2009 Kasm Anneleri

kafayı yiycem yaaaaa
dün akşamdan beri dişim ağrıyo
doktora gittik çekilmezmiş kanal tedavisi olcakmış offfffffffffff

hey kızlar ya netten bakıyorum yediğimiz yiyeceklerin çoğu bebişlerde gaz yapıyormuş eeeeeeeeeee ne yiyecez biz anlamadım mesela kuru fasulye nohut karnıbahar sür portakal yeşil biber bir sürü şey gaz yapıyormuş sizler ne yiyorsunuz anlamadım ya

ayy sinir beee site dee
yarem drlar sizden bebeğe gaz geçmez diyolar da ben de bilmiom
valla ben gçen kuru fasulye yedim ödüm koptu o gece geçmicek diye ama hiçbişrey lmadı

selaaaammm kızlar nasılsınız nediniz durumlar nasıl kafayı yedinizmi ben gibi yoksa hala sağmısınız :uhm:

bu arada bu site bana kafayı yedirtecek sonunda:1no2:

selaaaammm kızlar nasılsınız ben krispi yeni kayıt açtım girebilmek için bakalım ne olcek
giremiyomda bi süre ondan
nediniz durumlar nasıl kafayı yedinizmi ben gibi yoksa hala sağmısınız :uhm:

bu arada bu site bana kafayı yedirtecek sonunda:1no2:

aa kimsecikler yok walla :) bebeişlerden hiç bişeye fırsat kalmıyo dimi kızlar yaa.ben yemek bile yapamıyorum kızımla uğraşmaktan. bu arada gaz sancısıyla uğraşanlara bi tavsiyem var. ben denedim çok işe yarıyo walla. 2 gecedir rahat uyku yüzü gördük kızımla. aktarlarda muskat yani küçük hindistan cevizi derdimize çare oldu çok şükür. bi çay kaşığının yarısı kadar rendeliyorum akşamları sütümle karıştırıyorum veriyorum. gazını kakasını çok rahat yapıyo kızım bi de rahatlatıyo çok. mışıl mışıl uyuyo kızım. kaç gece sabahladık bu gaz yüzünden. Allahıma binlerce şükür walla. deneyin kızlar hemşirelerede sorduk bebeğe hiç bi sakıncası yokmuş aksine daha başka faydalarıda varmış. hadi hoşkaçalın...

ne ediyiniz karılar
ben geçen hafta bu saatleri düşünmek bile istemiyorumkafamçokkarıştı

oo fatom gelmiiişş
nediin
tubaam bak geldi geçti gıı 1 hafta olmuş bilee
ay biz de öle çok gaz sorunu yok ama gene de oluyo ben de mi alsam muskat sabah 6 seansından sonra saatte 1 uyandı meleğim 11de yaptı kakasını da rahatladı

hee yaa şurda iki satır girem diyom bişey yiyip içerken veya beray kucağımdayken açılmıyo sinir oluyom yaa

ooo bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkaydirigubbakcemile2
anam bi hafta geçti bile :kedi:
annemle teyzem nöbetleşe yanımda kalıyolar çok rahatım onlar gidince napcam bilmiyim mafoldumben

alışırsın tubacım yeterki iyileş dee
annem burdayken ben emziriodum anneme veriodum o uyutuyodu ben bu sırada uyumaya devamm
hakkını nasıl öderim bilmem
gidince de alıştık artık

yok be fatom dün de bugün de sorun var sitede
daha yeni açıldı heralde
o da çok yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…