2009 Kasm Anneleri

Selam Kızlar ve minimini tatlılar a.s. a.s.
Off herkezde aynı dert yavrum ağlamaktan telef oluyor bugün annem rezene aldı doktorun verdi sap şurup yavaş yavaş herşeyi denemeye başladım..Ama bazen ne yapsam kar etmiyor şimdi banyomuz oldu kırkımız çıktı zorla uyuttum Yağmuru nasıl içli içli ağlıyor anlatamam size..Şaşırıyorum ne yapacağımı inşallah bu rezene iyi gelir ..Sizlerdede ara ara bakıyorum aynı sorun var değişik çözümleriniz varmı?

bizimki emziğide almıyor hemen öğürüyor tabii annesinin meme ucu küçük yaa ona alıştı yavrucak ne yapsın:roflol:
bende süt sorunu yok yaa inş.hep böyle olur hatta süt annelik yapacak kadar fazla:kedi:
benim bıdıkta boğazına kaçırıyor hep ne beceriksizler yawkaydirigubbakcemile3

canim, ben ara sira sizin sayfaya bakiyorum ipuclari alayim diye. gerci ben tecrubeli bir anneyim ve yazdiklarinin hepsi cok dogru ve guzel seyler ama her bebek kendi kurallariyla geliyor. ben oglumda uyguladigim bir cok seyi simdi kizimda uygulayamiyorum.

ama kundak olayi kesinlikle dogru. hafifce yarim kundaklandilarmi daha az sicradiklarindan daha rahat uyuyorlar.

emzik oglum hic almamisti. simdide surekli vermeye calisiyorum ama pek istahli almiyor. Insallah almaya baslar, hem kendi hem ben rahat ederim biraz.

ben senelerce herkese bebeklerinizi acken yikayin sonra emzirin 3-4 saat rahat uyur diyordum, oglumdan tecrubeye dayanarak. ama gel gelelim ayni taktik kizimda islemiyor. yani hepsi farkli bu yaramazlarin.

Nazlim nerlerdesin ya? dogru durust girdigin yok ama bu yaramazlarla benimkide laf di mi?kaydirigubbakcemile3 ben hala londradayim annem sagolsun yapiyo herseyide vakit buluyorum. donunce napicam bakalim.

ama herkesin sorun ayni. rezeneyi rahatlikla kullanabilirsin canim. ben oglumu resmen rezeneyle buyuttum.kaydirigubbakcemile3

bizimde bayramın ilk günü yarı kırkmız oldu
wanna en iki doğum şeklinide yaşadın hangisi daha iyi sence

bizimde bayramın ilk günü yarı kırkmız oldu
wanna en iki doğum şeklinide yaşadın hangisi daha iyi sence

canim, oncelikle ikiside kolay degil. sonucta bir dogum yasiyorsun ama karsilastirinca normal kesinlikle daha rahat. ben dikislerimle ve hemeroidle biraz sorun yasadim ama 3. haftam dolmak uzere kendimi cok iyi hissediyorum. hatta dogumdan geldigimden beri kendimi cok iyi hissediyorum. vucudumda sezeryana gore cok daha cabuk toparladi. yani herseyin normali diyorum.:lepi:

kiz itek ben tr'ye donunce iki cocuk, es, ev napicam diye kara kara dusunuyorum. sonra da seni dusunuyorum, daha ilki kucak cocugu. Rabbim kolayligini verir herhalde.opuyorumnanaktan

bencede yaaa normal doğumda insan çok çabuk toparlanıyor göbeksiz gezmeyi özlemişim:roflol:

kiz itek ben tr'ye donunce iki cocuk, es, ev napicam diye kara kara dusunuyorum. sonra da seni dusunuyorum, daha ilki kucak cocugu. Rabbim kolayligini verir herhalde.opuyorumnanaktan

hiç korkma gerçekten allah kolaylığını veriyor şuan ben annemlerdeyim ama eve geçincede hiçbi korkum yok şimdilik
ensarın uykusu maş.şimdilik iyi kocişimde çok yardımcı oluyor gündüzleride yemeğimi yapıp otrurum artık ne yapayıımm

slm kıslar
tek elimle yazmaya çalışıyom
malum diğer kol kızıma aitmafoldumben
bugün kızım sadece 1 saat uyuyabildi
ilk defa bu sorunu yaşadım ya ne zor aman allahım
gazını bir çıkartamdı şuan kolumda uyuyor ama aniden bağırarak sürekli uyanıyor
şuruplarda fayda etmedi
gece de aynı sorun vardı malum ben de acayip uykususum
özgemlede görüştümde ağızdan bişey çıkmayınca uyutuyodum
meğer gazı aşağıya kaçıyormuş
aşadanda karın sancısı kolay geçmiyo
15 gün hiç sorun yaşamadık meğer bu aralar başlıyormuş
bizimde 21. günümüz oldu
ama gaza hala çözüm bulamadık
rezene çayı içerem bende diyom ama miktar olarak ne verecez bilemedim

allah kolaylık versin canım yaa kendin zencefil içmeyi denesen birde
haa birde untmadan bebiş ağlayınca sakın panik yapmayın bebişler annenin panik yaptığın anlar dahada huzursuz olurmuş

slm ayşe hoşgeldin
zencefil bildiğim kadarıyla gaza iyi geliyor ben sadece üşüttüğüm zaman süte katıp içiyorum çok iyi geliyor ama gazada faydası varmış

süte yada gaza iyi geldigini duydumda deneyim dedim..bakalim hangisi icin iyi gelicek..

ne kadar suda kaynaticam ki canim bunlari..bi icimlikmi yaptin sen yoksa fazla sudami kaynattin.. bide toz tarcinim var benim evde onla denesem olmazmiki?CADIARZU

senin kiz iyi almis canim yine masallah.. benimki 3300 dogdu sonra 300ü verdi dogum kilosuna 15.gün kavustu.. simdi 3800 filan oldu.. doktor kilo olayina fazla takilma dedi.. saglikli görünüyorsa kücük ve büyük tuvaletini yapiyorsa uyuyosa sorun yok dedi.. bazi cocuk yavas yavas kilo alirmis..

offfff wannacım yaa kaçtır yazıyorum bir türlügitmiyor bu kkdan
Msn adresin varsa oradan görüşelim cnm en azından uygun anlarda rahat rahat konuşabiliyorum burada yazıyorum yazıyorum ya gitmiyo ya bişi oluyor..Rezeneyide deniyorum bu arada şimdilik ii gibi ama bakalım akşamı görücem ne kadar etkili olacak

ay iyi yaa kakasını çişini yapıo çok şükür ne bilem 15 günde 1 kilo aldı falan yazınca ben de korktum yaaa

çayı da ben demliğe koyuyom su kafama göre iki fincanlık falan içine de atıyom bikaç zencefil bi kaç tarçın kaynatıyom

canim, 1 gece uyuycaz 2 gece uyumiycaz boyle boyle buyutucez insallah. buyuduklerinde hicbirsey hatirlamiycaz. yoksa insanlar 2. 3. cocuk yaparlarmiydi. sadece sabir.opuyorumnanaktan

bu hafta kizin pasaportunu bekliyorum. gelirse hafta sonu ilk ucakla donucem insallah.

canim ben sana ozelden msn'i mi yaziyorum. denk gelirsek laflayalim ara sira. ama Naz dogdugundan ve esim tr'ye dondugunden beri daha bugun ilk defa denk geldik de azcik lafladik kocisimle.kaydirigubbakcemile3

ben neden yokum o sayfada küstüm işte:gitme: :sinifsinif: senağlama

canım benim dediğim çayı denedin mi bi dene istersen
bide sütün çoğalması için sürekli meyve suyu ve su içiyorum ben
cnm kendimide bulamadım ki zateenn :)
ebişşş canım ben dikiş aldırmadım
kız nerden buldun aaaaaaaa" çok duygulandıııııııııııııııııı
b ulurum ben ehe ehe
slm cnm
tarçın zencefil süt için cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…