2009 Kasm Anneleri

selam karularr nasılsınız
bebısımı yıkadık bgun 11 gunluk oldu we 3 uncu banyosu 6. gunu gobeı dustu askımın
sımdı uyuyo bırazdan uyanır goguslerım sızlıyo acıktı galıba kuzum
sol gogsumun ucu cok acıyo ya
su aywa cekırdegını bende deneyecegım
bakalım ıyı gelecekmı

ayva çekirdeği çok iyi gedi bana ebisce söylemişti her emzirmeden sonra sürüyordum hiç yara olmadı benimki dene bence

arkadaşlar, benim gibi gaz problemiyle boğuşan anneler, muskat adlı küçük hindistan cevizinin süte karıştırılıp bebişe içirilince, bebişin gazını rahatça çıkardığını ve mışşşıl mışıl uyudugunu bir yerlerden duymuşlardır. ben biraz pinpiriklice bir anne oldugum için muskat kullan diyenlere ragmen bebegime su bile vermezken hayatım boyunca agzıma girmeyen bir şeyi minik kuzuma vermeyi iyi ki reddetmişim.

bebegine gaz giderici ve mışıl mışıl uyutucu muskat veren annelerin minicik yavrucakları için uyarıda bulunmak istiyorum, anneler; sakın sakın sakın bebeginize bu UYUŞTURUCUyu vereyim demeyin! belki gazını rahatça cıkarak belki siz ve bebeginiz rahatça uyuyacaksınız ama ne olur siz internetle tanışmış bilinçli anneler yapmayın bunu! bakın;

"""(muskat)Tehlikeleri
Sıvısı damara direk verilirse çok zehirleyicidir. Sütle beraber alınması bayıltıcı olabilir. Küçük dozlarda zararsız olsa da yüksek dozlarda delirmeye neden olabilir.

Uyuşturucu olarak popüler değildir çünkü yan etkileri vardır. Bunlardan bazıları baş dönmesi, yüz kızarıklığı, ağız kuruluğu, düzensiz kalp atışı, geçici kabızlık, idrar salmakta zorluk, mide bulantısı ve paniktir. Bunlar ilk altı saat içerisinde gözükür ve etkiler 3 güne kadar uzayabilir.....vs.vs"""

bu güvenilir bir siteden yapılmış alıntıdır.ve pek çok kaynaktan yaptıgım arastırma bu ifadeyi dogrulamaktadır.
canım bilgileride gördüm ne yapalım şidi anlamadım

kızlar napıyosunuz ben az girebiliyorum nete kk da da kaç gündür sorun vardı
bizim oğlanın dün birinci ayı doldu
göğüslerimdeki çatlaklar bayağı düzeldi şükür, göğüs ucuyla emzirdim göğüs kalkanı aldım ama bikez kullanabildim nasıl kullanılck anlayamadım mustela sürdüm bir de, bepanten aldım bir kez de onu sürdüm sık emdiği için yıkasam da içime sinmiyor memeyi alana kadar basıyor yaygarayı ben de bepanten sürünce sinmedi işte içime. sütüm de damla damla geliyor şırıl şırıl akmıyor herkesinki mi böyle bilmem, gene de kuzucum emmek için çabalıyor; bol su içiyorum rezene içiyorum ama uykusuzluktan süt de az üretiliyormuş durum yavaş yavaş düzelcek sanırım baya düzene girdi. ayy gene ağlıyor bizimki gidip bi bakayım dünden beri huysuz dün aşı olduk ondan mı acep? hepinizi ve meleklerinizi öptüm görüşürüz inş

yoooo niye huzursuz olsunlarki ateşi olrsa huzursuz olurda ama şimdiki aşılarında çoğu ateş yapmiiiiii merak etme bacım

şekercim göğüs kalkanını göğsüne tak hep dursun akan sütü biriktiriyo ayrıca göğüs ucunu çıkarıyo ayrıca göğüs ucu çamaşıra değmediğinden çok çabuk iyileşiyo nasıl kullanacağını bilemedim demişin ama belli zaten aşağıda ki link e bak bakiim aynı şeyden mi bahsediyoruz? ben kalkanı hep kullanıyom ayrıca ayva çekirdeği de çok işe yarıyo bu ikisi hayatımı kurtardı valla doğumdan 1 hafta sonra bunlar sayedinde göğüs sorunum ortadan kalktı resmenn
Philips Avent Göğüs Kalkanı 2`li - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

ii ebişim yaaa beray kucağımda iki gündür böle gündüzleri kucağımdaa
gazı var minnoşumun
sen napıooonn

slm kızlarrrr uuzun bi araaadan sonraaa çok özledim hepiniziii
hemen hemen herkes kavuşmuşturrr bebeişlerineeee
burada değildimm tek tek tebrik edemedim amaaa
kavuşanların gözü aydınnn sağlıklaaa büyütürüz inşallahhh hepimizz yavrularımızı...
bennn çok zor günler geçirdim resmen lohusa sendromuna girdim diyebilirim
eee tabi kaynanam ve annemindee çok byük etkisi var bu durumdaaa
ama çok şükür atlattım o günleri ağlamaktan sütüm gidicek diye çok korktum ama
allaha şükür öyle birşey olmadı....
inşallah benim gibi olanlar yokturrrr...
kartanesi ebisce kızlarrr nasılsınızzzz
nasıl gidiyor annelik bebekler nasıl üzüyorlarmı sizi?

ii ebişim yaaa beray kucağımda iki gündür böle gündüzleri kucağımdaa
gazı var minnoşumun
sen napıooonn
ayy kıyamam yaa canısı acı elma yağı sürünce topuklarına iyi geliyomuş gaza haberin olsun ama ben denemedimm bizde iyiz şükür ama oğluşun bazı günler huysuzluğu oluyo anaaaa bu gün kırkımız çıktı naaannn babaannesi geldi oğluşumu yıkadık sora eccük arabaynan gezdik kırkımızı uçurdukk artık lohusa deelim yanee :)
iyiyiz çok şükür elifcimm anaa ne ettiler sana gııı anam varya kimse olmıycakk he insanı gıcık ediolarr fallaa
herşey yolunda şükür emme ben kendimi çok tuhaf hissediom işe gitmiyom ya falla efgt yapiim fon boziim vergi hs. ıım kredi veriim istiyo canımm delimiim neyimmm kaydirigubbakcemile3

noldu kız elifsuun neden girdin sendromaa
biz iiyiz alıştık birbirimize bi düzen tutturduk gidiyoz

selocannn cerin den haber var mı gııı hatın yalan oldu iimiii zati öle delinin hakkından da böle bi zilli maşa gelirmiş dimekkii haa eskiden herkese laf yetiştirirdi emme artıkın bi ce bile diyemiyyyy :) duymasın mannakkk ağzımın payını verir hemencikkk

delüüü kaydirigubbakcemile2
benim böğün arkadaşım geldi işyerinden annattı emmee benim hiç canım çekmedi kaydirigubbakcemile3
biz de yarın tam 1 aylık olcaaazz
ya dışarı çıkıonuz mu ebişim biz evdeyiz süekli bi haftaya dra gitcez o kaa

cnm annem varken hiç çıkamadık dr. ve sağlık ocaa dışında 40 çıksın dedi annemm şimdi de puseti gelsin oğluşumun diye bekliim gelsin her gün 10 dk çıkarcam yavrumu alışsınn dışarı hava alsın bebeem gııı bence hava nasıl olursa olsun çıkarmak lazımm p.tesi ya da salı dikmen e gelcezz 29 mayıs ta işitme testi yaptırcam çocukuma

akannehir
benim doğurmadan önceki halim kimin yaanee :sinifsinif:
ooh 40 da çıkmışş gözünüz aydııınn gelin gari bize
sağol cnm darısı başınıza aslında istiimm size geliim emme k.valdemler ne der bilmiim arabamız da yok yaa eccük daha zaman geçsinde çiçemizi çikolatamızı da alak öle gelek hani gelmişken işi bağlayakk diomm annarsınyaa senin kıza talipler çoğalıyy ben bağlıım bari başını yüzükleri de dakarukk hayırlısıynann :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…