2009 Kasm Anneleri

:gitme:
böyle olacağını bilseydim sezeryan olurdum ağrı kesici aldımda yanması durdu mahfetti beni bu yanma acaba diyorum dikişlerim mi açıldı anlamadım birde kabız olmuşum yani halim kötü

bu gaz sorunu herkesde var ya salı günü kaysı meyve suyu içtim bir lt süt olsun diye yavrum bu güne kadar viyanladım şimdi biraz uyudu Allah sabır versin bize

nilkancım ben kimyon içiyom ii gelio sanki
hatta sabah akşammı içsem diye düşünüomm
kimyonu suda eritip iç bi de rezene

kartanesı canım ne kadar kımyon ne kadar suda.rezene ıcıom,bıde humana.yaa bıde ben accayıp terlıom kızlar sızede oluomu.ozellıle emzırırıken.lohusalıkta olurmus????dolayısıyla terleyınce cıkarıom herseyımı.annemde ondan cocukların gazı oluoo usutuosun dıoooo

bi baardak suya 1 tatlı kaşığı kimyon koyuyom
ben de çok terliom aynen kendini sıcak tut diyolar

kızlar iyi akşamlar ben bir süre olamam büyük ihtimal artık dogurrum :lepi: herkese iyi bayramlar
kenyacım korse demıssın bende nette araştırmışdım kimi bayan 1 ay sonra bile giyememiş bazıları sezeryanın ertesi gün giymiş ve 40 cıkan akadar hep kullanmış cok memnun dr tavsiye etmiş. bende dr ma sormuşdum ertesi gün giyebilirsin demişdi aklında olsun cnm ama gögüs altı ıle diz üztüne kadar olanlardan tavsiye ettı dr bilgin olsun canım

kızlar bende doğurdum.hatta koca delikanlı olduk.22 günlüğüz.gazımız var.onada ilaç kullanıyoruz.
herkese kolay gelsin....

merhaba arkadaşlar bende Allah izin verirse nisan annesi olacağım.çoğunuz doğum yapmış sanırım ne güzel...bayrama bebeklerinizle birlikte girmişsiniz....ay göbişlerinize falan bakarken gözlerim doldu,baştan hiç böyle olmamıştım ama bugünlerde herşeye ağlayasım geliyor....ay neyse çok yazdım.doğum yapmayanlara da hayırlı doğumlar diliyorum.bebeklerinizin o güzel kokusunu benim içinde koklayın anneler........
bayramınız kutlu olsun,nice bayramlara bebeklerinizle girin inşallah...

canim, simdi bu kadar emmeleri cok normal. yavrucuklar kendilerini baska turlu oyalayamiyorki, bildikleri tek sey meme. 3. aydan sonra falan biraz daha etraflariyla ilgilenmeye basladiklarinda yavas yavas rahatlariz.

:gitme:

böyle olacağını bilseydim sezeryan olurdum ağrı kesici aldımda yanması durdu mahfetti beni bu yanma acaba diyorum dikişlerim mi açıldı anlamadım birde kabız olmuşum yani halim kötü

benimkide cok yaniyo. yarin ebe gelcek kontrole. sorcam yine napabilirim diye. daha once geleb bir ebe duyun icine sut ve lavanta yagi damlat otur dedi. dunde iki kere falan onu yapiyorum, ama tamamen ne zaman eski halime donucem cok merak ediyorum.mafoldumben

bende cok terliyorum. sabaha kadar resmen su icinde kaliyorum.:1no2:

Slm kıslar nihayet girebildim doğuracak çok az kalmış herkesin bayramını kutluyorum hepimizde aynı sorunlar var şükür bende benim kızımmı böle diyodum meme ağzında kalacak nilkancım bende su ter içinde kalıyorum emzirirken kızlar süt için size bir örnek vereyim 1 yumurtayı çırpın 1 tatlı kaşığı şekerle biraz tereyağ biraz sıvıyağla pişirin üzerine pekmez gezdirin diyarbakırın lohusalara yaptığı yemekmiş hem ayağa kaldırıyo hem allahın izniyle yağlı ve bol sütünüz oluyor deneyin bakalım aaa sütüm ii de hiç demeyin sorana yok yetmio deyin ben salaklık yaptım yavrum 2 gün aç kaldı.. yarem seninle aynı gün doğurduk galiba ben 8. gün zorla klaktım ayağa 16 kasımda oldum sezeryan senin dikişler çok galiba ondan acıyo olabilir allah analı babalı büyütsün

iyi bayramlar herkese evet canım aynı gün doğum yaptık hatırlarsan aynı hastaneye yatalım bitşik odalara diye nasip aynıgün oldu benim normal doğum oldu dediğin pekmezi her sabah yapıyorum kahvaltı niyetine sancı çekerken akıma geldin dua ettim hatta ebisceyi aradım sancı çektiğim sırada senide söyledim sezeryan olacak tı bu gün diye rabbim hepimize yardım etsin güç versin sabır versin bebişlerimizedesağlık

yaremm bana da dua ettin mi gıııııı :))
HERKESİN BAYRAMINI KUTLAR YAVRULARIMIZ VE EŞLERİMİZLE NİCE MUTLU BAYRAMLAR DİLERİMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…