ay hadi bakalım bikaç güne gelir heralde bebişiinnbugun dk gittim nezman gelicek kzım diye ntsye girdim herşey normal dedi dk en geç pazartesiye kadar bekliyelim olmassasunı sancıyla yada sezeryanla olur dedi dk çıktık biraz alış veriş yaptık eve geldik tuvalete girdim anam ne görem lekem gelmiş kızlar ikinci doğum olmasına rağmen korkuyorum bana dua edin :Saruboceq:
kızlar iyi akşamlar
selam kıslar
3 aralığa sezeryan günü aldık
kızımın kafası yerleşmemiş o yüzden sezeryan olcaksın dedi dr
ewet bacım suni sancı verdiler :sinifsinif: bide benim veledin başıkanala girmemişti doğum anında girer diye düşünüldü ama maalesef doğumdada girmedi o yüzden çok zorlandım ve çok kesi yapıldı çok kanamam oldu doğumdan sonra ayağa kalktığımda bayıldım :sinifsinif: offf aklıma geldikçe tuhaf oluyom yaa mafoldumben bi ara doğum hikayemi yazarım ama normal düşünenler okumasınoy geçmiş olsun kız
suni sancı mı verdiler neen zor oldu gııı
selam kıslar
3 aralığa sezeryan günü aldık
kızımın kafası yerleşmemiş o yüzden sezeryan olcaksın dedi dr
oy tubamm kıyamam yaa kafası yerleşmemiş ondn demek haaewet bacım suni sancı verdiler :sinifsinif: bide benim veledin başıkanala girmemişti doğum anında girer diye düşünüldü ama maalesef doğumdada girmedi o yüzden çok zorlandım ve çok kesi yapıldı çok kanamam oldu doğumdan sonra ayağa kalktığımda bayıldım :sinifsinif: offf aklıma geldikçe tuhaf oluyom yaa mafoldumben bi ara doğum hikayemi yazarım ama normal düşünenler okumasınlmaz:
kafası yerleşmemişse sezeryan çok yerinde bi karar cersucum
hadi canım Allah kurtarsın :Saruboceq:
ebişimmmm napıooonnnselam hatınnaaa
eee tuubaa da doğurduğuna göre herkes lohusa mı şincikk ?hey gidi günler heyy 2 li 3 lü testler ayrıntılı ultrason cinsiyet isim cicileri derkeennn nerdeyse kırkımız çıkıcakk Allah yavrularımıza hayırlı sağlıklı ömür versin inşallahh
slm canım ben zilliyi yatırdım ana kucaana bi de müzik açtım uyuyo kendi kendine ben de kafaltı ediyomselam kızlar, neler yapıyorsunuz
oğlusum 2,5 kıloya ulaştı bugün sünnetimiz olacak..
maşalahh oğluşuna arzucumm şimdiden geçmiş olsunoğlusum 2,5 kıloya ulaştı bugün sünnetimiz olacak..
selam canım biz aşıya gittik geldik bu gün oğluş uyuyo ben de iş görüyom fırsattan istifade eccük bakem size dedimm :)selam kızlar, neler yapıyorsunuz
ee ne zaman doğurcan tatlımm?kızlar ben geldim anam bende bişey yok daha doğuramadım kaydirigubbakcemilegece 3 de hastaneye gittik alttan baktı ebe yok açılma felan bende hiç sorun yok kızlar kaydirigubbakcemile2
kartanem gıı iyyim sen ne ediyonn biz sağlık ocanna gittik geldik aşı olduk teyzesi uyuyo şimdi küççük adamımm
selam kizlar nasilsiniz günlerdir ilk defa giriyorum ne var ne yok??
kirki cikinca azcik rahatliyo diyolar dogrumu acaba
benim zilli geceleri gündüz yapiyo bana yarasa gibi saat 11 olunca dikiliyo ayaga sabaha karsi uyuyo ancak..gündüz oluncada bütün gün uyuyo..deli olucam zaten yalnizim kimsem yok yanimda zar zor ayakta duruyorum bide bu bebek canima okuyo hayalet gibiyim resmen..simdi yatirdim ögle uykusu yapio zilli....
kartanesi sen kimyon diyodun nasil yapion onu gaz sorunu icin deyiver hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?