2009 Kasm Anneleri

slm canlar nabersiniz
ayy dün bütün gün rüzgarım sancılandı akşam 11 de banyo yaptırdımda azıcık uyudu kuzum
resmen gözüden uyku akıyodu ama sancıdan uyuyamadı canım benim
inş. şu sancılar bian önce geçer ağlamasına dayanamıyorum artık o ağladıkça canım yanıyoo sanki

benim yaramaz kalktı yine uğrarım bi ara

iyidir yarencim yaa
ilk verdiğimde almadı kokusunu sevmedi sanırım
gece açken direk onu verdim ilkten itti yine ama aç olunca içmek zorunda kaldı sırf
sütüm boşa gitmesin diye içirdim ama o tanecikler biberonda kaldı analamadım ben biberonla olcek iş değilmiş meğer
senn dediğin gibi yapmak lazımmış ama rendelesen de tanecikler büyük bence bebeğe göre
tadı da karanfil tadında beğenmedi herhalde
bu gece de senin yaptığın gibi deneyecem bugün gaz sorunu yaşadık çünkü
aktar eşime demiş anne kendide içebilir diye olmadı bizmi içsek yaaa

bizde içebilirmiyiz bek bıcakla sıyır onu yada bir taşla iyice kaşığa bırak sonra sütünü bırak ağzına daya verdikten sonrada kendi sütünü ver emsin böylelikle mideye iner ben öyle yaptım ama kızıma işlemedi

çok uykum var ya akşam uyutmadı fitil verdim aha şimdide aynı durumdayız inanki wc gidmiyom eşimi bekliyom

herkes geceleri gazla ugrasmaktan ugrayamaz olmus. bende dahil tabi.akannehir

tamam canim. cok gerek oldugunda veririz, alayim evde bulunsunda. dun gece cok cekti yavrum. en sonunda ayaklarina ve karnina sicak su torbasi koydum.mafoldumben

prospektüsünde ateş düşürücü yazıyor ama iyi geliyor dinlendiriyor uyutuyor yani ben dün verdim akşam uyudu iki saatte bir uyanıyordu süt veriyodum bu günde etkisi var gazıda alıyor

açı elma yağını alan var mı ben aldın sürdüm amma yinede bu gazı hiç bir şey sökmez anca fitil verince susuyor oda devamlı verilmiyor haftada bir tane veriyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…