2009 Kasm Anneleri

allah kolaylık versin cersu kıznı sağsalim kucagına almayı nasip etsin selamlar.
saol canım amin inşallah :Saruboceq:

kafası yerleşmemişse sezeryan çok yerinde bi karar cersucum
hadi canım Allah kurtarsın :Saruboceq:

ya benim dr suni sancı versem dahi olmaz bebek strese girer dedi
aslında bugün alıcaktı ama ben 3 aralık olsun dedim
amin inşallah canım ya :Saruboceq:

yani yarıın büyük gün cersucumm
kız bi sen mi kaldın ha bi de bitanelerim var nolduki doğurdumu acep

kızlar ben geldim daha doğuramadım valla cersu bilem doğuruyo bende tık yok mafoldumbenhayır o değil eşim benden telaşlı bırakmıyo ya bu gıdışle beni sunı sancıyla doğurtturacak sabah karnımı yokluyo adam beklemedekaydirigubbakcemile3

selam kızlar
bugun bebegım 11 den berı emıyo ama uyumuyo sızlanıyo karnına cekıyo ayaklarını sureklı
karnımıa grıyo bılmıyorum cok uzuluyorum annem karnı actır dıye mama werdı 30 cl azıcık ama
pişman oldum cunku karnı tokmus zaten
ay ne karısık bısey annelık
yemek bıle yemıyorum kac gundur
ıstahım gıttı

elif canım ayaklarnı çekiyosa gazı vardır
açken ayaklarını çekmez
kız üzülme okadar hepimiz aynıyız

kartanemm hapşırması burnunun tıkanıklığını açmak içindir endişelenme gıı
ben de öle düşündüm de burnu neden o kadar tıkandıki
garibim dün ardarda 7 kere hapşırdı gıı hiç durmıcal sandım bi an akannehir
ay kız neden öle yapıoon bak yememezlik yapma sütün olmaz sonra
hepsi aynı gazı var demekki minnoşunun biz de aç sanıp mama verdiydik bi ara durmayınca hepsini geri kustu meğer aç değilmiş gazı varmış

fıtıl werdık mınıgıme
bıraz cırlattı alttan yıne bızırdandı ama sımdı uyudu allaha sukur
mama falan wermıcem daha ya
haklsızın aslında yemem lazım
ama canım hıc cekmıyo

merhaba kızlar .bende 30 kasım saat 20.10 da kızıma kavuşrum.Spinal anestezi ile sezeryan oldum.Şimdilik ikikmizde iyiyiz .Ancak sütüm daha yok sizde kaç gün sonra gelmişti

canım ben ilk gün emzirdim ama ne zaman geldi hiç hatırlamıyorum
çünkü ben genel anestezi olmuştum valla uykulu uykulu bide cahilce oldu herşey

slm dilmuhcum ay eli olacam bu kız uyumuyor sabah 6 uyanıyor kurulu saat gibi 2 ye kadar uyanık yatağına bırakıyom viyanklıyor bu yüzden kahvaltı bile yapamıyom akşMDA AYNI ŞEY ŞİMDİ BİLE KUCAĞIMDA

yaremcim benimkide akşam 4de uyandı hala uyanık
bende pert oldum haaa

site bozuk yine yazamıyorum ay artık dayanamıyorum tek umudum kırkı çıkına düzelir diyorlar bu gün dok gitim dikişlerim çok yanıyordu normal dedi ama kendimi iy hisetmiyorum bu konuda altan muanede etti birde basur oluştu kabızlık bilseydim sezeryan olurdum ya

ay bu veletler kucağa aliştılarda bu yüzden mi uyumuyorlar nedir anlamadım dilmuh sütün nasıl kendiliğinden akıyor mu benim hiç sütümde kaynama olmadı

yok canım kendiliğinden akmıyo valla
benimkide kucağa alıştı ama yapacak bişey yok ağlayınca mecbur alıyoruz kucağımıza
dikişlerinde zor yaaa allah kolaylık versin
sezeryan dikişide zor canım yaaa sonuçta ameliyat
doktor bişey önermedimi canım peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…