2009 Kasm Anneleri

anaam baa gelsene gıı
biz de salı gitcez işitme testine
bence de hergün çıkmak lazım ama bizim pusetimiz yok bi de hava soğuk olmaz diyo kociş
balkona çıkarıyom ben dee

slm karular ebişim kırkınızhayırlı olsun canım bebişin vızıltızından diyemedim aklımdaydı amma

:roflol: :roflol:
ee ben dediydim benim kızın talibi çok olur diyee :roflol:
kayınvalidenlere gelecen demi
beklerim her zaman vallaa
haftaya anam gelcek onla çıkam artık diyom ben de bi kanguru alsam diye düşünüyom bebeği taşımak için sadece ana kucağı var onla da gezilmez eşşek ölüsü gibi mübarek

anaam baa gelsene gıı
biz de salı gitcez işitme testine
bence de hergün çıkmak lazım ama bizim pusetimiz yok bi de hava soğuk olmaz diyo kociş
balkona çıkarıyom ben dee
dinneme kız herifi benimki de öle dio ama bu çocukları dış dünyaya alıştırmak lazımm bence puset işini hallett kız dr. aşı ya vs.. kucakta taşınmıyo ana kucağı çok ağırr bebişten daha ağır hattaa kangru da da sarıp sarmalayamazsın zaten 6. aydan sora o da kullanılmaz ona vereceen paraya puset al bencee
slm karular ebişim kırkınızhayırlı olsun canım bebişin vızıltızından diyemedim aklımdaydı amma
canısı çok teşekkür ederim kendi küççükk emme ses maşallahh kız ondan o ses nasıl çıkıyo beaa

ben biliodum böle olacağını da o yüzden daha sen 6 aylık olmadan başladımdı istemeğee ee artık ver garii sen de fazla naz aşık usandırır soona kızı verirsin başka şehre hasret kalırsın dimedi dimeee :dilcikar:

kız ne çabuk satın bizi hani benim kız gelinindi.eşim geldi şu muskatı getirmiş versem mi acep

kız ne çabuk satın bizi hani benim kız gelinindi.eşim geldi şu muskatı getirmiş versem mi acep
he ölemi dedim di naniknanik anam pek uzak sizin ora gelip gitmek zor olur :) ver ver bişi olmazz verenleri duymuştum daha önce istersen eccük bekle benim herif işten gelsin ona soriim nasıl veriliomuş bi zararı varmış mı o biliyodu

anam biz kızı ankaraya getirrik ya adamdan humana istedim gitmiş başka karım almış süt için onun içindede bu muskattan var anam bu adam beni zehirleyecek nedir bilmediğim bir şey bu arada puset çok işe yarıyor ben kullanıyom valla bayramda dışarı çıktık mecburu annemde hasta buraya gel diyor emme kızıma güvenip gidemiyom

şimdi kızıma betovın dinletiyom ne yapıyım onunla uykuya geçti birde anne karnındaki sese benzeyen sesi dinletiyom

içme nan bilmediin şeylerii töbe töbeee bu herifler de bi garipp ben de humana istedimdi gitmiş stil tea almışş delüü bidaa yolladım doorusunu aldı geldi
bide diyo ki hamileyken bu kaa nazlanmamışımm
şimdi kızıma betovın dinletiyom ne yapıyım onunla uykuya geçti birde anne karnındaki sese benzeyen sesi dinletiyom
mannakk karııı kaydirigubbakcemile3 falla ben grup çığ mustafa özarslan dinnetiyomm sevsin türküleri deyiii betofın nneeen dinnetmiim ben heç semem klasik müzik ruhum daralıyo nannn

sorma canım yaaa psikolojimi bozdular vallaaa
ikisini bir evde düşünnnn kaynana annemi banaa annem kaynanamı
bana şikayet ederrr arada kalan bennn her kafadan bi ses çıkar
ayyy kabus gibiydi eşimin desteğiylee kurtuldum çok şükür..

ayy işee gitmiyon diyemi kötü hissediyosunnn
tadını çıkart boşver bee canım sonra yavruşnu çok özlersin söylim..

noldu kız elifsuun neden girdin sendromaa
biz iiyiz alıştık birbirimize bi düzen tutturduk gidiyoz
neden olucak canım kaynana yüzünden...
alıştın değil mi aynen canım istersen alışmaaa..
kaydirigubbakcemile3

ya ne bilem biz yaza puset alırız bastonlardan dediydik ama pusetsiz olmıcak valla ben yaza kadar evdemi durcam kiii
hee dooru diyon vallaa aynı şehirde eyü bak mantıklı kaydirigubbakcemile3
betoven mııı akannehir
ben virgin radio dinletiom yabancı müzik çalıp duruyoo

yahu kızlar! gaz sancısı için zinko aldım nasıl kullanılır.bilen varmı

günde 3 kere 5er damla verebiliyomuşsun kaşıkla arada veriyom ben çok rahatsız olursa

kartanemm bence bir an evvel puset al cnm daha çok lazım olcekk yaza bizim çocuklar 7-8 aylık olcak gıı o zaman a kadar kucakta olmaz bize de onlara da yazıkk

bu arada face de oğluşumun son resimlerini yayınnıom gı bak bakem büyümüş mü ? önceki gün aşıya gittik di 4,600 kg olmuş buğday tanemm

anaaaa cerin gelmiiişşş eski günnerde ki gibi ceriiiinn sakın geçmişe bakma cicimm bilhassa yakın geçmişe :jeyyar:

kızlarr işitme testine gitmeden önce ki 3 gün bebeleri yıkamıycakmışız haberiniz olsun yaww şu rota virusu aşısını ne edecük gıı sağlık ocaa yapmiiimişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…