bugünde bi yerlere gidesim var aslındaa kaydirigubbakcemile2ben de bu fato nerde diidim yaa
dubaa nan eve tıkılıp kaldımm zatiii gez gez bunnar son gezmelerin kaydirigubbakcemile3
ölee gııı hatta bugün 40+3 oldum :sinifsinif: senin rekorunu geçtim sositosositodubaaaa nan senin tickerında 40+2 yazii
sen o kaa olmadın demi nan
anaaaaaaa sende mi brütüss :sinifsinif: hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebekini :Saruboceq:selam herkeseeee.......
yarın sabah doguma gıdıyorum,benım ıcın dua edın olurmuopuyorumnanaktan
cok heyecanlıyım hepınızı opuyorum toparlanınca gırerım yenıdennnnn
anam benim nişan geleli 10 günü geçti bacım ama ne gelen vaaaarr ne giden :umursamaz:nbr kıslar
bugün çatı muaynesi oldum
nişanım geldi sanırım bekliyoruz
anam benim geldide noldu :umursamaz:bi nişanı gelmeyen benim galiba....Ama bizde bekliyoruz.....
:lepi: ewet bacım aynen :lepi:ya nişan gelincede bişey olmuoki
önemli olan suyun gelmesi
benimde 1cm açılmam varmış
nişanda geldi umarım 2-3 güne kadar doğururum
tuğbacım ne kadar kaldı doğumaa
bi bilsem senağlama
canım inşallah hayırlısıyla kucana alırsın geç olsunda güç olmasın erkemıydı senin bebiş gun alırmışya erkek benimde 8 gunum geçmişti oğlumda kızım nasıl olcak bakalım hayırlısıyla bekliyorum:dance:ben zabah doktora gittim kuyruğumu kıstırdım yine geri döndüm
2 gün sonra yine gel dedi kafamçokkarıştı
4 güne kadar mutlaka doğurmam lazımmış doğuramazsam artık mecbur hastaneye yatıcam bi çaresine bakıcaklarmış -tatlicadiarzu-
amin canım yaa :Saruboceq: evet son zamanlar cok zor geçiyoo senağlamacanım hayırlısı olsunn sağlıkla gelsin herşeyin bir vaki saati varr onundaa bekliyo işteeyerimseniben son zamnlar çok zor beklemek ama kucağına alınca unutucan herşeyii bak görr
canım inşallah hayırlısıyla kucana alırsın geç olsunda güç olmasın erkemıydı senin bebiş gun alırmışya erkek benimde 8 gunum geçmişti oğlumda kızım nasıl olcak bakalım hayırlısıyla bekliyorum:dance:
amin canım yaa :Saruboceq: evet son zamanlar cok zor geçiyoo senağlama
yok anacım kız benimkii
kızlar erken gelir diyolardı ama yok bacım burdaki kızlar nazlı erkekler daha erken geldii
herkese günaydn
gecede doğurmadım
benim kızın gelmeye niyeti yooooook
canım senin daha varrrrr olur elbet benim ki40+3 hala gelmeye niyeti yokkk.........zemuszemusmafoldumben
kızlar benim bayramdan sonra sezeryanla doğumum var doktorum bayram tatiline gitti dr yokken suym gelirse hemen hastaneyemi gitmeliyim ...........yoksa bir kaç saat evde vaktim varmı bir duş falan alıcak kadar normal doğumda vakit oluyormuş biraz..... sezeryanda oluyormu
aboooo nerde var yaaa çok sıkıldım sezeryandan korkmasam istiycem
ama tam 8 kat kesiolar bide 2. çocuk istediğim için sonuna kadar normal doğum
istiorum doktorum haftaya salı gel artık icabına bakarız dedi kaydirigubbakcemile3
kızlar benim bayramdan sonra sezeryanla doğumum var doktorum bayram tatiline gitti dr yokken suym gelirse hemen hastaneyemi gitmeliyim ...........yoksa bir kaç saat evde vaktim varmı bir duş falan alıcak kadar normal doğumda vakit oluyormuş biraz..... sezeryanda oluyormu
canım insan sonuna dohru artık çookkk sıkılıyo psikolojisi bozuluyo ama en iyisi normal dogumu beklemek açılman felan varsa suni sancıyla dogurtturabilir bana %40 açılma var dedi perşembeye çagırdı ilk önceliğimiz normal dedi doktor bakalım burda en son aşamada sezeryan yapıyolar ......kontrolde kanattı hala az az kanamam oluyo velet gelsin diye......burda her seferinde alttan muayene yapıyolarda.....:kedi:mafoldumben:sm_confused:
hayırlısı olsun hakkında .............
slm millet nasılsınız bakalııım
doğurmayanlar hadi sizde doğurunda rahatlayın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?