2009 Kasm Anneleri

naannn fön makinesini bende çok açıyom abuu bide yanarsa zıçtım haa dunyanın parasını verdimdi gıııı akannehir o deel lohusalık bitiyy malum saç kurutma lazım olur kış günü :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bizim minik kuşun hit bi kaç parçası var babasının telefon muziklerinde onları dinleyince sakinleşio ama acıklı turkuleri hiç sevmiy yüreği dayanmiy herall kaydirigubbakcemile3
demekki seninkide oynak olcek rep çal ona rep bak ritim bilem tutar:roflol::roflol:

alırsın işte yeni fön makinesi ne olcek çalışıp fön makinelerine paraları harcarsınız
kim dedşi sağa o kaaa para ver diye:roflol::roflol:

bi hafta sonra kırkımız çıkıyo çok şükür
büyüyo be kuzular
sanki daha dün halime kalmış gibiyim

selam kızlar bizimkini sunnetten 4 gun sonra yıkadık uyur ınsallah bu gece
bir de iyice huysuzlaştı onceden bir uyur 3-4 saat uyanmazdı şimdi yatagına yatır hemen uyanıyor

dilmuh senin kuzu ana kucağındamı uyuyodu
benimki yatakta hiç yatmıo hep ana kucağında emziriyorum yatırıyorum
yatmıyo park yatakta ana kucağına alınca mışıl mışıl uyuyo

ben geceleri beşiğinde gündüzleri de gece gündüz farkını anlasın diye odaya alıyorum anakucağına yatırıom gündüzleri ama genelde koltukta uyumayı terih ediyo sanki anakucağında sıkılıyo gibi

yani vücut gelişimine bi olumsuz etki yapmaz dimi

altına destek koymak lazım canım beli için onlar biraz oturur pozisyonda tutuyo bebekleri ben de ondan korkuyom yatırmaya
aşağı doğru kayıyo kendi kendine bacakları sığmıyo gibi

ne kadar uyumak istiyorum bilsen ama uyuyamıyorum
dikişlerim acıo ameliyatta omzum tutulmuş soğuktan

ayy evet yaa yatınca kalkmak işkence oluyo ilk günler
dilmuh senin kuzu ana kucağındamı uyuyodu
benimki yatakta hiç yatmıo hep ana kucağında emziriyorum yatırıyorum
yatmıyo park yatakta ana kucağına alınca mışıl mışıl uyuyo

evet canım gündüzleri anakucağında yatıyo
geceleri yatağına koyuyorum alışması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…