slm kızlar nasılsınız bakalım
biz bugun mevlütümüzü de okuttuk sükür bugunude atlattık
sizler neler yapıyorsunuz bebişler nasıl bakalım
naannn fön makinesini bende çok açıyom abuu bide yanarsa zıçtım haa dunyanın parasını verdimdi gıııı akannehir o deel lohusalık bitiyy malum saç kurutma lazım olur kış günü :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ooh ne güzeel :lepi:
ben de kebap aşerip duruyom zati :roflol:
nihayet oğluşuma, kocişime ve evime kavuştum.opuyorumnanaktan
şimdi 4 kişilik bir aile olarak yepyeni bir sayfa açtık. Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.
selaammmmmmm
ayyyyyyyy kafayı sıyıracam eve bi tane lanet kara sinek tebelleş oldu allahın belasını ne yakalayabiliyos ne de odadan çıkartabiliyosss
kocceee odada o sürekli nerde dolanıyo tahmin edersinizzz özgemin tepesindeeeeeeeeeklava: bin zorla uyuttum yavruşu şerefsiz sinek uyandırdı yaaa delirecem artıkkkkkkkk akannehir
:1no2::1no2::1no2:
aynenn cnm şimdi tek elle yazıyom memede yine yine gaz Allahım bir çare deyip duruyorum kolik Yağmurdaaa((((((((
gece saç kurutma makinesiyle susuyor kapatıyorum yine ağlıyo derdi karnı yapacak bişi yok diyorlar hastalık değilmiş hastalık olsa ilacı olur diyorlar ama yok yok
ne yedin acaba diyolarr bide sütten diye deliriyorum((((((((((( yemin olsun gazapıyo diye meyva vsvsvs bile yemiyorum süt hiç içmiyorum emdikçe başım dönüyo ((
kıslar benimkiinin bağırsaklarız düz bağırsak heralde herbezii kakalıı çiştende kalkmıyo bezz kaydirigubbakcemile3 yediğini çıkarıyor zzaten hep kusuyor bu büyüyemiycek yediği gidiyor diyordum 1 aylıken 1 kilo 100 grm almışş iyi dediler ammaa sizde durumlar nasıll
ya ben bışı sorcam biz mamada verıyoruz kızıma şimdi dışarı çıktığımız zaman mesela hastaneye falan mamayı nasıl yapacağımı nası götüreceğimi bilemiyorum.
mamasını hazırlayıp biberona koysam bozulurmu acaba diyorum birkaç saat durunca
yanıma mama kutusunu alsam sıcak su ile hazırlamam gerekiyo bu defada onu bide soğutma süresi var acıkınca beklemıyo o sureyı cığlığı basıyo yırtıyo kendını bu mama işi nasıl çözüme kavuşucak anlamış değilim kafamda karıştı ne yapacağım konusunda
anacım ben yaşadıklarımdan sonra bu soruyu bana soranlara ters cevaplar verıyorum
heleki kayınvalideme sinir oluyorum bu konuda gecengun aman kızım sakın korunma ikinciyide yap ikisi bir buyusun demezmi sinirlerim tepeme çıktı ben daha o psikolojiden kurtulamadım ikinciyi düşünüyo he bide erkek olacakmış tövbe tövbe bunun arkası kesın erkek diyo ha bire bende kızdım yaşadıklarımı unuttunuz heralde ölümden döndum resmen ne ikincisi ya daha bunun tadını cıkaramadım dedim ay herkes yaşıyo doğum kolaymı bende ölmlerden döndum demezmi bide ay kızdım bende ona yapmıcam ben ikinci cocuk tek yeter bana dedim hemen suratını astı küstü
tanikide bende kardeşi olsun isterim yavrumun allah nasip kısmet edersede olacak inşallah ama böyle üstüme gelmesi delirtti beni.
ayy ne alaka dimii ben o kadar cesur değilim
kadın bide cesaretli olun diyo yaaaa
anaaam bugün benim kaynana kayınbaba da bana komşularının oğlunu örnek gösteriyolar.. neymiş efendim çocuk daha 6 aylıkmış ama mamalarını ve tatlı şeyleri yemiyomuşta acılı pide istiyomuş,hamur işlerini seviyomuş.. ne büyük marifet amakaydirigubbakcemile3
bebem hiç sebze yemesin sadece kendilerinin köyde yediği hamur ve et yemeklerini yesin istiyolar herhal...
pidemi hamur işimi :)))))))bebe ne anlarmış
kaynanalar çıldırmııııııııııışdelikafaduldendelikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anaamm bebiş yeni uyudu şimdi de misafir gelcek uykum vaaaarrr akannehir
zeren gıı söle neresi o adana kebap
oyyy şu zamandada çekilmez misafir yaaa
kızımı yıkadım masajını yaptım misler gibi uyuyo
bende birazdan yatacam
muskatı denedim süte karıştırıp verem dedim
almadı cimcimem
ters işte nolcek cadı kız
mememi veriyom hemen saldırıyo da biberonu almadı
bide 40 cc süte karıştırmıştım gitti sütüm mafoldumben
bende alır diye o kadar süte karıştırırsam olacağı buydu
giden sütemi yanam kızım muskatı almadığına yanam anamadım
yaremcim inşallah seninki alır ya
ben yine gece çok açken şansımı deneycem bakalım alcakmı
slm kızlar nasılsınız bakalım
biz bugun mevlütümüzü de okuttuk sükür bugunude atlattık
sizler neler yapıyorsunuz bebişler nasıl bakalım
gözün aydın canım... evinizden sağlık ve huzur eksik olmasın.. ben de kocişim ve kızımla başbaşa olduğum zaman çok mutlu oluyom. çekirdek aile oluyoz yaaaopuyorumnanaktan
günaydııııın mesai arkadaşlarıııım ne yapıyosunuzkaydirigubbakcemile2
zeren gıı söle neresi o adana kebap
gece mesaisi bitti gunduze gectik.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?