ahh yavrum kıyamam ben ona yaa mafoldumben o bi damlacık canı nası dayandı kimbiilir mafoldumben allah acil şifalar versin canım :Saruboceq:cuma akşamı oğluşum acil fıtık ameliyatı oldu kızlar zamanında yetiştirmeseydik yumurtalıklarından birini ve bağırsağının bir bölğmünü kaybetme ihtimali varmış allaha şükürki geç kalmadan yetiştirdik ama o gece nasıl geçti birde bize sorun
selam kızlar..
benim oğlanda gündüz uyumuyo. dün deliriyordum az kalsın. neyseki bugün uyudu şimdi. bir günü diğerine uymuyo.
memelerim yine çatladı hatta yarıldı anlamadımki niye tekrarladı. yine ağlayarak emziriyom. umarım çabuk geçer bu sefer
kııızzz mannak lohusaaaa.. bebek o kadar aç kalır mııı..sarılık edecen bebeği haaaaklava:. ben saati kurup 2 saatte bir uyandırıp emziriyodum... yeni yeni kendi haline bıraktım ama yinede 3 saati hiç geçirmiyom
selam kıslar
benim lohusa sendromum kaynanam yüzünden başladı
hastaneden beri benle uğraşıo gözümden yaşı eksik etmedi
Allahın izniyle perşembe sabah gitcek
yoksa ben otele yerleşmeyi düşünüyorum
Allah kolaylık versin bacım.
yaa bide ben bu gaz olayından hiç anlamıyorum ya
sırtına vuruyorum ama çıkıodur heralde
bide benimki çok emio meme başında uyuyo hep
göğüslerim zaten parça pinçik oldu bacaklarımı dişlerimi sıkarak emziriyorum
gözlerinde de hafif sararma var yaaa bugün dr kontrolümüz var bide topuk kanı alıncak
selam canım hoşgeldin..
valla zor olcak ama çok sıkıldım wanna yaaaa.alışıcaz artık
heee... hem erkekler için farketmiyo ama ben öle koca koca memiş sevmemyerimseniben:roflol:
canım benim çok geçmiş olsun... çok şükür ucuz atlatmışsınız yaaa..
kııızzz mannak lohusaaaa.. bebek o kadar aç kalır mııı..sarılık edecen bebeği haaaaklava:. ben saati kurup 2 saatte bir uyandırıp emziriyodum... yeni yeni kendi haline bıraktım ama yinede 3 saati hiç geçirmiyom
ahh yavrum kıyamam ben ona yaa mafoldumben o bi damlacık canı nası dayandı kimbiilir mafoldumben allah acil şifalar versin canım :Saruboceq:
off benimde memişlerimden biri ölee nası acıyoo
dün akşamda hep emmek istedi
ağlaya ağlaya emzirdim mafoldumben
cuma akşamı oğluşum acil fıtık ameliyatı oldu kızlar zamanında yetiştirmeseydik yumurtalıklarından birini ve bağırsağının bir bölğmünü kaybetme ihtimali varmış allaha şükürki geç kalmadan yetiştirdik ama o gece nasıl geçti birde bize sorun
kız anam ne edem çok zor uyudu kafamçokkarıştı
her gece bende saat kurup 2 saatte bi emziriyodum ama dün yavrum çok derin uyuyodu hem ona hem kendime kıyamadım :kedi:
selam kıslar
benim lohusa sendromum kaynanam yüzünden başladı
hastaneden beri benle uğraşıo gözümden yaşı eksik etmedi
Allahın izniyle perşembe sabah gitcek
yoksa ben otele yerleşmeyi düşünüyorum
yaa bide ben bu gaz olayından hiç anlamıyorum ya
sırtına vuruyorum ama çıkıodur heralde
bide benimki çok emio meme başında uyuyo hep
göğüslerim zaten parça pinçik oldu bacaklarımı dişlerimi sıkarak emziriyorum
gözlerinde de hafif sararma var yaaa bugün dr kontrolümüz var bide topuk kanı alıncak
bugün benim bıcır yine garipleşti... durmadan emmek istiyo.uyurken de memişin yanında olmak istiyo..normalde yapmaz ama nedense dışarı çıktığımızın ertesi günü hep böyle yapıyo... dün hastaneye gittik bugün yine coştu... anlaıyorum neden böyle yapıyo..CADIARZU
çok geçmiş olsun canım
Allah oğluşuna bir ömür sağlık versin inşallah
benimide 2-3 gündür gündüzleri öyle memede uyuyor yerine yatırıyorum 10 dak sonra meme arayarak uyanıyor şimdi zor uyuttum iki göğsümün üstüne başını koydu ninni söyleye söyleye uyutum yarım saat öyle ellemedim biraz önce yatırdım yerine inşallah uyanmaz
selam kızlar nasılsınız ben yine uykusuzum her gece nöbet beklim gündüz iyide gece uyumiii yaaaaaa:1no2::1no2:
nasıl olalım bende senin gibiyim ne gece uyuyır nede gündüz öf anlamadım bu ne iştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?