cnm annem varken hiç çıkamadık dr. ve sağlık ocaa dışında 40 çıksın dedi annemm şimdi de puseti gelsin oğluşumun diye bekliim gelsin her gün 10 dk çıkarcam yavrumu alışsınn dışarı hava alsın bebeem gııı bence hava nasıl olursa olsun çıkarmak lazımm p.tesi ya da salı dikmen e gelcezz 29 mayıs ta işitme testi yaptırcam çocukuma
sağol cnm darısı başınıza aslında istiimm size geliim emme k.valdemler ne der bilmiim arabamız da yok yaaeccük daha zaman geçsinde çiçemizi çikolatamızı da alak öle gelek hani gelmişken işi bağlayakk diomm annarsınyaa senin kıza talipler çoğalıyy ben bağlıım bari başını yüzükleri de dakarukk hayırlısıynann :lepi:
dinneme kız herifi benimki de öle dio ama bu çocukları dış dünyaya alıştırmak lazımm bence puset işini hallett kız dr. aşı ya vs.. kucakta taşınmıyo ana kucağı çok ağırr bebişten daha ağır hattaa kangru da da sarıp sarmalayamazsın zaten 6. aydan sora o da kullanılmaz ona vereceen paraya puset al benceeanaam baa gelsene gıı
biz de salı gitcez işitme testine
bence de hergün çıkmak lazım ama bizim pusetimiz yok bi de hava soğuk olmaz diyo kociş
balkona çıkarıyom ben dee
canısı çok teşekkür ederim kendi küççükk emme ses maşallahh kız ondan o ses nasıl çıkıyo beaaslm karular ebişim kırkınızhayırlı olsun canım bebişin vızıltızından diyemedim aklımdaydı amma
:roflol: :roflol:
ee ben dediydim benim kızın talibi çok olur diyee :roflol:
kayınvalidenlere gelecen demi
beklerim her zaman vallaa
haftaya anam gelcek onla çıkam artık diyom ben de bi kanguru alsam diye düşünüyom bebeği taşımak için sadece ana kucağı var onla da gezilmez eşşek ölüsü gibi mübarek
sağol cnm darısı başınıza aslında istiimm size geliim emme k.valdemler ne der bilmiim arabamız da yok yaaeccük daha zaman geçsinde çiçemizi çikolatamızı da alak öle gelek hani gelmişken işi bağlayakk diomm annarsınyaa senin kıza talipler çoğalıyy ben bağlıım bari başını yüzükleri de dakarukk hayırlısıynann :lepi:
he ölemi dedim di naniknanik anam pek uzak sizin ora gelip gitmek zor olur :) ver ver bişi olmazz verenleri duymuştum daha önce istersen eccük bekle benim herif işten gelsin ona soriim nasıl veriliomuş bi zararı varmış mı o biliyodukız ne çabuk satın bizi hani benim kız gelinindi.eşim geldi şu muskatı getirmiş versem mi acep
he ölemi dedim di naniknanik anam pek uzak sizin ora gelip gitmek zor olur :) ver ver bişi olmazz verenleri duymuştum daha önce istersen eccük bekle benim herif işten gelsin ona soriim nasıl veriliomuş bi zararı varmış mı o biliyodu
içme nan bilmediin şeylerii töbe töbeee bu herifler de bi garipp ben de humana istedimdi gitmiş stil tea almışş delüü bidaa yolladım doorusunu aldı geldianam biz kızı ankaraya getirrik ya adamdan humana istedim gitmiş başka karım almış süt için onun içindede bu muskattan var anam bu adam beni zehirleyecek nedir bilmediğim bir şey bu arada puset çok işe yarıyor ben kullanıyom valla bayramda dışarı çıktık mecburu annemde hasta buraya gel diyor emme kızıma güvenip gidemiyom
mannakk karııı kaydirigubbakcemile3 falla ben grup çığ mustafa özarslan dinnetiyomm sevsin türküleri deyiii betofın nneeen dinnetmiim ben heç semem klasik müzik ruhum daralıyo nannnşimdi kızıma betovın dinletiyom ne yapıyım onunla uykuya geçti birde anne karnındaki sese benzeyen sesi dinletiyom
iyiyiz çok şükür elifcimm anaa ne ettiler sana gııı anam varya kimse olmıycakk he insanı gıcık ediolarr fallaa
herşey yolunda şükür emme ben kendimi çok tuhaf hissediom işe gitmiyom ya falla efgt yapiim fon boziim vergi hs. ıım kredi veriim istiyo canımm delimiim neyimmm kaydirigubbakcemile3
neden olucak canım kaynana yüzünden...noldu kız elifsuun neden girdin sendromaa
biz iiyiz alıştık birbirimize bi düzen tutturduk gidiyoz
yahu kızlar! gaz sancısı için zinko aldım nasıl kullanılır.bilen varmı
bence faydası olmuyo cnmgünde 3 kere 4 er dala veriyorum sütümdende damlatıyorum biraz,
ama faydası oluyor mu anlıyamıyorum nedense..
ya ne bilem biz yaza puset alırız bastonlardan dediydik ama pusetsiz olmıcak valla ben yaza kadar evdemi durcam kiiidinneme kız herifi benimki de öle dio ama bu çocukları dış dünyaya alıştırmak lazımm bence puset işini hallett kız dr. aşı ya vs.. kucakta taşınmıyo ana kucağı çok ağırr bebişten daha ağır hattaa kangru da da sarıp sarmalayamazsın zaten 6. aydan sora o da kullanılmaz ona vereceen paraya puset al bencee
canısı çok teşekkür ederim kendi küççükk emme ses maşallahh kız ondan o ses nasıl çıkıyo beaa
ben biliodum böle olacağını da o yüzden daha sen 6 aylık olmadan başladımdı istemeğee ee artık ver garii sen de fazla naz aşık usandırır soona kızı verirsin başka şehre hasret kalırsın dimedi dimeee :dilcikar:
betoven mııı akannehirşimdi kızıma betovın dinletiyom ne yapıyım onunla uykuya geçti birde anne karnındaki sese benzeyen sesi dinletiyom
yahu kızlar! gaz sancısı için zinko aldım nasıl kullanılır.bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?