2009 Kasm Anneleri

valla wannam bazı doktorlar yediklerden gaz geçmez demişler ama ben emin değilim inş. öyledir
gece mafolduk bizde bebişin gazı mı var aç mı anlayamadım yaa
memeyi vermeye çalışıyom ağlıyo kucağa alınca aranıyo
sütümü sağıp vereyim dedim azcık süt çıktı moralim bozuldu yaa galiba miniciğim süt gelmiyo diye yaygarayı bastı
dinlenemediğim zaman sütüm olmuyo sanırım

bizde geceleri ayniyiz canim. doymuyomu nedir bilmiyorumki, sabaha kadar memedeyiz. onuda surekli yanina yattigim yerden veriyorum, yoksa kucakta uyuyunca yerine kondugunda agliyor.

ben ara sira mama takviyesi yapiyorum. mesela dun gece de yaptim ama hala surekli araniyor.

ben de gündüz sağabildiğim kadar sağayım gece vereyim diye düşündüm artık çünkü gece 11-12 arası hep ağlıyo
o saatte sütüm kalmıyo mu diye düşünmeye başladım gerçi bugün misafir vardı sağamadım hiç
yatarken nasıl veriyon wannam yaa ben kucağımda zor veriyom haa bazen iiyice sinirli oluyo ay alana kadar canım çıkıyo almak istemiyomu alamadığından mı sinirli oluyo çözemedim ben bu kızı yaa

gunduz emmek isteyince napiyorsun peki? hem emzirmeye hem sagmaya yetiyormu sutun canim?

valla yatakta yan yatiyorum, Naz'ida yanima yatiriyorum ve emziriyorum. zaten bu sekilde yapinca azcikda olsa uyuyabiliyorum yoksa hic uyku olmiycak.

birde emdikce meme yumusuyor ve agzindan cikarsa tekrar almasi zor oluyor. iste o zaman sinirleniyor hanim. ben napim tuttumu birakmasin kucuk hanim.zemuszemus

ya hepimiz aynı durumdayız benim kızda yeni uykuya geçti saati beli biraz sonra uyanır geceye kadar nöbetteyiz gene ben mamada veriyom ne yapıyım gögsümü sağayım dedim kendiliğinden gelmiyor belki emerken geliyordur

bu aylarda en zoru uyanik olduklarina oyalayamamak. 3-4 aydan sonra biraz daha etraflarina bakinmaya basladiklarinda emzirme surelerinin aralarida uzar en azindan.

kızlar ya hepimiz bebekleri aynı sanırsam yeni model demekki bunlar.inanın dün sabah 11de bi uyandı kızım gece saat 12 ye kadar uyumadı ve çatlayacak gibi ağladı ne yapacağımı şaşırdım allahtan annem vardı.bugünde hiç uyumadı şimdi biraz uyuyo gibi ama dalgın değil gazııııııı çokkkkkk ne yapıcaz böle 3 ay nasıl geçerrr...ve sürekli emmek istiyo

hey ne edisiniz karularlaelaelaelaelae
ben sonunda doğurdum sositososito artık bende lohusa bi karıyım :lepi:

:lepi::lepi: Sonundaaa cnm beniimmmmmm :lepi::lepi:

tubisim gözün aydin ne koydun kiz adini merak ediyoruz hepmiz

BEYZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :sm_cool::sm_cool:

kizlar 2 numarali beze gectinizmi gectiyseniz nezaman?

2 miii ben 3 kullanıyom nan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kiz uni dogumdan sonra kaynanan ne yorumlar yapti merak ettim.kaydirigubbakcemile3

bende bende bendeeeeee delikafaduldendelikafadulden

kimse yok muu
ben bi eşşeklik ettim eccük kuru fasulye yedimmm
çok korkuyom gece olacaklardan
kimyon içiyom şimdi ama bilmem faydası olacakmııı

bizim yediğimiz hiç bişeyin gazı bebişe geçmezmiş bana dr.kuru fasulye bile ye,hatta alkolde alabilirsin haftada bir dedi akannehirakannehir .yanlızca ve yanlızca nescafe içme sakın dedii :1no2:

selam canım ıdare edıyorum hergun bıraz daha ıyı oluyorum
emme olayını zozersek sorunumuz ıyıce hafıflıycek
sen nasılsın bebegımız nasıl

tubisim gözün aydin ne koydun kiz adini merak ediyoruz hepmiz
BEYZA koydu babası :asigim: bugünde dedei geldi kulağına ismini okudu zemuszemus
bacım Allah kolaylık versin beklemek çok zor gerçekten :sinifsinif:
ayyy tubişimmm gözün aydın canım yaa... topiğin gözü aydın mı deseydim yoksa :roflol::roflol::roflol:

Şeniz mersü dadlum Şeniz

kız maşalah ne çabuk ayaklandın normal doğum mu yaptın
cuma akşamı normal doğum yaptım
:lepi::lepi: Sonundaaa cnm beniimmmmmm :lepi::lepi:

BEYZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :sm_cool::sm_cool:

Şeniz edoşum napıyon dadlum Şeniz
hee BEYZA koydu babası delikafadulden

ay yok nerde emdikten sonra azcık bişey sağabiliyom işte öle az az biriktirsem bi öğünlük olur heralde diyomm
:

bizim yediğimiz hiç bişeyin gazı bebişe geçmezmiş bana dr.kuru fasulye bile ye,hatta alkolde alabilirsin haftada bir dedi akannehirakannehir .yanlızca ve yanlızca nescafe içme sakın dedii :1no2:
valla mı gıı
ay canım da çok nescafe çekiyodu da içmediydim niyetlendiydim ama içmeyem o zaman
neden acabaa
türk kahvesi içtim amaa
kola içiyonuz mu siz ben içmeye korkuyom ay hamilelikte daha rahattık bee
BEYZA koydu babası :asigim: bugünde dedei geldi kulağına ismini okudu zemuszemus

oy maşallah dubacımmmm
adıyla yaşasın beyza çok güüzel
normal normal de doğurdun beklediine değdii demii kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…