2009 Kasm Anneleri

ahh yavrum kıyamam ben ona yaa mafoldumben o bi damlacık canı nası dayandı kimbiilir mafoldumben allah acil şifalar versin canım :Saruboceq:

off benimde memişlerimden biri ölee nası acıyoo
dün akşamda hep emmek istedi
ağlaya ağlaya emzirdim mafoldumben

kız anam ne edem çok zor uyudu kafamçokkarıştı
her gece bende saat kurup 2 saatte bi emziriyodum ama dün yavrum çok derin uyuyodu hem ona hem kendime kıyamadım :kedi:

selam kıslar
benim lohusa sendromum kaynanam yüzünden başladı
hastaneden beri benle uğraşıo gözümden yaşı eksik etmedi
Allahın izniyle perşembe sabah gitcek
yoksa ben otele yerleşmeyi düşünüyorum

yaa bide ben bu gaz olayından hiç anlamıyorum ya
sırtına vuruyorum ama çıkıodur heralde
bide benimki çok emio meme başında uyuyo hep
göğüslerim zaten parça pinçik oldu bacaklarımı dişlerimi sıkarak emziriyorum
gözlerinde de hafif sararma var yaaa bugün dr kontrolümüz var bide topuk kanı alıncak

canım gazın çıktığını anlarsın zira büyük adam gibi geğiriyorlar. 2-3 dakika devam et sırtına vurmaya çıkmıyorsa bırak.
göğüslerimizin artık nasır tutmasını bekleyeceğiz başka şansımız yok. benim ablamın 2 ayda iyileşmişti umarım bizimki o kadar sürmez.

sağol zerencim atlattık şükür :Saruboceq:

sağol tubacım hala çığlıkları kulağımda kuzumun

çok geçmiş olsun canım
Allah oğluşuna bir ömür sağlık versin inşallah

kız anam ne edem çok zor uyudu kafamçokkarıştı
her gece bende saat kurup 2 saatte bi emziriyodum ama dün yavrum çok derin uyuyodu hem ona hem kendime kıyamadım :kedi:

neyse arada bir olur öyle şeyler, sende uyusaydın bari,işe yarasaydı o kadar uyuduğu...

yahu bizimki 2 saatten biraz fazla uyudumu kociş başıma dikiliyo zati "bu kız niye bu kadar çok uyudu" diyekaydirigubbakcemile3

anam napıyo kız.. ne acımasız insanlar öyle... aslında alttan alması gerekirken sana eziyet mi ediyoklava: yarın brgün de doğumunda gelinime ben baktım diye böbürlenir haaa.. aman yaaaa yalnız olsan bi türlü olmasan bi türlü... vallaa benim kaynana 5 gün kaldı.. bana bişe yapmamasına rağmen gıcık oluyordum ve nitekim sonunda benden kaynaklı bir tartışma oldu:kedi: bide üstüme gelseydi saçını başını yolardım galiba... bu lohusalık çok acayip bi psikolojiymiş gerçekten ama hiçkimsenin umrumda değil malesef

canım ebiscenin dediği ayva çekirdeğini denedin mi? ben yapmadım ama deneyenler çok memnun kalmıştı... ben de hametan pomad kullandım iyi geldi

bugün benim bıcır yine garipleşti... durmadan emmek istiyo.uyurken de memişin yanında olmak istiyo..normalde yapmaz ama nedense dışarı çıktığımızın ertesi günü hep böyle yapıyo... dün hastaneye gittik bugün yine coştu... anlaıyorum neden böyle yapıyo..CADIARZU

benimide 2-3 gündür gündüzleri öyle memede uyuyor yerine yatırıyorum 10 dak sonra meme arayarak uyanıyor şimdi zor uyuttum iki göğsümün üstüne başını koydu ninni söyleye söyleye uyutum yarım saat öyle ellemedim biraz önce yatırdım yerine inşallah uyanmaz

hadi bakalım inş. uyanmaz.. benim cadı ağlıyo şimdi.. altı temiz,karnı tok,gazı yok ama yine de ağlıyooo... ben kaçıyom kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…