2009 Kasm Anneleri

aa kimsecikler yok walla :) bebeişlerden hiç bişeye fırsat kalmıyo dimi kızlar yaa.ben yemek bile yapamıyorum kızımla uğraşmaktan. bu arada gaz sancısıyla uğraşanlara bi tavsiyem var. ben denedim çok işe yarıyo walla. 2 gecedir rahat uyku yüzü gördük kızımla. aktarlarda muskat yani küçük hindistan cevizi derdimize çare oldu çok şükür. bi çay kaşığının yarısı kadar rendeliyorum akşamları sütümle karıştırıyorum veriyorum. gazını kakasını çok rahat yapıyo kızım bi de rahatlatıyo çok. mışıl mışıl uyuyo kızım. kaç gece sabahladık bu gaz yüzünden. Allahıma binlerce şükür walla. deneyin kızlar hemşirelerede sorduk bebeğe hiç bi sakıncası yokmuş aksine daha başka faydalarıda varmış. hadi hoşkaçalın...

canım k vitamini doğar doğmaz yapılıyor hastanede seninkine yapmamışlar mı gerçi bizimkinede yapıldı ama göbek düştükden sonra arada hafif kan lekesi oluyorı acaba bende mi götürsem dok
canım yapılmış ama bazen tek doz az geliyormuş.
eğer bi daha hafif bi kanama bile görürsen hemen druna git dedi sağlık ocağındaki dr
2. doz yapılması gerekebilir dedi beziyle temas ettirmiyorum göbüşünü
sürekli kontrol ediyorumm
evet canım senin de gitmen lazım
itekinkine falan da iki kere yapmışlar kan lekesi olunca
bi daha yaparlar size de

ama iki defa gördüm şimdi yok artık en son ikin gün önce vardı oda sadece lekeydi
bencede kartanesi doğru söylüyoo gitmen gerek
bana dr çok hafif bi leke daha görürsen hemen k vit. yapılsın dedi
ilerde tehlikeli olabilirmişş seni korkutmak gibi olmasın ama
ben sabah gördüm9 gibi saat 12 olmadan hemen sağlık ocağına götürdüm
dr una götür deseydi hemen gitcektik ama bi daha görürsen götür dedi

canım Humana Still Tee alın ayy söylemekten sıkıldımmm haaaa
benim sütüm öle normalde akmıyoo ama biraz fazla emzirmesem gögüslerimi elleyince ağrıyoo
ben günde 1 humanadan içiyorum 1 tane rezene içiyorumm bol su meyve suyu süt içiyorum taşmıyoo ama maşallah oğlum rahatca doyuyoo ilk günler doymayıp sürekli ağlıyorduu

kafayı yiycem yaaaaa
dün akşamdan beri dişim ağrıyo
doktora gittik çekilmezmiş kanal tedavisi olcakmış offfffffffffff
geçmiş olsun canım yaaaa inş. bi an önce geçer

canım gaz yapan şeylerden canın isterse azar azar yee yedikten sonra kimyona tuz karıştırığ bi çay kaşığı felan ağzına at veya yemeklerin üstüne kimyon döküp öle yeee
ooo bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkaydirigubbakcemile2
anam bi hafta geçti bile :kedi:
annemle teyzem nöbetleşe yanımda kalıyolar çok rahatım onlar gidince napcam bilmiyim mafoldumben
ohh ne güzel rahatsın o yüzden sürekli facede oyun oynuyon dimii
onlar gitsinde ben görrüm seniii
alışırsın tubacım yeterki iyileş dee
annem burdayken ben emziriodum anneme veriodum o uyutuyodu ben bu sırada uyumaya devamm
hakkını nasıl öderim bilmem
gidince de alıştık artık
vallahi benim doğum sırasında bi sürü olay olduğu için ameliyatlı halimle doğumdan sonraki gün bile ben kalkıp aldım emzirdim altını değiştim herşeyini ben yapmak zorunda kaldımm hiç böle bi lohusalık geçireceğimi tahmin etmiyodummm mafoldumben
ilk günden pek dinlenemediğimden dolayı 15 gün olmasına rağmen hala ameliyat yerim ağrıyoo inş. bi an önce geçer 4 günlükken kalkıp banyo bile yıkadım inş acısı sonra çıkmaz bunlarınn

selam kızlar.. sitede yine sorun var.. geçen gn de vardı yazamadım..

geçmiş olsun canım.. bize bi defa doğduğunda yapıldı.. çok şükür bi sorun olmadı.. sizde de bi daha olmaz umarım..

yarem ben kabızlık için sabahları ılık komposto içmekte buldum canım... kuru kayısı ve incirle komposto yaptım sabahları kahvaltıdan önce ılık ılık bi kase içiyom iyi geliyo...

kafayı yiycem yaaaaa
dün akşamdan beri dişim ağrıyo
doktora gittik çekilmezmiş kanal tedavisi olcakmış offfffffffffff

canım yaa geçmiş olsun diş ağrısını çok iyi bilirim :sinifsinif:...

canım ben ne bulursam yiyorum valla.. bebişin gazı hep aynı... kış sebzelerinin çoğu gaz yapar zaten... başka ne yiycez ki...

tavsiye için sağol canım ,aldırabilirsem denerim..yavruşum rahat etsin azcık...

ne ediyiniz karılar
ben geçen hafta bu saatleri düşünmek bile istemiyorumkafamçokkarıştı

kıııız tuğba bi türlü tebrik edemedim seni haaa.. gözün aydın canım analı babalı büyütün inşallah bebişinizi...

canım ben de aynı senin gibi ilk günden herbişeyi yaptım..dikişlerimin iyileşmesi 25 günü buldu ama şu an gayet rahatım... eeee 1 ay oldu yaneeee...

ben kaçıyom zati kimsecikler yok..

öpüyom sizi ve yavru kuşları

ayy bugün sabahtan akşama kadar gaz sancısı çekti yavrucak yaa kucağımda uyudu durdu mafoldumben
inşallah gece rahat uyur

ohh ne güsel site açılmış
kıslar bugün 25. günümüz ilk kez bu kadar rahat bir gün geçirdim
ama kocişle taktik değiştirdik
kızım hep kucakda yatırsak saniyede ağlardı
bu sefer uyanıkken yatağına bıraktım ve anında ağlamaya başladı ama ben inat ettim almadım kucağıma yanında durdum 15 dk aralıksız nerdeyse ağladı canım gitti ama sabrettim sonunda ağlaya ağlaya uyudu ve tam 3 saat
baktı gelen yok çaresiz kızım ne güsel uyudu kendi başına
3 saat sonra uyandı ve ben emzirip yatağına yatırdım kalmadı ve 2 saatirde uyuyo bakalım böle devam edecez ağlayacak biraz ama alışcaz yoksam rahat ettirmiyo cimcimem bölelikle uyku sorunumuzu çözeriz diye düşündük bakalım işe yarayacakmı görecez.kucağa alışan bebeklere bu yöntemi bir deneyin derim.şuan bile nete girebildiysem ne mutlu bana
ama bunu yapmadan önce aç yatmaması altı değişmiş olması ve gazın olmadığını bilmek şart:))bizden bugünlük böle kıslar

kartanem şu muskatı deneyelim bence
karakızda bana önermişti kocişi aktar işlerinden anlıy ya
eşim yarın alacak bakalım bizde deneyecez eğer bunu da böle halledersek
şimdilik bir sorunumz kalmayacak
senin cimcimen nasıl
uyku düzeni falan iyimi
ben yemek yapmaya bile zaman bulamıyordum

yaaaaaaaaaaa neden kimse yok
site düzeldi çok şükürhihoyyyt
benim cimcimem hala uyuyo
anam çok mu ağlattık küstü bize
özledim yaaaaa yavrumu

arzucum geçmiş olsun tatlım
kolay değil tabi
ayy nasıl kıydılar miniğimize yawww
şimdi nasılsınız biraz problemli geçmişdi son zamanların
kilosu nasıl şimdi cnm

bende hazırlıklıyım uyumamaya 3 saatir uyuyo bende şaşkınım yawww
taktik işe yaradı ama ben kızmı özledim
gerçi dediğin gibi sabaha kadar dikecek beni ayağa
sizmisin beni ağlatan sabahtan beri diyecek
intikamı acı olcek desene kızımın
bugünde hiç uyumadım misafirim vardı bide
bakalım sabahlamazsak iyidir

tubişim de gelmişhihoyyyt
kıs neler yapıyon cnm
sen çok erken zaman buldun buraya girmeye maşallah
benim annem kardeşlerim vardı yine de giremediydim kk ya
25. günümüzü dolu dolu yaşadık kızımla
bugün ilk defa bu kdr uyudu da eşimlede sık sık yanına gidiyoz ama uyanmıyo
şaşkınız hala
senin bıcırık ne yapıyo rahatsın herhalde cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…