2009 Kasm Anneleri

slm kızlar nasılsınız bakalım
biz bugun mevlütümüzü de okuttuk sükür bugunude atlattık
sizler neler yapıyorsunuz bebişler nasıl bakalım

:lepi: he yaw şu lohusalık bi biteydi hayırlısıylan:kedi:

ooh ne güzeel :lepi:
ben de kebap aşerip duruyom zati :roflol:

kartanesi adana kebap yedin mi hiç kız...Ankarada gerçek adana kebap yapan tek yer biliyom ... istersen söyliiim sana da git bi yeeee.. oooyyy canım istedi heeeeecokacimcoook

nihayet oğluşuma, kocişime ve evime kavuştum.opuyorumnanaktan

şimdi 4 kişilik bir aile olarak yepyeni bir sayfa açtık. Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.

gözün aydın canım... evinizden sağlık ve huzur eksik olmasın.. ben de kocişim ve kızımla başbaşa olduğum zaman çok mutlu oluyom. çekirdek aile oluyoz yaaaopuyorumnanaktan

cerin kovdun mu kız şerefsiz sineğiikaydirigubbakcemile3

canım kıyamam yaaa.bizimki arada bazı günler çıldırıyo o bile beni deli ediyo hergün bunu yaşamak çok zordur eminim..allah kolalık versin...
nazlıcım ben inanmıyorum sütten geçtiğine vallaa.. bu mevsimde yiyebileceğimiz hemen herşey gaz yappıcı şeyler.. o yüzden ben ne bulursam yiyom... az durumu hep aynı yediğime göre değişmiyo yani... hem sen farklı şeyler yiyeceksin ki sütünün kalitesi artsın canım...

destna benim bıcırık 30 günlükken 1 kilo 500 gr almıştı dr normal dedi...

karakııızz canım biberonu sıcak tutan termoslu kılıflar var... anne-bebek çantalarının bazılarında da bulunuyo galiba... ben almadım ama görmüştüm biryerlerde canım... mamayı hazırlayıp biberona koyuyosun ve biberonu da o kılıfa koyuyosun böylece mama sıcak kalıyo..bi araştır istersen ama fiyatı nasıldır bilmiyorum canım..

aman zaten bz ne yaşasak onlar hep daha zorunu yaşamışlardır... sen duyma onların laflarını canım... herkes kendi yaşadığını biliyo malesef... ama senin yaşadıklarını böyle görmemezlikten gelmesi de çok kırıcı... tam sopalıkmış senin kaynanaklava:

ayy ne alaka dimii ben o kadar cesur değilim
kadın bide cesaretli olun diyo yaaaa

anaaam bugün benim kaynana kayınbaba da bana komşularının oğlunu örnek gösteriyolar.. neymiş efendim çocuk daha 6 aylıkmış ama mamalarını ve tatlı şeyleri yemiyomuşta acılı pide istiyomuş,hamur işlerini seviyomuş.. ne büyük marifet amakaydirigubbakcemile3

bebem hiç sebze yemesin sadece kendilerinin köyde yediği hamur ve et yemeklerini yesin istiyolar herhal...

pidemi hamur işimi :)))))))bebe ne anlarmış
kaynanalar çıldırmııııııııııışdelikafaduldendelikafadulden

pidemi hamur işimi :)))))))bebe ne anlarmış
kaynanalar çıldırmııııııııııışdelikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anaamm bebiş yeni uyudu şimdi de misafir gelcek uykum vaaaarrr akannehir

zeren gıı söle neresi o adana kebap

kızımı yıkadım masajını yaptım misler gibi uyuyo
bende birazdan yatacam
muskatı denedim süte karıştırıp verem dedim
almadı cimcimem
ters işte nolcek cadı kız
mememi veriyom hemen saldırıyo da biberonu almadı
bide 40 cc süte karıştırmıştım gitti sütüm mafoldumben
bende alır diye o kadar süte karıştırırsam olacağı buydu
giden sütemi yanam kızım muskatı almadığına yanam anamadım
yaremcim inşallah seninki alır ya
ben yine gece çok açken şansımı deneycem bakalım alcakmı

40 cc çok değilmi bende verdim çay kaşığına koydum içinede süt döktüm verdim anlayacağın sadece çay kaşını süt doldurdum ana kızı zehirlememiş 40cc nerde çay kaşğı nerde ama benkisi banmısın demedi işe yaramadı bende anlayacağın gene aynı

slm kızlar nasılsınız bakalım
biz bugun mevlütümüzü de okuttuk sükür bugunude atlattık
sizler neler yapıyorsunuz bebişler nasıl bakalım

Allah kabul etsin canim. bakalim biz ne zaman firsat bulup okutucaz.

gözün aydın canım... evinizden sağlık ve huzur eksik olmasın.. ben de kocişim ve kızımla başbaşa olduğum zaman çok mutlu oluyom. çekirdek aile oluyoz yaaaopuyorumnanaktan

cok sagol canim. herkes evinde mutlu huzurlu olsun her daim.opuyorumnanaktan

zeren gıı söle neresi o adana kebap

meşrutiyetten sakaryaya doğru selanik caddesine girince az ilerde sağda ADANALI DÜRÜM (turuncu tabelası var) diye bir yer canım.. adana kebap, şırdan,bici,kabak tatlısı yapıyolar şekerim..

ayyy biz de ne zaman gidebilcez acabaaaa.
kocişimle dışarda yemek yemeyi çok ösledim yaaaa:sinifsinif:

bu pazar kızımın kırkı doluyoo... kocişim tamam derse optimuma gidebülürüz belki.. fındığımın kırkını uçurmak için

bu arada benim zilli ana kucağında kendi başına duruyooo.. gözlerinden uyku akıyor ama direniyor cadı.. babası azcık sallamaya alıştırmış ben de sallamamak için direniyom:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…