2009 Kasm Anneleri

hee kızlar ben şey dicektim yaa benim kese 5+6 dayken 1 cm.di herkes mm.den bahsediyoo
benimki eccük büyük mü nee

ya arkadaşlar bu arada benim canım inanılmaz derecede yeşil erik istedi eşim aramaya gitti umarım bulur sizde başladımı böyle canınızın bişiler istemesi aşermeniz ben hep ekşi şeyler yemek istiyorum

kizlarr benim bulantim basladi üc gündür cok kötüyüm yaa. sakin heveslenmeyin..

ben aşkımaaaa 7 senelik flört döneminden sora kavuştum kızzzzzzzz:asigim:

tarihin tozlu sayfalarından neler buldum nelerrrrrr :)

kızlaar bişi sorc amm sezeryan olanlarr dikiş falan aldırdınız mı?

ben dikiş falan aldırmadım canım hastaneden çıkarken su geçirmeyen bant yapıştırmışlardı bir hafta sonra druma kontrole gittiğimde onu çıkartıp pansuman yaptı açık kalıcak artık dedi. zaten dikiş izi falanda yok sadece çizgi gibi iz var

oy geçmiş olsun kız
suni sancı mı verdiler neen zor oldu gııı

delüüü neler bulmuuşşş anam çok duygulandım heee
daha neler var acaba şöle mi böle mi kaydirigubbakcemile3
sonunda aldık kucaamızaaa

ben de yeni bi keşifte bulundum benim gece 11-12 gibi pilim bitiyo galiba süt üretme işi de gerçekleşemiyo
her gece 11-12 gbi beray yaygarayı basıyo memeyi veriyom ii emiyo ağlıyo falan sağam dedim ne görem eccük süt çıktı meğer süt yokmuş da ondan ağlıyomuş ben de gaz var sanıyom
dün gündüzden azar azar biriktirdim de gece onu verdim sessiz sakin yattıı
yiyecek içecekten değil de dinlenmekten geçiyo sanki bu süt olayı
uykudan uyanınca ii hoş ama akşama kadar ayakta kalırsam kötü akannehir

slm millet naparsınız geçmişe bile bakamıyomm yaa nasıl geçiyoo zaman heç vaktim olmuyooo

ben neden yokum o sayfada küstüm işte:gitme: :sinifsinif: senağlama

canım benim dediğim çayı denedin mi bi dene istersen
bide sütün çoğalması için sürekli meyve suyu ve su içiyorum ben

ebişşş canım ben dikiş aldırmadım
kız nerden buldun aaaaaaaa" çok duygulandıııııııııııııııııı

ayyy canım çok sıkıldı yaa kimse yok yanımda kocişte kaçtııı
evi en azından oturma odasını süpürmeliyim kociş süpüryoduu
bugün misafir geldi süpürmeden oda misafirle beraber kaçtı evden
aslında süpürmeyim gelince yapsınn cuma işe başlıyacak zaten
2 gün daha süpürsünn dikiş yerim çok kaşınıyoo ve değişik bi ağrı var
acep iyileşiyoda ondan mıı

ayyyy kıslar yazdıklarınıızı okudkça enesteki yaşadıklarım aklıma geliyor bende böyleydim
ama bu bebişimde çok şükür pek sorunumuz yok sadece uyanık olduğu müddetçe emmek istiyor o da hakkı tabiii diyor dr.muzkaydirigubbakcemile3

selam lohusalar napiyosunuz? benim kiz huy edindi artik gün boyu kucaktan inmiyor.. Allahtan gece rahat uyuyoruz ama gündüz hep kucagimda emiyor uyuyor yerine koyunca uyaniyor.. bide her emmeden sonra kesik kesik kusuyor sonra yine emmek istiyor.. kustuktan sonra fazlasini cikariyor diye vermek istemiyorum bu sefer yaygarayi basiyor napicam bilmiyorum.. bu arada gaz sorunu bizdede var.. birileri bi ara zencefil ve tarcinli biseyden bahsetmisti ne icindi o.. bide nasil yapiliyor söylesenize evde varken degerlendireyim..

sormak istedigim biseyde sezeryan olanlara.. göbeginizin altinda haala bi agri varmi sizinde.. benim dokununca yada yatarken haala agriyor.. dikislerim düzeldi ama karnim aciyo..

slm ayşe hoşgeldin
zencefil bildiğim kadarıyla gaza iyi geliyor ben sadece üşüttüğüm zaman süte katıp içiyorum çok iyi geliyor ama gazada faydası varmış

kızlar hepinize selam nihayet gelebildim.yarın kırkımız çıkıyo ben ancak gelebildim.kendi kendimi kınıyorum yaaaa............

ayşecim zencefil köküyle çubuk tarçını kaynatıyon süt içinmiş ben de içecem şimdii

yaa benim kız öle ahım şahım emmiyor saatleri geldiiğinde emiyo bazen seninki gibi azcık kusuyor. 15 dk zor tutuyom memede doyduğuna kanaat getiriyom napem ben de
ama çok kilo almadı sanki yaaa
gerçi evdeki baskülde ilkel yöntemlerle tartıyom kucama alıp tartılıyoz bi de kendim tartılıyom aradaki farkı buluyom ama yanlış oluyo gaaba
15 günlükken sağlık ocanda kıyafetle 4.5 ölçmüşlerdi
ben şimdi evde bazen 4.5 bazen 4.3 falan ölçüyom zayıflamamıştır heralde demi yaa mafoldumben

korkma kıs aşıya gidince ölçerler zaten
bizimkide saati gelince uyanıp emiyor ama uyanıkken memişten ayrılmıyorkaydirigubbakcemile3

korkma kıs aşıya gidince ölçerler zaten
bizimkide saati gelince uyanıp emiyor ama uyanıkken memişten ayrılmıyorkaydirigubbakcemile3

ben emzik veriyomm kaydirigubbakcemile3
doyunca bırakıyo benim zillii
bi de süt gelmezse yaygarayı basıyo hiç emzik gibi kullanmaya niyeti yok memeyi
bi de her seferinde mutlaka boğazına kaçırıyo öksürmeye başlıyo yaa
annesi gibi bi beceremiyo bişey içmeyi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…