2009 Kasm Anneleri

selam kızlar, nihayet göbeğimiz düştü bugün
yarın 3 haftalık oluyoz, baya geç düştü göbeğimiz
sizler nasılsınız, bebişler napıyor :ecrin_bebek:

kızlar merhaba ıkızlerden fırsat bulup gıremıyordum uzun zamandır.umarım hıckımsede sorun yokturç.

benım olan bugun mıkır mıkır.hırıltıı gıbı doktora gotursem mıı atesi falandayok
sankı boğazları üşümüş gibi cıkıyo sesı ağlarkenn...
bılmem tarıf edebıldım mııı bıde bugun hıc iştahı yok ıkısıınınde hepp uyuyolarrrr.

kizlar su kartanesi gaz sancilari icin kimyon diyodu onu nasil yapip iciyo bileniniz varmi??
ben hep rezene iciyorum ama yinede iki gündür dikkat etmeme ragmen kizim gazli oldu..yarasa gibi gece olunca uyaniyo canima okuyo resmen
wannaciim ben emzik veriyorum ilk dogdugu günden beri hemde...önce nuk un damakli emziklerini verdim ama duydum ki onlar dislerinin cikmasinda yamukluk yapiomus simdi avent in cift tarafli emzigini verdim azcik yadirgiyo ama alisir herhalde...sende alistir emzik agladigi zaman sakinklestiriyo...

canim, bende hastaneden geldigimizden beri vermeye calisiyorum emzik ama cani isterse aliyo oda cok zorla. keske alsa, hem kendi hemde ben rahat ederim biraz.

benim oglumda boyleydi, 6 ay denedim sonra pes ettim vermedim cunku almadi.

bide sizinkiler emzik aliyormu? benimki onuda almiyo. alirsam annem biraz rahat eder diye korkuyo herhal.akannehir
wannam benim oğluşuma daha ben ameliyattan çıkmadan vermişler emziği
abimin 2 kızında da öle yaptık çok rahat olduu bizim emzikte nukun damaklı olanıı
ama oğluşum sadece emzirip yatağa koyduğumda alıyoo ağlarken felan istemiyoo

ayy benim oğlumda gece çok fazla ağlıyooo ben kimyon veriyorumm bayaa rahatlatıyoo

vallahi bende nuk verdim ama hiç öle bişe duymadımm yengeme bi sorayım bakalım
büyük yiğenimde emzik almıştıı hangisini kullanıyoo ve küçük olanda nuk emiyooo

canım sıcak suya kimyon koyuyosun yarım çay bardağına yarım çay kaşığı kadar
biraz bekle sonra süz ben çok azda şeker atıyorum ama çok az
aslında kızlar sizlerde arada tuzla kimyon karıştırıp ağzınıza atın veya yemeklerinize atınn
ben gaz yapan şeyler yememeye özen gösteriyorum yersemde hemen kimyon yiyorumm

biraz önce girdim ama oğluşum izin vermedi hemen çıkmak zorunda kaldımm
şimdi azcık uyuttum hemen geldimm saat 12 olunca yine başlar ağlamayaaa
ayyy gece zor uyuyoo gündüzde zor uyandırıyorumm gündüz bende az uyuyam diyomm
tam yatacağımda uyanıyoo emzirgaz çıkar altını değiş derken başka işler çıkıyoo
onlara bakıyom felan bi bakıyomm gece olmuşşş
ama akşam 7-9 arası accık uyudum ayyy yine başladı bebişm ağlamaya
bu arada oğlumun adı Rüzgar Kerem oldu kaydirigubbakcemile3
ben kaçar byeeee

keske alsa canim. bende emdikten sonra uyumaya gecerken alsin diye cok istiyorum ama emdikten sonra hic almiyo, oguruyo. napalim, deniycez. alirsa alicak.

keske alsa canim. bende emdikten sonra uyumaya gecerken alsin diye cok istiyorum ama emdikten sonra hic almiyo, oguruyo. napalim, deniycez. alirsa alicak.
canım yaa benim oğluşta başka zaman almıyoo sadece emzirip yatağına yatarken uyanıyoo
o sıra emziği verip yatırıyorum hemen dalıyoo uykuyaaa
ama ağlarken verdiğimde benimkide öğürüyoo
inş. senin kızda alışır azda olsa rahatlarsın

bu arada oglusunun adi cok guzel. adiyla yasasin insallah.opuyorumnanaktan
sağol canım çok tşk
sen trye ne zaman dönüyosunn

ne guzel iste, tam istedigim sey. emzirip agzina emzik vereyim uyusun istiyorum ama her bebek kendi kurallarini koyuyor.

canim donmek icin kizin pasaportunu bekliyorum. bu hafta icinde gelirse, hafta sonu ilk ucakla donerim insallah.

benim cimcimenin de yarı kırkı çıktı
şuan uyuyo çok şükür
gaz sorunumuz her gün olmiy ama olunca da biz iptal oluyoruz
gaz şurubu da içiyoz ama gazı hiç gitmiyo
alttan yapıy sürekli ama süreklide gaz üretiy nerden geliyorsa kaynağı anlamadım
bizim kızda da sivilce başladı kaşlarının oralarda daha yoğun
demek çoğunda olurmuş bende korktuydum
ya kıslar bir de bizim kız çok şaşı bakıy normalde olur derler ama hala geçmedi
umarım korkulacak bişey yoktur
burun hırıltımız allaha şükür geçti oda nemlendiricisi temin ettik o iyi geldi şuan sorunumuz kalmadı
ara ara gazın dışında bir problemimiz yok
kızım meme emerken uyur genellikle
uyumadığı zamanda bağrıma yatırıyom oracıkta uyuya kalıyor
diğer türlü uyanık pek fazla zaman geçiremiyoz zaten yere koysak ağlıyo hemen
kucağa alışmamıştır inşallah
benimkide emzik almadı ara ara deniyom ama olmuyo
bekleyecez artık
bizde durumlar böle işte
kaldı 20 günümüz 40 çıkdığında inşallah rahata kavuşuruz
yemek yapmaya zamanım bilem olmuy çünkü

nazlıcım bende ilk baaşta korktuydum sıvı geliy diye kakası
doktorda hatta baktı bu normal dedi olması gereken. anne sütünden dolayı böle olur dedi
korkma olması gereken zaten bu cnm
ishaldurumu yok yaniii

Selam hanımlarr opuyorumnanaktan
bizim bugün 40.günümüzzzzzzzz vee gökten zembille oğlumun gazının gececeğinii uykularının artacağınııı falan düşünüyoruzz :roflol::roflol::roflol:
bende özetle yazayım oğlan uyanmadann kaydirigubbakcemile3
benim bebişe emzik almıyor ilk günden beri denedik ama almıyo,dr.a sorduk gazlı bebekler emzik almazmış heç uğraşma dedi hatta dediki bu modeller rakı versen içer ama emzik almazlarr :roflol::roflol:
memişlerim hala iyileşmedi çok değil ama yindede acıyolar.emzirmeden önce süt dolu oluyo acıyo,emerken ucları acıyo,emincede süt dolarken sızlıyo gene acı cekiyom vallaa benim için emzirme olayı işkenceee ne kadar daha dayanırım bilmiyorumm mafoldumbenmafoldumben
bebişimin gazı için yeni bi ilaç duyduk onu aldık.Bi çok kişi çözümü sadece bunda bulmuşlar bakalım deniyoz şuan dün geldi çare olursa ne mutluu akannehir
Uni bebişimm her duyduğumuza atladığımız için su gaz ağlamalarında fön makinası açıyoduk senin kuzudan ısmarladımm inşallah işe yarar laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…