anaaaa cerin gelmiiişşş eski günnerde ki gibi ceriiiinn sakın geçmişe bakma cicimm bilhassa yakın geçmişe :jeyyar:
kızlarr işitme testine gitmeden önce ki 3 gün bebeleri yıkamıycakmışız haberiniz olsun yaww şu rota virusu aşısını ne edecük gıı sağlık ocaa yapmiiimişşş
oy maşallaah kocaman olmuuşşş dur bakem fotolarabu arada face de oğluşumun son resimlerini yayınnıom gı bak bakem büyümüş mü ? önceki gün aşıya gittik di 4,600 kg olmuş buğday tanemm
rota virüsü ne gııkızlarr işitme testine gitmeden önce ki 3 gün bebeleri yıkamıycakmışız haberiniz olsun yaww şu rota virusu aşısını ne edecük gıı sağlık ocaa yapmiiimişşş
ben geldim uleeennnnnnnnnnnnnnn sositososito
neen bakmiim nan geçmişe benimi çeküştürdün haaa öt bakemmm naniknanik
şu an özge kucağımda ziiraaa bıraktığım ann cırliyyyyyyyyyy iice kucakçı oldu nan bu zıçtım fallaaaa kafamçokkarıştı
ben dedim di zatii senin hakkından da anca öle bi zilli maşa gelirr deyii ağlatma nan kuzumu :mymeka: kucakla işin ne delüüben geldim uleeennnnnnnnnnnnnnn sositososito
neen bakmiim nan geçmişe benimi çeküştürdün haaa öt bakemmm naniknanik
şu an özge kucağımda ziiraaa bıraktığım ann cırliyyyyyyyyyy iice kucakçı oldu nan bu zıçtım fallaaaa kafamçokkarıştı
ya bişi soracumm benim dr ilk hafta muayenesini yaptı daha da 3 aylık olana kaa getüme hastaneye dedi sağlık ocağında aşılarını yaptır tamam didi ee bu işitme testi falan ne zaman yapılcak ki?
gerçi teste gerenk yok nan bizimkinin antenlerinin maşallahı varrr sinek vızıltısına bile uyaniyyy kaydirigubbakcemile3
ben dedim di zatii senin hakkından da anca öle bi zilli maşa gelirr deyii ağlatma nan kuzumu :mymeka: kucakla işin ne delüü
falla bana da resmi merciilerden bişi diyen olmadı eltim söledi yıkanmıcak diye sağlık ocağından sölemişler ona dapişt
ebiiişşş yıkamıcazmııı
salı gitcez biz ee yıkanmıcakmı bugün o zaman biz de şimdi yıkıcaktık
kim dedi gıı bize demediler ööle
cnm 1 ayında işitme testi hepatit aşısı var hepatit i sağlık ocaaa yapii emme işitme testini hastanede yaptırcaz 2. ay verem beşli karma kalça usg ve rotavirus aşısı var bana hastaneden verdikleri aşı takviminde 3. ay pnömokok 4. ay beşli karma rotavirus 5 ay pnömokok 6. ay beşli karma hepatit rotavirus 7. ay pnömokok 12 ay kkk , su çiçeği ....diye devam edio 14 yaşına kadar ki aşıları var takvimdeya bişi soracumm benim dr ilk hafta muayenesini yaptı daha da 3 aylık olana kaa getüme hastaneye dedi sağlık ocağında aşılarını yaptır tamam didi ee bu işitme testi falan ne zaman yapılcak ki?
oy maşallaah kocaman olmuuşşş dur bakem fotolara
rota virüsü ne gıı
gazı yoksa sen de zeytinin yntemini kullan ağlatmış almamış kucana sonunda uyumuş yavrucak
Ben işitme testini doğduğu zaman hastanede yaptırdım hihoyyyt kalça usg si içinde 2-3 aylık olunca dedi dr.
Rota virüsü aşısı yapılcak bebelere 2.ayımızda karma aşıları vurulduğumuz gün olcak hemide.önce sağlık ocağında aşı olcak hemen özel dr.a gidicez ordada rota virüsü aşısı olucak.İhmal etmeyin önemlimiş :mymeka:
hoşgeldünn datluummmdelikafadulden nbr nan dilli düdüklerrrr naniknanik özledinizmi nan beniii naniknanik
nan ne biliim ben ben de eltimin yhalancısıyım edoş a sorak o kesin biliodurabooo herkeş burdaa süpeeer
edoşum hoşgeldin gııı
nan ebiş saa diyom yıkamayak mı nan böğün bebeyi
salı gidecez işitmeye
falla bana da resmi merciilerden bişi diyen olmadı eltim söledi yıkanmıcak diye sağlık ocağından sölemişler ona da
cnm 1 ayında işitme testi hepatit aşısı var hepatit i sağlık ocaaa yapii emme işitme testini hastanede yaptırcaz 2. ay verem beşli karma kalça usg ve rotavirus aşısı var bana hastaneden verdikleri aşı takviminde 3. ay pnömokok 4. ay beşli karma rotavirus 5 ay pnömokok 6. ay beşli karma hepatit rotavirus 7. ay pnömokok 12 ay kkk , su çiçeği ....diye devam edio 14 yaşına kadar ki aşıları var takvimde
hoşgeldünn datluummm
nan ne biliim ben ben de eltimin yhalancısıyım edoş a sorak o kesin biliodur
ayrıcana CERİİİNN ağlatma sakın bebeyi annesi en güvendiği varlık şu an ve sen onun güvenini sarsmış oluyomuşsun bu da ileride güvensizlik yapıomşş gııı aşıya gidince bile anneyi almıyolar çünkü çocuk ihanete uğramış gibi hissediyomuş hani annesi acı çekmesine göz yumuyo gibi algılıyomuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?