2009 Kasm Anneleri

bugun dk gittim nezman gelicek kzım diye ntsye girdim herşey normal dedi dk en geç pazartesiye kadar bekliyelim olmassasunı sancıyla yada sezeryanla olur dedi dk çıktık biraz alış veriş yaptık eve geldik tuvalete girdim anam ne görem lekem gelmiş kızlar ikinci doğum olmasına rağmen korkuyorum bana dua edin :Saruboceq:

ay hadi bakalım bikaç güne gelir heralde bebişiinn
kızlar iyi akşamlar

ii akşamlar
gerçi geç oldu biraz amaa

selam kıslar
3 aralığa sezeryan günü aldık
kızımın kafası yerleşmemiş o yüzden sezeryan olcaksın dedi dr

selam kızlar nasılsınız

bugun oğlumun kalça ultrasonuna ve işitme testine bakıldı kılosu da 2500 gr olmus hepatit b asısını da olduk sunnet için kontrol ettirdik yarın da sunnetimşz olacak insallah ,

ama hala ememmiyoruz umarım en kısa zamanda emmeye baslar
gunde 400-450 ml sut içiriyorum benim de ancak bu kadar geliyor sağarak
her gidişimizde doktor arttırıyor iöçmesi gereken mikatarı sutum artmazsa yetmeyecek mecbur ek mama vereceğim

vitamalt ve stil tea cayları ve bol su içiyorum sutu artırmak için siz neler yapıyorsunuz?

bir de nefrolojiye gittim bugun tansiyonum 14-10 cıkıyor tuzsuz yemeğe devam dedi doktor odemim de tam atılmamıs bebegini al cık yuruyurse dedi 8-10 lkılo vermemi istedi bir de bakalım ne yapacağım

hepinize selamlar ..

iigeceler kızlar 23 kasımda sezeryanla doğum yaptım halen ayaklarım çok şiş ve idrarımı yaparken yanma ve agrı oluyor. bilginiz varmı

oy geçmiş olsun kız
suni sancı mı verdiler neen zor oldu gııı
ewet bacım suni sancı verdiler :sinifsinif: bide benim veledin başıkanala girmemişti doğum anında girer diye düşünüldü ama maalesef doğumdada girmedi o yüzden çok zorlandım ve çok kesi yapıldı çok kanamam oldu doğumdan sonra ayağa kalktığımda bayıldım :sinifsinif: offf aklıma geldikçe tuhaf oluyom yaa mafoldumben bi ara doğum hikayemi yazarım ama normal düşünenler okumasınlmaz:

selam kıslar
3 aralığa sezeryan günü aldık
kızımın kafası yerleşmemiş o yüzden sezeryan olcaksın dedi dr

kafası yerleşmemişse sezeryan çok yerinde bi karar cersucum
hadi canım Allah kurtarsın :Saruboceq:

selam hatınnaaa
eee tuubaa da doğurduğuna göre herkes lohusa mı şincikk ?hey gidi günler heyy 2 li 3 lü testler ayrıntılı ultrason cinsiyet isim cicileri derkeennn nerdeyse kırkımız çıkıcakk Allah yavrularımıza hayırlı sağlıklı ömür versin inşallahh

oy tubamm kıyamam yaa kafası yerleşmemiş ondn demek haa
gelmiş geçmiş olsun datlumm
ebişimmmm napıooonnn
valla kız ay bebişim 1 aylık olcak az kaldıııı
selam kızlar, neler yapıyorsunuz
slm canım ben zilliyi yatırdım ana kucaana bi de müzik açtım uyuyo kendi kendine ben de kafaltı ediyom
oğlusum 2,5 kıloya ulaştı bugün sünnetimiz olacak..

maşallaahhh kuzuyaaa

kartanem gıı iyyim sen ne ediyonn biz sağlık ocanna gittik geldik aşı olduk teyzesi uyuyo şimdi küççük adamımm

kızlar ben geldim anam bende bişey yok daha doğuramadım kaydirigubbakcemilegece 3 de hastaneye gittik alttan baktı ebe yok açılma felan bende hiç sorun yok kızlar kaydirigubbakcemile2

selam kizlar nasilsiniz günlerdir ilk defa giriyorum ne var ne yok??
kirki cikinca azcik rahatliyo diyolar dogrumu acaba
benim zilli geceleri gündüz yapiyo bana yarasa gibi saat 11 olunca dikiliyo ayaga sabaha karsi uyuyo ancak..gündüz oluncada bütün gün uyuyo..deli olucam zaten yalnizim kimsem yok yanimda zar zor ayakta duruyorum bide bu bebek canima okuyo hayalet gibiyim resmen..simdi yatirdim ögle uykusu yapio zilli....

kartanesi sen kimyon diyodun nasil yapion onu gaz sorunu icin deyiver hele

normal dogum yapip dikisleri hala aciyanlar varsa papatya cayini demleyip sogutup vajinayi onunla yikasinlar dikisler hemen kapaniyo..ben hastaneden cikinca hemen basladim yapmaya acimaya firsat bile kalmadan kapandi dikislerim

kartanem gıı iyyim sen ne ediyonn biz sağlık ocanna gittik geldik aşı olduk teyzesi uyuyo şimdi küççük adamımm

anam saati gelmedidi daha ama emerse ecük emzirem dediydim emdi emdi ağzında biriktirmiş mi napmış zilli çıkardı hepsinii
tokken emzirmicem bi daa
o kaa emekle ürettiğim sütlerim heba oldu kaydirigubbakcemile3
ya bi de dünden beri çok hapşırıyo bu minnoş hasta mı olduki yaaa mafoldumben
ikidir koca sümük kitlesi çıktı hapşırıncaa üşüttümü yaaaa kafamçokkarıştı
vücudu sıcak oluyo kontrol edyom amaa

canım ben bi cezve suya atıyom bi kaşık falan kaynatıyom öle içiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…