2009 Kasm Anneleri

dua et sade göbeenden olmuyy walla benim bırak popoyu dizden yukarı çıkmıyooo mafoldumben
efet yaa zaman zaman çoğalıyo üstelikk
anaaaaam ne zaman gitcem bu kilolar
deli ediyo beni giyecek heç bişey yok
neyse ben çıkıom hatınnaaa eccük süt sağcemm oğluş uyuyo korkumdan uyandırıp emziremiommm bari sağiimm hade ii gecelerr

hadi iyigeceler canım

iyi geceler dilmuh .Canım sen kaçıncı haftada sezeryan olmuştun?

canım ben 40+1 de sezeryan oldum
39 haftalıkken 2 cm açılma vardı doktor gelir bu gece dedi bekledik bi hafta gelmedi
40 haftalıkken kontrole gittim kanalda göremediğimiz bi problem olabilir gelmesi gerekiyodu şimdiye kadar dedi doktor bizde sezeryan olsun o zaman dedik riske girmedik canım
senin doktor ne diyo

doktorum izne gitti.ama bende riske girmek istemiyorum galiba sezeryan olur....

kizlar herkesin bayrami mübarek olsun.. ben artik hic giremiyorum nete.. tubis dogurmus cok sevindim kizin adini ne koydu acabakaydirigubbakcemile3 Allah anali babali büyütsün insallah..
fundacim seninde baya gecti insallah bir an evvel senin kizinda gelir canim..
dilmuh bacim senin oglan haala kusuyormu? zeynep nilay her emmeden sonra kesik kesik kusuyor bu kadar sIk olmasi normalmi kizlar sizinkilerdede oluyormu?

biz simdi bayramlasmaya gidiyoruz arkadaslara.. kendinize iyi bakin.. öpüyorum cok cok.opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız
Hepinize iyi bayramlar diliyorumm
malum bebişmden fırsat bulamıyorum hiçbirşeye bide gelen giden oluyoo
zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorumm
bugün oğluşumla beraber 10. günümüz dün göbüşümüz düştü banyomuzu yaptıkk darısı kırkımıza olur inş.
funda ve spell sizden başka doğurmayan kalmadı galiba
hayırlısıyla sizlerde doğurursunuz inş..

anaaaammm cerinim gelmişş :) napıyosun yavru kuş...ağrın sızın geçti mi

nazlıı kafamı karıştırdım yaaawww
zaten suratı sivilce gibi şeylerle dolduu
anne sütünün yağlı olmasından olabiliyomuş
acaba yediğim bişey alerji mi yapıyoo

anne sütüyle bizden bebişe hormon geçiyomuş ... o kırmızı lekeler ve sivilceler ondan oluyomuş.... hemşire söledi vücudunda da olabilir panik yapma dedi :)

eşim hepsiburada dan bi tane kuzu almış uyku arkadaşıymış çok tatlı bişey opuyorumnanaktan... 4 farklı ses var.. anne kalbi okyanus yağmur sesi falan... anne karnındaki sesler gibi yapmışlar...uyurken açıyoruz işe yarıyo mu bilmiyorum ama fön makinası ve elektrik süpürgesinden daha dinlendirici sanki :))

Hepsiburada.com : CLOUD B UYKU ARKADAŞIM SEVİMLİ KUZUCUK (SLEEP SHEEP) | Anne & Bebek & Çocuk

asebam senin oğluş da gelmiş gözün aydın canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlaarr naber bakiimm ayy benim sıpanın huysuz saatlerindeyiz şu ara eccük babasına verdim de geldim emme hnemen gidecüüm öptüm sizi

asebam senin oğluş da gelmiş gözün aydın canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canım evet benim rüzgar keremim da geldi sonunda
darısı isteyen herkese olur inş.
slm kıslar iyi bayramlar hepinize
aseba uniiii hoşgeldiniz yavru kuşlar nasıl
hoşbulduk canım nasılsın oğluşların nasıll

sağol canım evet benim rüzgar keremim da geldi sonunda
darısı isteyen herkese olur inş.

hoşbulduk canım nasılsın oğluşların nasıll

iyiyim canım tammen topalandım artık
oğluşlarımda iyi ensar beyimiz uyuyor uyanık olduğu müddetçede hep emmek istiyorkaydirigubbakcemile3

emmedikleri ve uyumadiklari zaman nasil oyaliyorsunuz? benim kiz surekli agliyor emmedigi zaman. her emiste uyumuyorda. oglum boyle degildi ayol, gercekten her bebek farkli.akannehir kara kara dusunuyorum tr'ye donunce napicam diye. Rabbim vericek mutlaka bi kolayligini insallah.

selam kızlar. benim kız sabah bi dikti beni ayağa dikiş o dikiş. adam akıllı bi uyuyamadı.tam dalıyo kuzum bi gaz sancısı geliyo kıvranıyo. gözleri kapanıyo artık ama bi rahat vermiyo bu gaz. ne gazmış ya benide bitirdi kızımıda ( şimdi sıcak su torbası yapıp koydum uyuyo gibi ama. inşallah geçmiştir, kıyamıyorum yaa..

Allah hepimize guc versin canim. bende butun gece ayaktaydim. az oncede zar zor uyuttum, oda tilki uykusu derin bi uyku degil. uyurken bende yatayim diyorum ama ha simdi kalkti diye beklemekten uyuyamiyorum. neyse, hep diyorum saglik olsun gerisi bos.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…