2009 Kasm Anneleri

ya değiştirmeye çalıştım olmuyo bacım
geçen hafta uğraştım uğraştım kabul etmiyo bende bıraktım

ay kızlar başıöı duvardan duvara vurasım geliyor kızım uyutmadı beni ya her sabah kurulu saat gibi saat 8 de uyanıyor viyanklıyor saat 12 kadar kahvaltı bile yapamıyorum akşamda aynı şakil saat 11 deuykuya dalıyor gecede 2 saatte bir uyanıyor emiyor emincaya kadarda bir saat geçiyor böylelikle benim uykum bozuluyor emdikten sonra gazını çıkarayım derken hanım gözlerini açıyor tekrar emziriyom bu defa kakasını yapıyor aha şidide viyanklıyor

wanne slm ebe dikişlerin için ne dedi geçenlerde benimki gibi dsenin dikişlerde yanıyordu ne yaptın benim daha geçmedi

hey ne edisiniz karularlaelaelaelaelae
ben sonunda doğurdum sositososito artık bende lohusa bi karıyım :lepi:

wanne slm ebe dikişlerin için ne dedi geçenlerde benimki gibi dsenin dikişlerde yanıyordu ne yaptın benim daha geçmedi

canim, benim dikisler ara ara yaniyor, ara ara sizliyo. ebe suyun icine sut ve lavanta yagi atip oturmami soylemisti. ebe 1-2 corba kasigi dedi ama ben bir bardak katiyorum. lavanta yaginida 6-10 damla demisti ama onuda kafama gore boca ediyorum. biraz da tuz ekleyip 15-20 dakika oturuyorum kuvette.

onun disinda tam iyilesmedi daha ama gecicek dedi. tr'ye doner donmez kendi doktoruma gidicem.

slm kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah lohusa hanımlar bende yine tık yok valla 40+4 haftalık oldum ama akıntı değilde sıvılar geldi su gibi az az ama çok suyum gelmedi dün akşam ve bugünde belim ağrıdı bacaklarım hiç kapanmıyo artıkın ama bekliyoz hala

ayyy senin memişlerini yesinler :roflol::roflol::roflol:

hadi bakalım inş işe yarar canım.. valla bizim kız baya sevdi onu...bi de açınca odanın dışındaki sesleri almasını da engelliyo... geçen gece bizim üst kattakiler kavgaya tutuştu kapıları falan çarpıyolar ben de yeni uyutmuştum minnoşu nasıl sıçrıyo onlar bağırdıkça..açtık kuzuyu hemen onun sesinden diğer sesler duyulmadı da öyle uyudu valla... :lepi:

ayy yarem yaa sabret gülüm bunlar da geçicek... hepimiz aynı durumdayız... hamilelik nasıl geride kaldıysa bu zor günler de geçicek ...

hey ne edisiniz karularlaelaelaelaelae
ben sonunda doğurdum sositososito artık bende lohusa bi karıyım :lepi:

ayyy tubişimmm gözün aydın canım yaa... topiğin gözü aydın mı deseydim yoksa :roflol::roflol::roflol:

kizlar 2 numarali beze gectinizmi gectiyseniz nezaman?

biz geçtik canım 2 haftalıkken...
ben 3 e ne zaman geç,cez onu merak ediyorum ona göre bez stoklıcam da :)

canım yaa... senin miniş ne keyifçiymiş böyle rahatını bozmuyo hiç..kocaman olmuş artık gelsin ama :)))

valla öle 41 haftama kadar müddet verdim kızıma gelmezse dr amcasına aldıracam yeter dayanamıyom gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden

neyse kızlar ben çıkıyorum hayırlı akşamlar dua edinde bende alayım kucağıma bebişimi kızlar allaha emanet olun görüşmek üzere inşallah

kimse yok muu
ben bi eşşeklik ettim eccük kuru fasulye yedimmm
çok korkuyom gece olacaklardan
kimyon içiyom şimdi ama bilmem faydası olacakmııı

kimse yok muu
ben bi eşşeklik ettim eccük kuru fasulye yedimmm
çok korkuyom gece olacaklardan
kimyon içiyom şimdi ama bilmem faydası olacakmııı

yedigimizden ictigimizden bile korkar olduk. olmaz heralde bisey korkma.

Naz'da sabah beri ya memede ya kucakta. uyku akiyo gozunden ama uyurum diye korkuyo cocuk. uyuyo yerine koyunca uyaniyo. gorende gece sabaha kadar misil misil uyuyo bu yuzden gunduz uyumuyo sanir. akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…