2009 Kasm Anneleri

mannakk karıı
ana hakkatten insanın asabı bozuluy demi ben de bazen başliom ağlamayaaa ay ben annelik yapmayı beceremiom deyiii

hade canım güle güleee bu kaa müsaade etti çok bile sana nann
ay bu arada oğluşu yıkadık bu gün karnını doyurdum 4 saat oldu uyuyo nan kaldırım dimi artıkın

maşallahh diin çocukuma yakarım nazar değerse hepinisi ona göre taammıı aha da uyandııııııı ben gidioomm

hee dooru diin fallaa ağlatmıcaamışız biri zeytün karusuna desin madeeem
bi de ilk üç ay uyumadan yatağa koymayın diye yazıyodu emmee ben koyuyom kendi kendine uyuyoo biraz okşuyom falan gerçi de acep yannış mı yapiimm

baa da bi kart verdilerdi onda bişey yok heralde

ya kızlar şu muskat çok sert bir şey karakızın tlf kimde var hayrına soru versin o kullanmış

mannak karuuu :roflol:

maşallahh diin çocukuma yakarım nazar değerse hepinisi ona göre taammıı aha da uyandııııııı ben gidioomm

maşşallahhh

arzucumm berkimiz erkek olmuşşş :lepi: damatlığınıda görelim inşalaahhh :Saruboceq:

benikide uyandı kaçtımmmm opuyorumnanaktan

ya kızlar şu muskat çok sert bir şey karakızın tlf kimde var hayrına soru versin o kullanmış
nann mannakk ben sana dedim ki eccük bekle benim herif gelsin ona soriim kullanım talimatını dinnemiyon mu sen beni :mymeka: rendele suyunu neyin çıkar olmuyo mu?

yarem rendeleyip süte karıştırmış kullananlar

nan ebiş şimdi dru arayıp sordum böğün yıkayabilirsiniz dedi
kulağı su alıp şişebiliyomuşş
beni de çıkardılardı topuk kanı alınırken ama aşıda anam yokki kim gircek yanındaa

anam benim eltim bişi diosa dooru diyodur taammıı :) valla aşıda bana tutturdular allahtan çocukum uyuyodu da ağlamadıı bidaa naapçaz bilmioomm ordan birine rica ederim artık napiimm

aşı yapılırken benim oğlan uyuyodu iğne batınca bi ınggggggggggaaaaa didi ben hemen sarıldım geçti annem dedim hemen ıuykuya devam etti nan :roflol:

ya bişi soracumm benim dr ilk hafta muayenesini yaptı daha da 3 aylık olana kaa getüme hastaneye dedi sağlık ocağında aşılarını yaptır tamam didi ee bu işitme testi falan ne zaman yapılcak ki?

bizimkine 1. ay kontrolunde yapıldı kalça ultrasonu da yapıldı hepatiti asısı da oldu
aynı zamanda sunnetini de yaptırdık.
oldu da bitti masallah erkek adam oldu benim oğlum:))

nann mannakk ben sana dedim ki eccük bekle benim herif gelsin ona soriim kullanım talimatını dinnemiyon mu sen beni :mymeka: rendele suyunu neyin çıkar olmuyo mu?

anam rendelenecek yanı yok ki ceviz gibi sert eşim dövdi ezdianam eşşini aryıp bir sorsan biz kız yaygarayı basıyor veeyim dedim sen arayı ver

ayy ben napcaaamm aşıdaaa
topuk kanında almadılar beni odaya zati dışarda bilem içim parçalandı ağlıyodum nerdeysee

anam rendelenecek yanı yok ki ceviz gibi sert eşim dövdi ezdianam eşşini aryıp bir sorsan biz kız yaygarayı basıyor veeyim dedim sen arayı ver

kabuğunu soyup rendeleyecen hindistan cevizinin küççüğü deelmi o
ama nasıl soyacan onu bilmiyom içini rendeleyecen gaaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…