canım online olduğunda yazarım bi ara...
sayesinde sütüm kesildi kesilicek !!! mamaya başladık(((((((((
valla wannam bazı doktorlar yediklerden gaz geçmez demişler ama ben emin değilim inş. öyledir
gece mafolduk bizde bebişin gazı mı var aç mı anlayamadım yaa
memeyi vermeye çalışıyom ağlıyo kucağa alınca aranıyo
sütümü sağıp vereyim dedim azcık süt çıktı moralim bozuldu yaa galiba miniciğim süt gelmiyo diye yaygarayı bastı
dinlenemediğim zaman sütüm olmuyo sanırım
hey ne edisiniz karularlaelaelaelaelae
ben sonunda doğurdum sositososito artık bende lohusa bi karıyım :lepi:
ben de gündüz sağabildiğim kadar sağayım gece vereyim diye düşündüm artık çünkü gece 11-12 arası hep ağlıyo
o saatte sütüm kalmıyo mu diye düşünmeye başladım gerçi bugün misafir vardı sağamadım hiç
yatarken nasıl veriyon wannam yaa ben kucağımda zor veriyom haa bazen iiyice sinirli oluyo ay alana kadar canım çıkıyo almak istemiyomu alamadığından mı sinirli oluyo çözemedim ben bu kızı yaa
ya hepimiz aynı durumdayız benim kızda yeni uykuya geçti saati beli biraz sonra uyanır geceye kadar nöbetteyiz gene ben mamada veriyom ne yapıyım gögsümü sağayım dedim kendiliğinden gelmiyor belki emerken geliyordur
hey ne edisiniz karularlaelaelaelaelae
ben sonunda doğurdum sositososito artık bende lohusa bi karıyım :lepi:
tubisim gözün aydin ne koydun kiz adini merak ediyoruz hepmiz
kizlar 2 numarali beze gectinizmi gectiyseniz nezaman?
kiz uni dogumdan sonra kaynanan ne yorumlar yapti merak ettim.kaydirigubbakcemile3
kimse yok muu
ben bi eşşeklik ettim eccük kuru fasulye yedimmm
çok korkuyom gece olacaklardan
kimyon içiyom şimdi ama bilmem faydası olacakmııı
BEYZA koydu babası :asigim: bugünde dedei geldi kulağına ismini okudu zemuszemustubisim gözün aydin ne koydun kiz adini merak ediyoruz hepmiz
bacım Allah kolaylık versin beklemek çok zor gerçekten :sinifsinif:slm kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah lohusa hanımlar bende yine tık yok valla 40+4 haftalık oldum ama akıntı değilde sıvılar geldi su gibi az az ama çok suyum gelmedi dün akşam ve bugünde belim ağrıdı bacaklarım hiç kapanmıyo artıkın ama bekliyoz hala
ayyy tubişimmm gözün aydın canım yaa... topiğin gözü aydın mı deseydim yoksa :roflol::roflol::roflol:
Şeniz mersü dadlum Şeniz
cuma akşamı normal doğum yaptımkız maşalah ne çabuk ayaklandın normal doğum mu yaptın
:lepi::lepi: Sonundaaa cnm beniimmmmmm :lepi::lepi:
BEYZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :sm_cool::sm_cool:
ay yok nerde emdikten sonra azcık bişey sağabiliyom işte öle az az biriktirsem bi öğünlük olur heralde diyommgunduz emmek isteyince napiyorsun peki? hem emzirmeye hem sagmaya yetiyormu sutun canim?
valla yatakta yan yatiyorum, Naz'ida yanima yatiriyorum ve emziriyorum. zaten bu sekilde yapinca azcikda olsa uyuyabiliyorum yoksa hic uyku olmiycak.
birde emdikce meme yumusuyor ve agzindan cikarsa tekrar almasi zor oluyor. iste o zaman sinirleniyor hanim. ben napim tuttumu birakmasin kucuk hanim.zemuszemus
valla mı gıı:
bizim yediğimiz hiç bişeyin gazı bebişe geçmezmiş bana dr.kuru fasulye bile ye,hatta alkolde alabilirsin haftada bir dedi akannehirakannehir .yanlızca ve yanlızca nescafe içme sakın dedii :1no2:
BEYZA koydu babası :asigim: bugünde dedei geldi kulağına ismini okudu zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?