canim, bende hastaneden geldigimizden beri vermeye calisiyorum emzik ama cani isterse aliyo oda cok zorla. keske alsa, hem kendi hemde ben rahat ederim biraz.kizlar su kartanesi gaz sancilari icin kimyon diyodu onu nasil yapip iciyo bileniniz varmi??
ben hep rezene iciyorum ama yinede iki gündür dikkat etmeme ragmen kizim gazli oldu..yarasa gibi gece olunca uyaniyo canima okuyo resmen
wannaciim ben emzik veriyorum ilk dogdugu günden beri hemde...önce nuk un damakli emziklerini verdim ama duydum ki onlar dislerinin cikmasinda yamukluk yapiomus simdi avent in cift tarafli emzigini verdim azcik yadirgiyo ama alisir herhalde...sende alistir emzik agladigi zaman sakinklestiriyo...
wannam benim oğluşuma daha ben ameliyattan çıkmadan vermişler emziğibide sizinkiler emzik aliyormu? benimki onuda almiyo. alirsam annem biraz rahat eder diye korkuyo herhal.akannehir
ayy benim oğlumda gece çok fazla ağlıyooo ben kimyon veriyorumm bayaa rahatlatıyooselam kızlar. benim kız sabah bi dikti beni ayağa dikiş o dikiş. adam akıllı bi uyuyamadı.tam dalıyo kuzum bi gaz sancısı geliyo kıvranıyo. gözleri kapanıyo artık ama bi rahat vermiyo bu gaz. ne gazmış ya benide bitirdi kızımıda( şimdi sıcak su torbası yapıp koydum uyuyo gibi ama. inşallah geçmiştir, kıyamıyorum yaa..
vallahi bende nuk verdim ama hiç öle bişe duymadımm yengeme bi sorayım bakalımkizlar su kartanesi gaz sancilari icin kimyon diyodu onu nasil yapip iciyo bileniniz varmi??
ben hep rezene iciyorum ama yinede iki gündür dikkat etmeme ragmen kizim gazli oldu..yarasa gibi gece olunca uyaniyo canima okuyo resmen
wannaciim ben emzik veriyorum ilk dogdugu günden beri hemde...önce nuk un damakli emziklerini verdim ama duydum ki onlar dislerinin cikmasinda yamukluk yapiomus simdi avent in cift tarafli emzigini verdim azcik yadirgiyo ama alisir herhalde...sende alistir emzik agladigi zaman sakinklestiriyo...
wannam benim oğluşuma daha ben ameliyattan çıkmadan vermişler emziği
abimin 2 kızında da öle yaptık çok rahat olduu bizim emzikte nukun damaklı olanıı
ama oğluşum sadece emzirip yatağa koyduğumda alıyoo ağlarken felan istemiyoo
canım yaa benim oğluşta başka zaman almıyoo sadece emzirip yatağına yatarken uyanıyookeske alsa canim. bende emdikten sonra uyumaya gecerken alsin diye cok istiyorum ama emdikten sonra hic almiyo, oguruyo. napalim, deniycez. alirsa alicak.
sağol canım çok tşkbu arada oglusunun adi cok guzel. adiyla yasasin insallah.opuyorumnanaktan
canım yaa benim oğluşta başka zaman almıyoo sadece emzirip yatağına yatarken uyanıyoo
o sıra emziği verip yatırıyorum hemen dalıyoo uykuyaaa
ama ağlarken verdiğimde benimkide öğürüyoo
inş. senin kızda alışır azda olsa rahatlarsın
sağol canım çok tşk
sen trye ne zaman dönüyosunn
ayy benim oğlumda gece çok fazla ağlıyooo ben kimyon veriyorumm bayaa rahatlatıyoo
nazlıcım bende ilk baaşta korktuydum sıvı geliy diye kakası
doktorda hatta baktı bu normal dedi olması gereken. anne sütünden dolayı böle olur dedi
korkma olması gereken zaten bu cnm
ishaldurumu yok yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?