2009 Kasm Anneleri

anaaaa cerin gelmiiişşş eski günnerde ki gibi ceriiiinn sakın geçmişe bakma cicimm bilhassa yakın geçmişe :jeyyar:

ben geldim uleeennnnnnnnnnnnnnn sositososito
neen bakmiim nan geçmişe benimi çeküştürdün haaa öt bakemmm naniknanik
şu an özge kucağımda ziiraaa bıraktığım ann cırliyyyyyyyyyy iice kucakçı oldu nan bu zıçtım fallaaaa kafamçokkarıştı

pişt
ebiiişşş yıkamıcazmııı
salı gitcez biz ee yıkanmıcakmı bugün o zaman biz de şimdi yıkıcaktık
kim dedi gıı bize demediler ööle

kızlarr işitme testine gitmeden önce ki 3 gün bebeleri yıkamıycakmışız haberiniz olsun yaww şu rota virusu aşısını ne edecük gıı sağlık ocaa yapmiiimişşş

ya bişi soracumm benim dr ilk hafta muayenesini yaptı daha da 3 aylık olana kaa getüme hastaneye dedi sağlık ocağında aşılarını yaptır tamam didi ee bu işitme testi falan ne zaman yapılcak ki?

bu arada face de oğluşumun son resimlerini yayınnıom gı bak bakem büyümüş mü ? önceki gün aşıya gittik di 4,600 kg olmuş buğday tanemm
oy maşallaah kocaman olmuuşşş dur bakem fotolara
kızlarr işitme testine gitmeden önce ki 3 gün bebeleri yıkamıycakmışız haberiniz olsun yaww şu rota virusu aşısını ne edecük gıı sağlık ocaa yapmiiimişşş
rota virüsü ne gıı

gazı yoksa sen de zeytinin yntemini kullan ağlatmış almamış kucana sonunda uyumuş yavrucak

ben dedim di zatii senin hakkından da anca öle bi zilli maşa gelirr deyii ağlatma nan kuzumu :mymeka: kucakla işin ne delüü

ya bişi soracumm benim dr ilk hafta muayenesini yaptı daha da 3 aylık olana kaa getüme hastaneye dedi sağlık ocağında aşılarını yaptır tamam didi ee bu işitme testi falan ne zaman yapılcak ki?

bize 1 ay olunca getir işitme testi ve kalça usgsi içinde randevu al dediler
aşılarını da hastanede takip ediiyolarmış ama sağlık ocandan da çağırdılar aşı için

gerçi teste gerenk yok nan bizimkinin antenlerinin maşallahı varrr sinek vızıltısına bile uyaniyyy kaydirigubbakcemile3

abooo herkeş burdaa süpeeer
edoşum hoşgeldin gııı
nan ebiş saa diyom yıkamayak mı nan böğün bebeyi
salı gidecez işitmeye

Ben işitme testini doğduğu zaman hastanede yaptırdım hihoyyyt kalça usg si içinde 2-3 aylık olunca dedi dr.
Rota virüsü aşısı yapılcak bebelere 2.ayımızda karma aşıları vurulduğumuz gün olcak hemide.önce sağlık ocağında aşı olcak hemen özel dr.a gidicez ordada rota virüsü aşısı olucak.ıhmal etmeyin önemlimiş :mymeka:

ben dedim di zatii senin hakkından da anca öle bi zilli maşa gelirr deyii ağlatma nan kuzumu :mymeka: kucakla işin ne delüü

ağlatırmıyım gıııııııı sürekli elimde ayağımda biri gelirse yemek yiyom wc ye falan gidiom nan rezalet durumdayım kolik belası var bide kafamçokkarıştı fön makinesi sesinden kusacam artık kaydirigubbakcemile3

pişt
ebiiişşş yıkamıcazmııı
salı gitcez biz ee yıkanmıcakmı bugün o zaman biz de şimdi yıkıcaktık
kim dedi gıı bize demediler ööle
falla bana da resmi merciilerden bişi diyen olmadı eltim söledi yıkanmıcak diye sağlık ocağından sölemişler ona da
cnm 1 ayında işitme testi hepatit aşısı var hepatit i sağlık ocaaa yapii emme işitme testini hastanede yaptırcaz 2. ay verem beşli karma kalça usg ve rotavirus aşısı var bana hastaneden verdikleri aşı takviminde 3. ay pnömokok 4. ay beşli karma rotavirus 5 ay pnömokok 6. ay beşli karma hepatit rotavirus 7. ay pnömokok 12 ay kkk , su çiçeği ....diye devam edio 14 yaşına kadar ki aşıları var takvimde

oy maşallaah kocaman olmuuşşş dur bakem fotolara

rota virüsü ne gıı

gazı yoksa sen de zeytinin yntemini kullan ağlatmış almamış kucana sonunda uyumuş yavrucak

hee neyse ben aşıları hastanede takip ettiriyom zati onlar takip eder
emme şu bebeyi yıkıcaz mı yıkamıcaz mı şimdi onu deyiverin hele
yoksam uyanınca yıkıcaz

rota virüsü ne yaa neler çıkartisiniz başıma haa
sağlık ocağı vurmuyoda hastaneye gidip özellikle o aşıyımı isticük vurun deyu ?

delikafadulden nbr nan dilli düdüklerrrr naniknanik özledinizmi nan beniii naniknanik
hoşgeldünn datluummm
abooo herkeş burdaa süpeeer
edoşum hoşgeldin gııı
nan ebiş saa diyom yıkamayak mı nan böğün bebeyi
salı gidecez işitmeye
nan ne biliim ben ben de eltimin yhalancısıyım edoş a sorak o kesin biliodur

ayrıcana CERİİİNN ağlatma sakın bebeyi annesi en güvendiği varlık şu an ve sen onun güvenini sarsmış oluyomuşsun bu da ileride güvensizlik yapıomşş gııı aşıya gidince bile anneyi almıyolar çünkü çocuk ihanete uğramış gibi hissediyomuş hani annesi acı çekmesine göz yumuyo gibi algılıyomuşş

valla aşı takvimi falan vermediler yani verdilerde boş kaydirigubbakcemile3 sadece ilk ay aşısını yazmışlar zahmet edip daha da bişi yok
ya doğum yaptığım hastanenin çocuk kısmını heç beğenmedim zati ii bi çocuk doktoru bulmam lazım yauww şimdi de bu başladı hofffffffffffffff

anaaaaaaaaaaamm çocuğuma ihanet ettim eyvahh aşıda yanındaydım ve iğne batarken gözlerimin içine bakıydıı aboooakannehir affet beni özgeeeeeeeeeemmm öhüüü
ağlatmim gııı hep onla uğraşiyim hiçte susturamazsam zati bende onla beraber ağliyim kendini yalnız hissetmiyodur eminimmm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…