canım yapılmış ama bazen tek doz az geliyormuş.canım k vitamini doğar doğmaz yapılıyor hastanede seninkine yapmamışlar mı gerçi bizimkinede yapıldı ama göbek düştükden sonra arada hafif kan lekesi oluyorı acaba bende mi götürsem dok
evet canım senin de gitmen lazım
itekinkine falan da iki kere yapmışlar kan lekesi olunca
bi daha yaparlar size de
bencede kartanesi doğru söylüyoo gitmen gerekama iki defa gördüm şimdi yok artık en son ikin gün önce vardı oda sadece lekeydi
canım Humana Still Tee alın ayy söylemekten sıkıldımmm haaaaniye sağıyon ki oluruna bırak kendi emsin bolça su iç banada soruyorlar sütün akıyor mu kendiliğinden diye malesef akmıyor arkadaşi diyor gögüsler şişermiş süt dolunca şimdiye kadar hiç öyle olmadı benim elimden geleni yapıyom günde iki bucuk lt su içiyom çay rezene ne bilem benimde kafama takılıyor bu süt olayı mama veriyom almıyor ağzında biriktirip geri atıyor bir ayı dolunca dok götürecem bakayım kilo almış mı diye
geçmiş olsun canım yaaaa inş. bi an önce geçerkafayı yiycem yaaaaa
dün akşamdan beri dişim ağrıyo
doktora gittik çekilmezmiş kanal tedavisi olcakmış offfffffffffff
canım gaz yapan şeylerden canın isterse azar azar yee yedikten sonra kimyona tuz karıştırığ bi çay kaşığı felan ağzına at veya yemeklerin üstüne kimyon döküp öle yeeehey kızlar ya netten bakıyorum yediğimiz yiyeceklerin çoğu bebişlerde gaz yapıyormuş eeeeeeeeeee ne yiyecez biz anlamadım mesela kuru fasulye nohut karnıbahar sür portakal yeşil biber bir sürü şey gaz yapıyormuş sizler ne yiyorsunuz anlamadım ya
ohh ne güzel rahatsın o yüzden sürekli facede oyun oynuyon dimiiooo bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkaydirigubbakcemile2
anam bi hafta geçti bile :kedi:
annemle teyzem nöbetleşe yanımda kalıyolar çok rahatım onlar gidince napcam bilmiyim mafoldumben
vallahi benim doğum sırasında bi sürü olay olduğu için ameliyatlı halimle doğumdan sonraki gün bile ben kalkıp aldım emzirdim altını değiştim herşeyini ben yapmak zorunda kaldımm hiç böle bi lohusalık geçireceğimi tahmin etmiyodummm mafoldumbenalışırsın tubacım yeterki iyileş dee
annem burdayken ben emziriodum anneme veriodum o uyutuyodu ben bu sırada uyumaya devamm
hakkını nasıl öderim bilmem
gidince de alıştık artık
slm kızlar naparsınız ayy ben çok felaket bi durumdayımm
dünden beri oğluşum çok huzursuz gazı var bütün gün ağlıyooo hemde felaket bi ağıt
ayyy bi yerine bişeymi oldu diye korkuyomm o ağladıkça ben kan ter içinde kalıyomm
ve bugün sabah bezini değişirken bi baktım göbüşü kanamış dra gittik
K vitamini iğnesi yapıldımı diye sorduK vitamini eksikliğinden olurmuş
bi daha en ufak bi kanama olursa getir bidaha K vitamini aşısı yapılsın dedi
ayy çok korktum onu görüncee ayy azcık büyütseydim şu oğluşu
şimdi yatırdım bakalım gece napcak
yarın kocişte işe başlıyoo bakalım napcaz
ben kaçayım dA uyuyam oğluş uyumuşken öptümm hepinizi ve yavrularıda tabeeeee
kartanem dikişlerin nasıl oldu kabızlık var mı sende birde dok kontrole gittin mi ay ben kötüyüm dün dok gittim o korktuğum alttan muane yaptı hemide yaralı yaralı muane etti dikişlerin iyi dedi paur için ilaç verdi kabızlık içinde verdi
kafayı yiycem yaaaaa
dün akşamdan beri dişim ağrıyo
doktora gittik çekilmezmiş kanal tedavisi olcakmış offfffffffffff
hey kızlar ya netten bakıyorum yediğimiz yiyeceklerin çoğu bebişlerde gaz yapıyormuş eeeeeeeeeee ne yiyecez biz anlamadım mesela kuru fasulye nohut karnıbahar sür portakal yeşil biber bir sürü şey gaz yapıyormuş sizler ne yiyorsunuz anlamadım ya
aa kimsecikler yok walla :) bebeişlerden hiç bişeye fırsat kalmıyo dimi kızlar yaa.ben yemek bile yapamıyorum kızımla uğraşmaktan. bu arada gaz sancısıyla uğraşanlara bi tavsiyem var. ben denedim çok işe yarıyo walla. 2 gecedir rahat uyku yüzü gördük kızımla. aktarlarda muskat yani küçük hindistan cevizi derdimize çare oldu çok şükür. bi çay kaşığının yarısı kadar rendeliyorum akşamları sütümle karıştırıyorum veriyorum. gazını kakasını çok rahat yapıyo kızım bi de rahatlatıyo çok. mışıl mışıl uyuyo kızım. kaç gece sabahladık bu gaz yüzünden. Allahıma binlerce şükür walla. deneyin kızlar hemşirelerede sorduk bebeğe hiç bi sakıncası yokmuş aksine daha başka faydalarıda varmış. hadi hoşkaçalın...
ne ediyiniz karılar
ben geçen hafta bu saatleri düşünmek bile istemiyorumkafamçokkarıştı
vallahi benim doğum sırasında bi sürü olay olduğu için ameliyatlı halimle doğumdan sonraki gün bile ben kalkıp aldım emzirdim altını değiştim herşeyini ben yapmak zorunda kaldımm hiç böle bi lohusalık geçireceğimi tahmin etmiyodummm mafoldumben
ilk günden pek dinlenemediğimden dolayı 15 gün olmasına rağmen hala ameliyat yerim ağrıyoo inş. bi an önce geçer 4 günlükken kalkıp banyo bile yıkadım inş acısı sonra çıkmaz bunlarınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?