wanne slm ebe dikişlerin için ne dedi geçenlerde benimki gibi dsenin dikişlerde yanıyordu ne yaptın benim daha geçmedi
hey ne edisiniz karularlaelaelaelaelae
ben sonunda doğurdum sositososito artık bende lohusa bi karıyım :lepi:
Selam hanımlarr opuyorumnanaktan
bizim bugün 40.günümüzzzzzzzz vee gökten zembille oğlumun gazının gececeğinii uykularının artacağınııı falan düşünüyoruzz :roflol::roflol::roflol:
bende özetle yazayım oğlan uyanmadann kaydirigubbakcemile3
benim bebişe emzik almıyor ilk günden beri denedik ama almıyo,dr.a sorduk gazlı bebekler emzik almazmış heç uğraşma dedi hatta dediki bu modeller rakı versen içer ama emzik almazlarr :roflol::roflol:
memişlerim hala iyileşmedi çok değil ama yindede acıyolar.emzirmeden önce süt dolu oluyo acıyo,emerken ucları acıyo,emincede süt dolarken sızlıyo gene acı cekiyom vallaa benim için emzirme olayı işkenceee ne kadar daha dayanırım bilmiyorumm mafoldumbenmafoldumben
bebişimin gazı için yeni bi ilaç duyduk onu aldık.Bi çok kişi çözümü sadece bunda bulmuşlar bakalım deniyoz şuan dün geldi çare olursa ne mutluu akannehir
Uni bebişimm her duyduğumuza atladığımız için su gaz ağlamalarında fön makinası açıyoduk senin kuzudan ısmarladımm inşallah işe yarar laelaelaelaelae
ay kızlar başıöı duvardan duvara vurasım geliyor kızım uyutmadı beni ya her sabah kurulu saat gibi saat 8 de uyanıyor viyanklıyor saat 12 kadar kahvaltı bile yapamıyorum akşamda aynı şakil saat 11 deuykuya dalıyor gecede 2 saatte bir uyanıyor emiyor emincaya kadarda bir saat geçiyor böylelikle benim uykum bozuluyor emdikten sonra gazını çıkarayım derken hanım gözlerini açıyor tekrar emziriyom bu defa kakasını yapıyor aha şidide viyanklıyor
hey ne edisiniz karularlaelaelaelaelae
ben sonunda doğurdum sositososito artık bende lohusa bi karıyım :lepi:
kizlar 2 numarali beze gectinizmi gectiyseniz nezaman?
slm kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah lohusa hanımlar bende yine tık yok valla 40+4 haftalık oldum ama akıntı değilde sıvılar geldi su gibi az az ama çok suyum gelmedi dün akşam ve bugünde belim ağrıdı bacaklarım hiç kapanmıyo artıkın ama bekliyoz hala
kiz uni dogumdan sonra kaynanan ne yorumlar yapti merak ettim.kaydirigubbakcemile3
kimse yok muu
ben bi eşşeklik ettim eccük kuru fasulye yedimmm
çok korkuyom gece olacaklardan
kimyon içiyom şimdi ama bilmem faydası olacakmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?