anaaaaam ne zaman gitcem bu kilolardua et sade göbeenden olmuyy walla benim bırak popoyu dizden yukarı çıkmıyooo mafoldumben
efet yaa zaman zaman çoğalıyo üstelikk
neyse ben çıkıom hatınnaaa eccük süt sağcemm oğluş uyuyo korkumdan uyandırıp emziremiommm bari sağiimm hade ii gecelerr
iyi geceler dilmuh .Canım sen kaçıncı haftada sezeryan olmuştun?
ayy ebişim gıı sizde de mi olduu sivilcee
hee yağlı diiiler nette bilmiim vallaa
gecen eve gelen saglik gorevlisi vazelin surun iyi gelir dedi. emmedigi zamanlar, ki bu zamanlar cok az, suruyoruz. iyi geliyo gercektende, bide yuzunu yikayin hergun.
canım ben 40+1 de sezeryan oldum
39 haftalıkken 2 cm açılma vardı doktor gelir bu gece dedi bekledik bi hafta gelmedi
40 haftalıkken kontrole gittim kanalda göremediğimiz bi problem olabilir gelmesi gerekiyodu şimdiye kadar dedi doktor bizde sezeryan olsun o zaman dedik riske girmedik canım
senin doktor ne diyo
ayy selam kızlarrrrrrr
geberik durumdayım nan şu kelimeden nefret geldi GAZ akannehir
geçen gece 5 saat boyunca fön makinesi açık uyuduk :bbo:
ha bu arada bebiş hiçte durmuyosa arabalan gezdirin oda acaip ii geliy benim kız çığlık çığlığa ağliy emmiy hemen arabaya atlıyos tur atıyos arabada emio uyuyo gelince beşiğine atıyos inanın varya artık bi gece delirdik arabalan gezdir gezdir anca uyudu çocuğu korkudan portbebeden çıkarmadan beşiğine koyduk uyanır falan deyu korktuk nan :roflol:
şimdide yanımda ana kucağında sallim ya bişi sorcam benim bu kız bi gözü hafif açık uyuyo bee tilki uykusu şaka maka bi terslik yoktur demi neen kapamiy o gözünü ya allam deli olacam haa :uhm:
nazlıı kafamı karıştırdım yaaawww
zaten suratı sivilce gibi şeylerle dolduu
anne sütünün yağlı olmasından olabiliyomuş
acaba yediğim bişey alerji mi yapıyoo
anamm benimki de bi gözü açıo ara ara kız bebeklerde kolik sendromu çok olurmuş kızlarr su sesi fön elektrik süpürgesi sesi sakinleştiriyomuşşş
canısı benimki de ergenliğe girmiş gibi sivilcelendi yavrumm dimek sütümüz yhağlımışş hemiii ii bari çabuk gelişir veletlerr
töbe töbe töbeee maskara ki ne maskara wallaa
sağol canım evet benim rüzgar keremim da geldi sonundaasebam senin oğluş da gelmiş gözün aydın canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşbulduk canım nasılsın oğluşların nasıllslm kıslar iyi bayramlar hepinize
aseba uniiii hoşgeldiniz yavru kuşlar nasıl
sağol canım evet benim rüzgar keremim da geldi sonunda
darısı isteyen herkese olur inş.
hoşbulduk canım nasılsın oğluşların nasıll
selam kızlar. benim kız sabah bi dikti beni ayağa dikiş o dikiş. adam akıllı bi uyuyamadı.tam dalıyo kuzum bi gaz sancısı geliyo kıvranıyo. gözleri kapanıyo artık ama bi rahat vermiyo bu gaz. ne gazmış ya benide bitirdi kızımıda( şimdi sıcak su torbası yapıp koydum uyuyo gibi ama. inşallah geçmiştir, kıyamıyorum yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?