken gelir diyolardı ama yok bacım burdaki kızlar nazlı erkekler daha erken geldii

selamlarrrr........ bende bu gün 40+3 oldum pazartesi doktora gittim doktor %40 açılma var dedi bide alttan muayene yaptı... kanattımafoldumben 2 gündür az az kanamam oluyo ve agrılarım iyice arrtı belimden dogrulamıyorum... perşembeye eşyalarınla gel dedi galiba suni sancı verip dogurtturacak beniii...çooookkk korkuyorum suni sancıdan.....Rabbim bütün doguramayanların yardımcısı olsun..... bana dua edin......

amin canım yaa :Saruboceq: evet son zamanlar cok zor geçiyoo senağlama

yok anacım kız benimkii
kızlar erken gelir diyolardı ama yok bacım burdaki kızlar nazlı erkekler daha erken geldii

canımm canını sıkma bende sen gibi hala beklemedeyim benim ki erkek ama hala bekliyom valla hayırlısıyla saglıkloı dogsunlarda gersi mühim değil.....:Saruboceq:vereliniortak

kılar sorım diyorum hep unutuyorum sitenin sohbet bölümüne ne oldu niye yok yada benmı görmüyorum valla arkadaşları özledim konuşmayı cevap yazın kızlar

canım senin daha varrrrr olur elbet benim ki40+3 hala gelmeye niyeti yokkk.........zemuszemusmafoldumben

aboooo nerde var yaaa çok sıkıldım sezeryandan korkmasam istiycem
ama tam 8 kat kesiolar bide 2. çocuk istediğim için sonuna kadar normal doğum
istiorum doktorum haftaya salı gel artık icabına bakarız dedi kaydirigubbakcemile3

kimse cevap yazmamış

canım insan sonuna dohru artık çookkk sıkılıyo psikolojisi bozuluyo ama en iyisi normal dogumu beklemek açılman felan varsa suni sancıyla dogurtturabilir bana %40 açılma var dedi perşembeye çagırdı ilk önceliğimiz normal dedi doktor bakalım burda en son aşamada sezeryan yapıyolar ......kontrolde kanattı hala az az kanamam oluyo velet gelsin diye......burda her seferinde alttan muayene yapıyolarda.....:kedi:mafoldumben:sm_confused:
hayırlısı olsun hakkında .............

slm millet nasılsınız bakalııım
doğurmayanlar hadi sizde doğurunda rahatlayın artık

hastaneye gitmelisin canım o yoksa başka nöbetçi doktor olur mutlaka duşunuda rahatlıkla alabilirsin..... yetişir merak etme.....opuyorumnanaktan

benimde 1cm açılmam var
umarım dahada çoğalır bizim drde normal doğumcu
sezeryan en son dio hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…