rota virüsü ne yaa neler çıkartisiniz başıma haa
sağlık ocağı vurmuyoda hastaneye gidip özellikle o aşıyımı isticük vurun deyu ?
mannakk karııanaaaaaaaaaaamm çocuğuma ihanet ettim eyvahh aşıda yanındaydım ve iğne batarken gözlerimin içine bakıydıı aboooakannehir affet beni özgeeeeeeeeeemmm öhüüü
ağlatmim gııı hep onla uğraşiyim hiçte susturamazsam zati bende onla beraber ağliyim kendini yalnız hissetmiyodur eminimmm kaydirigubbakcemile3
hade canım güle güleee bu kaa müsaade etti çok bile sana nannhah sultanım kuş uykusundan uyandı :bbo:
hade canım güle güleee bu kaa müsaade etti çok bile sana nann
ay bu arada oğluşu yıkadık bu gün karnını doyurdum 4 saat oldu uyuyo nan kaldırım dimi artıkın
hee dooru diin fallaa ağlatmıcaamışız biri zeytün karusuna desin madeeemhoşgeldünn datluummm
nan ne biliim ben ben de eltimin yhalancısıyım edoş a sorak o kesin biliodur
ayrıcana CERİİİNN ağlatma sakın bebeyi annesi en güvendiği varlık şu an ve sen onun güvenini sarsmış oluyomuşsun bu da ileride güvensizlik yapıomşş gııı aşıya gidince bile anneyi almıyolar çünkü çocuk ihanete uğramış gibi hissediyomuş hani annesi acı çekmesine göz yumuyo gibi algılıyomuşş
valla aşı takvimi falan vermediler yani verdilerde boş kaydirigubbakcemile3 sadece ilk ay aşısını yazmışlar zahmet edip daha da bişi yok
ya doğum yaptığım hastanenin çocuk kısmını heç beğenmedim zati ii bi çocuk doktoru bulmam lazım yauww şimdi de bu başladı hofffffffffffffff
anaaaaaaaaaaamm çocuğuma ihanet ettim eyvahh aşıda yanındaydım ve iğne batarken gözlerimin içine bakıydıı aboooakannehir affet beni özgeeeeeeeeeemmm öhüüü
ağlatmim gııı hep onla uğraşiyim hiçte susturamazsam zati bende onla beraber ağliyim kendini yalnız hissetmiyodur eminimmm kaydirigubbakcemile3
maşallahh diin çocukuma yakarım nazar değerse hepinisi ona göre taammıı aha da uyandııııııı ben gidioomm
nann mannakk ben sana dedim ki eccük bekle benim herif gelsin ona soriim kullanım talimatını dinnemiyon mu sen beni :mymeka: rendele suyunu neyin çıkar olmuyo mu?ya kızlar şu muskat çok sert bir şey karakızın tlf kimde var hayrına soru versin o kullanmış
yarem rendeleyip süte karıştırmış kullananlar
nan ebiş şimdi dru arayıp sordum böğün yıkayabilirsiniz dedi
kulağı su alıp şişebiliyomuşş
beni de çıkardılardı topuk kanı alınırken ama aşıda anam yokki kim gircek yanındaa
ya bişi soracumm benim dr ilk hafta muayenesini yaptı daha da 3 aylık olana kaa getüme hastaneye dedi sağlık ocağında aşılarını yaptır tamam didi ee bu işitme testi falan ne zaman yapılcak ki?
nann mannakk ben sana dedim ki eccük bekle benim herif gelsin ona soriim kullanım talimatını dinnemiyon mu sen beni :mymeka: rendele suyunu neyin çıkar olmuyo mu?
yarem geçmiş olsun cnmm sandaa hala geçmemiş dikişler herhal akannehir
anam rendelenecek yanı yok ki ceviz gibi sert eşim dövdi ezdianam eşşini aryıp bir sorsan biz kız yaygarayı basıyor veeyim dedim sen arayı ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?